- 19 Ağustos 2015
- 120
- 45
- 18
- 33
canm buyuk ihtimalle hamile degilsin cunku düşmüş degerin ama yinede yaptir tekrar allah gonlune göre istedigini versin canmKızlar ben de araniza yeni katıldım kaç yildir sizleri takip ediyorum ve çoğu sorumu cevaplandiracak paylaşımlar yapıyorsunuz öncelikle bunun icin hepinize teker teker tsk etmk istyrm.
Ben de ilk defa 8 ağustosta çatlatma iğnesi yaptım. Ve 11. Gününde kan testi yaptırdım 6.5 çıktı. İki gün sonra tekrar yaptırdım 1.6 çıktı. Moralim çok bozuldu
Çok mu erken yaptırdım dersiniz. Bugün adet günüm ve Çatlatma iğnesinden sonraki 17. Günüm. Ama daha adet olmadım . Acaba hamile olabilir miyim lütfen bu konu da sorularima cvp verebilir misiniz?
aaa,bende de akşamları genelde hafif bel ağrısı oluyo,kasık ağrısı bazen çok oluyo ama hemen geçiyo bazen az bazen hiç.bende akıntı normalde öyle gelirdi aynı devam ediyo daha doğrusu şeffaf yumurta akı gibi değil de peynirimsi diyolarya öyle gibi .ama galiba şeffaf olmalıymışbenim aksamları daha cok oluyo bide goguslerim cok sizliyo bide dün aksam süt kesigi gibi bi akintım oldu sende oldumu oyle bisey
bu arada bende de akşamları olyo ağrılar inşallah bebişlerin habercisidrbenim aksamları daha cok oluyo bide goguslerim cok sizliyo bide dün aksam süt kesigi gibi bi akintım oldu sende oldumu oyle bisey
Cnm çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yaptırmalıydın, öncesi yanıltabiliyor neyazıkkiBilmiyorum ki peki kan testinde neden negatif çıktı o zaman çok istiyorum bi bebiş.
insallah canm bugün öğrenince sanada yazarmbu arada bende de akşamları olyo ağrılar inşallah bebişlerin habercisidr
hemen yaz çok meraktayımmmmmminsallah canm bugün öğrenince sanada yazarm
kızlar ben de çat iğnesi oldum 13 gün geçti bugün kan verdim. sende hiç belirti var mıydı canım ?Cnm çatlatma iğnesinden 14 gün sonra test yaptırmalıydın, öncesi yanıltabiliyor neyazıkkigecen ay bende kullanmıştım sonucu 14. Gün negatif olarak aldım, adetimde 17. Günde geldi... Umutlarım bu aya kaldı :) inşallah tez zmnda o gzl değerleri bizde görürüz (âmin)
canım daha gelmedin mi çatlıyorummm meraktaaaaaaaaaaaaannnnnnnnbenim aksamları daha cok oluyo bide goguslerim cok sizliyo bide dün aksam süt kesigi gibi bi akintım oldu sende oldumu oyle bisey
cnm ya benim sonucta cikmamis gittim geldim yarina kalmis cok meraktayim bendecanım daha gelmedin mi çatlıyorummm meraktaaaaaaaaaaaaannnnnnnn
hadi be,neyse hayırlısı biz hep beraber gidcez heralde :) bi bakmışsın doğum günlerimiz de aynı olmuş ayyy dua edelim çokcnm ya benim sonucta cikmamis gittim geldim yarina kalmis cok meraktayim bende
evet canm aynen o kadar heycanlandimki doktor cikmamis diyince yikildim ama meger sonuc cikmamishadi be,neyse hayırlısı biz hep beraber gidcez heralde :) bi bakmışsın doğum günlerimiz de aynı olmuş ayyy dua edelim çok
canm yarın kacta gidiceksin ogrenmeye banada haber ver olurmuhadi be,neyse hayırlısı biz hep beraber gidcez heralde :) bi bakmışsın doğum günlerimiz de aynı olmuş ayyy dua edelim çok
tatlım takma sonuç hayırlı olsun da. b en de yarın deyince üzülmüştüm aman dedim sonuçta bebeğim gelsin de 1 gün bekliyim bişey olmaz. ben 11 de vermiştim yarın 11de alırsın dediler tam 11 de orda olcak şekilde ayarlarıım ,seninki kaçta çıkacakmış?canm yarın kacta gidiceksin ogrenmeye banada haber ver olurmu
Cnm büyük ihtimal hamilelik yok.hayırlısı olsun hakkındaKızlar ne olur bisey yazın Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olmam gerekiyo bugün 17. Günüm.
13. Gün test yaptım negatif çıktı . Erken mi yaptım testi. Döllenme mi geç oluşmuş olabilir .
benimde sabh gelir dediler bende hemen hemen o saatlerde alırım sonucu insallah rabbim ikimizinde yuzunu guldurur yolda sonuc almaya giderken o kadar cok dua ettimkitatlım takma sonuç hayırlı olsun da. b en de yarın deyince üzülmüştüm aman dedim sonuçta bebeğim gelsin de 1 gün bekliyim bişey olmaz. ben 11 de vermiştim yarın 11de alırsın dediler tam 11 de orda olcak şekilde ayarlarıım ,seninki kaçta çıkacakmış?
aaaaaamiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım ,ben de hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese bebek ver hemen nolur dye,nasıl bi duygu çok iyi biliyorum sabaha kadar dua edelim yabenimde sabh gelir dediler bende hemen hemen o saatlerde alırım sonucu insallah rabbim ikimizinde yuzunu guldurur yolda sonuc almaya giderken o kadar cok dua ettimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?