Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canm buyuk ihtimalle hamile degilsin cunku düşmüş degerin ama yinede yaptir tekrar allah gonlune göre istedigini versin canm

benim aksamları daha cok oluyo bide goguslerim cok sizliyo bide dün aksam süt kesigi gibi bi akintım oldu sende oldumu oyle bisey
aaa,bende de akşamları genelde hafif bel ağrısı oluyo,kasık ağrısı bazen çok oluyo ama hemen geçiyo bazen az bazen hiç.bende akıntı normalde öyle gelirdi aynı devam ediyo daha doğrusu şeffaf yumurta akı gibi değil de peynirimsi diyolarya öyle gibi .ama galiba şeffaf olmalıymış o da moralimi bozuyo.
off şu belirsizlik çok kötü neyse ney artık öğrenelim de yolumuza bakalım diyorum

Kızlar ne olur bisey yazın Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olmam gerekiyo bugün 17. Günüm.
13. Gün test yaptım negatif çıktı . Erken mi yaptım testi. Döllenme mi geç oluşmuş olabilir .

geç döllenme olabiliyormuş belki ondandır,emin olmak için kan testi yaptırmadan yeni bir hamileliğe başlanmaz zaten eninde sonunda yaptırırsın canım

Bilmiyorum ki peki kan testinde neden negatif çıktı o zaman çok istiyorum bi bebiş.
Cnm çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yaptırmalıydın, öncesi yanıltabiliyor neyazıkki gecen ay bende kullanmıştım sonucu 14. Gün negatif olarak aldım, adetimde 17. Günde geldi... Umutlarım bu aya kaldı :) inşallah tez zmnda o gzl değerleri bizde görürüz (âmin)

kızlar ben de çat iğnesi oldum 13 gün geçti bugün kan verdim. sende hiç belirti var mıydı canım ?

canm yarın kacta gidiceksin ogrenmeye banada haber ver olurmu
tatlım takma sonuç hayırlı olsun da. b en de yarın deyince üzülmüştüm aman dedim sonuçta bebeğim gelsin de 1 gün bekliyim bişey olmaz. ben 11 de vermiştim yarın 11de alırsın dediler tam 11 de orda olcak şekilde ayarlarıım ,seninki kaçta çıkacakmış?

Kızlar ne olur bisey yazın Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olmam gerekiyo bugün 17. Günüm.
13. Gün test yaptım negatif çıktı . Erken mi yaptım testi. Döllenme mi geç oluşmuş olabilir .
Cnm büyük ihtimal hamilelik yok.hayırlısı olsun hakkında

benimde sabh gelir dediler bende hemen hemen o saatlerde alırım sonucu insallah rabbim ikimizinde yuzunu guldurur yolda sonuc almaya giderken o kadar cok dua ettimki

benimde sabh gelir dediler bende hemen hemen o saatlerde alırım sonucu insallah rabbim ikimizinde yuzunu guldurur yolda sonuc almaya giderken o kadar cok dua ettimki
aaaaaamiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım ,ben de hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese bebek ver hemen nolur dye,nasıl bi duygu çok iyi biliyorum sabaha kadar dua edelim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…