Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

teşekkür ederim sizler içimi çok rahatlattınız doktora kalsa bunalıma girmiştim. Zaten kendime yeni bir doktor bulmam lazım. Rabbim bekleyen isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Bunun hakkında bilgi verirmişsiniz ilk sonuç 0,44 iki gün sonra yaptırdığımda sonuc bı

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 1.076
Ben 20 de yatirdim 0'40 çıktı dayanamadım bidahayatirdim onda da 1,20 çıktı negatif gözüküyor ama yinede korkuyorum

ben iki güne değil de ertesi güne 2 kat diye biliyordum tabi yalnış da biliyor olabilirim..tüp bebekmiş ayrıca dediğiniz gibi olabilir bu şekilde olması..benimde perşembe 169 du şimdi 500 olmuş benimkide az yavaş gibi..

Yok cnm 2 gune 2 kat. Senin persembe 169 ise c.tesi 350 yada daha yuksek çıkması lazımdı.senin 500 cıkmış.çok iyi degerin:)

Yok cnm 2 gune 2 kat. Senin persembe 169 ise c.tesi 350 yada daha yuksek çıkması lazımdı.senin 500 cıkmış.çok iyi degerin:)
bebeiş büyüo ama rahimde sıvı birikimi idrar yolu enfeksiynu kist ve kanda hafif pıhtılaşma var inşallah bi sıkıntı olmadan büyür

bebeiş büyüo ama rahimde sıvı birikimi idrar yolu enfeksiynu kist ve kanda hafif pıhtılaşma var inşallah bi sıkıntı olmadan büyür
Cnm idrar yolu için antibiyotik vermedi mi?pıhtılaşma içinde iğne yapıyorlar diye biliorum.herseyin çaresi var merak etme,gonlunu ferah tut,

Cnm idrar yolu için antibiyotik vermedi mi?pıhtılaşma içinde iğne yapıyorlar diye biliorum.herseyin çaresi var merak etme,gonlunu ferah tut,
3 tane serum verdi ağrı kesici iğne bu gün çok kötüydüm iyi geldi onlar idrar yolları için de hap yazdı bu gün alamadım yarın alırım inşallah..çok teşekkür ederim inşallah bi sorun olmaz çok üzülüyorum

Sakın üzülme.üzüntü ve stres ile negatifi çağırma lütfen.Allah yardımcın olsun.güzel haberlerini bekliorum.

ayy aynen valla bide görüşlerim büyüdü damarlar falan cikti sende oldumu
Bende de var büyüme ama sizlamasi geçti çatlama zamanı çok fazla olmuştu sonra azalarak gecti suan cok hafif bastirinca .iyiye mi işaret kötüye mi bilmiyorum
Bende bir de sırt ağrısı oluyo 2 3 gündür normalde çok yoruldugumda olur şimdi hemen agriyo sende var mi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…