Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

evet canm bendede oluyo kasık ve bel agrisi yatınca oluyo yarın ögrencem insallh herseyi sende yarin test ver

Merhaba kızlar ben cuma günü yani adetimin 21. Günü progesteron baktırmak için hastaneye gittim ve dr B hcg de baktı progesteron 6.86 çıktı beta hcg 7.57 çıktı şimdi Adetime 7 gün var bu akşam tekrar kan vercem bu değer sizce normal mi hamilelik olabilir mi lütfen yardımcı olursanız sevinirim

canm büyük ihtimalle hamilesin B hcg degeri 5 i gecince pozitif oluyo ama sen bu testi tekrarla ve kendine dikkat et

Merhabalar, ben sizlere geçen gün yazmıştım, çarşamba günü yani ayın 19unda kan testim 41,27 idi cumartesi günü tekrar yaptırdım ayın 22sinde yani üç gün sonra 198 idi. Sanırım iyi gidiyor dimi?

Kızlar ben bu değerlerle yeni ilgilenmeye başladım, belki sizler daha iyi biliyorsunuzdur, bir şey danışmak istiyorum, dış gebelik ya da boş gebelik bu aşamada bu değerlerle henüz anlaşılamıyor sanırım dimi?

evet canm verdim sonuc 4 te cikacak sen verdinmi
hadi ya benimki yarın çıkacakmış merkatan çatlıyorum napcam ben
ayyy senin için heycanlandım inşallah olmuştur canım
ben de dünden beri ilk defa ümitsizim bu kadar ağrılarım yok denecek kadar azaldı o yüzden.
sende devam ediyo mu ağrılar?

Kızlar ben de araniza yeni katıldım kaç yildir sizleri takip ediyorum ve çoğu sorumu cevaplandiracak paylaşımlar yapıyorsunuz öncelikle bunun icin hepinize teker teker tsk etmk istyrm.
Ben de ilk defa 8 ağustosta çatlatma iğnesi yaptım. Ve 11. Gününde kan testi yaptırdım 6.5 çıktı. İki gün sonra tekrar yaptırdım 1.6 çıktı. Moralim çok bozuldu
Çok mu erken yaptırdım dersiniz. Bugün adet günüm ve Çatlatma iğnesinden sonraki 17. Günüm. Ama daha adet olmadım . Acaba hamile olabilir miyim lütfen bu konu da sorularima cvp verebilir misiniz?

bence hemen kan testi yaptır adet olmadıysan büyük ihtimalle hamilesindir

benim aksamları daha cok oluyo bide goguslerim cok sizliyo bide dün aksam süt kesigi gibi bi akintım oldu sende oldumu oyle bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…