- 21 Ağustos 2015
- 23
- 16
- 3
Canim sende yerleşme kanaması oldu mu ? Benim bugün ilişkinin üzerinden geçen 10 . gün , senin kaç gün gecmisti ilişkiden?canım bende pazartesi kan vercem inşaallah ikimizinde yüzü güler
benimde 10 . gün canmCanim sende yerleşme kanaması oldu mu ? Benim bugün ilişkinin üzerinden geçen 10 . gün , senin kaç gün gecmisti ilişkiden?
Bende birkaç saattir değişik kasık ağrısı başladı canım sende de var mı ? Biraz da belim agriyo ara ara hafif ama hissediliyor sende ?benimde 10 . gün canm
ben iki güne değil de ertesi güne 2 kat diye biliyordum tabi yalnış da biliyor olabilirim..tüp bebekmiş ayrıca dediğiniz gibi olabilir bu şekilde olması..benimde perşembe 169 du şimdi 500 olmuş benimkide az yavaş gibi..Nasıl yani.2 gunde bir iki kat artması lazım. Niye 1000 olsun ki.en kötü % 60 artmalı,tup @esma73 cnm tup bebekte bazen böyle yavaş artışlar olabiliyor.pazar gunu yaptırırsan daha belli olur.hakkında hayırlısı olsun.
Yok cnm 2 gune 2 kat. Senin persembe 169 ise c.tesi 350 yada daha yuksek çıkması lazımdı.senin 500 cıkmış.çok iyi degerin:)ben iki güne değil de ertesi güne 2 kat diye biliyordum tabi yalnış da biliyor olabilirim..tüp bebekmiş ayrıca dediğiniz gibi olabilir bu şekilde olması..benimde perşembe 169 du şimdi 500 olmuş benimkide az yavaş gibi..
ayy aynen valla bide görüşlerim büyüdü damarlar falan cikti sende oldumuBende birkaç saattir değişik kasık ağrısı başladı canım sende de var mı ? Biraz da belim agriyo ara ara hafif ama hissediliyor sende ?
bebeiş büyüo ama rahimde sıvı birikimi idrar yolu enfeksiynu kist ve kanda hafif pıhtılaşma var inşallah bi sıkıntı olmadan büyürYok cnm 2 gune 2 kat. Senin persembe 169 ise c.tesi 350 yada daha yuksek çıkması lazımdı.senin 500 cıkmış.çok iyi degerin:)
Cnm idrar yolu için antibiyotik vermedi mi?pıhtılaşma içinde iğne yapıyorlar diye biliorum.herseyin çaresi var merak etme,gonlunu ferah tut,bebeiş büyüo ama rahimde sıvı birikimi idrar yolu enfeksiynu kist ve kanda hafif pıhtılaşma var inşallah bi sıkıntı olmadan büyür
3 tane serum verdi ağrı kesici iğne bu gün çok kötüydüm iyi geldi onlar idrar yolları için de hap yazdı bu gün alamadım yarın alırım inşallah..çok teşekkür ederim inşallah bi sorun olmaz çok üzülüyorumCnm idrar yolu için antibiyotik vermedi mi?pıhtılaşma içinde iğne yapıyorlar diye biliorum.herseyin çaresi var merak etme,gonlunu ferah tut,
Sakın üzülme.üzüntü ve stres ile negatifi çağırma lütfen.Allah yardımcın olsun.güzel haberlerini bekliorum.3 tane serum verdi ağrı kesici iğne bu gün çok kötüydüm iyi geldi onlar idrar yolları için de hap yazdı bu gün alamadım yarın alırım inşallah..çok teşekkür ederim inşallah bi sorun olmaz çok üzülüyorum
Bende de var büyüme ama sizlamasi geçti çatlama zamanı çok fazla olmuştu sonra azalarak gecti suan cok hafif bastirinca .iyiye mi işaret kötüye mi bilmiyorumayy aynen valla bide görüşlerim büyüdü damarlar falan cikti sende oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?