- 19 Ağustos 2015
- 120
- 45
- 18
- 33
canm benim testim pozitif daha adetime 4 gun var 70.87 cikmis allahima sukurler olsun allah her isteyene versin aratmasın rabbimaaaaaamiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım ,ben de hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese bebek ver hemen nolur dye,nasıl bi duygu çok iyi biliyorum sabaha kadar dua edelim ya
hayırlı uğurlu olsun canım ,benim de negatifcanm benim testim pozitif daha adetime 4 gun var 70.87 cikmis allahima sukurler olsun allah her isteyene versin aratmasın rabbim
canm benim uzulme vakti zamani vardir bende cok duydum negatif sözünü üzülme ümidini yitirmehayırlı uğurlu olsun canım ,benim de negatif
bilmiyorum canım da kendimi iyi hissetmiyorum ....hayırlısıcanm benim uzulme vakti zamani vardir bende cok duydum negatif sözünü üzülme ümidini yitirme
bende sabah oyleydim kesin cikmiycak dedim ama allah nasib etti cok sukur 1 yildir bu haberi bekliyodum.. sen nezmandir bekliyosun canmbilmiyorum canım da kendimi iyi hissetmiyorum ....hayırlısı
bende sabah oyleydim kesin cikmiycak dedim ama allah nasib etti cok sukur 1 yildir bu haberi bekliyodum.. sen nezmandir bekliyosun canm[/QUOT
toplamda 6 aydır canım
Şuanki hislerini okadar iyi Anlıyorum kibilmiyorum canım da kendimi iyi hissetmiyorum ....hayırlısı
Hayırlı uğurlu olsun ınsallah kucağına almayı nasip etsin yaradan :) bizim içinde dua et olurmu?canm benim testim pozitif daha adetime 4 gun var 70.87 cikmis allahima sukurler olsun allah her isteyene versin aratmasın rabbim
saol kardesim allah her isteyene bu duyguyu tatttirsin ama sabredin bende cok sabrettim rabbim mükafatını veriyo sükürler olsunHayırlı uğurlu olsun ınsallah kucağına almayı nasip etsin yaradan :) bizim içinde dua et olurmu?
Maşallah değerin çok güzel canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de adetime 9 gün varken 7.57 çıktı 2 gün sonra acilde kan verdim sonuç 1.20 ye düşmüş anlamadım neden böyle oldu yaselam arkadaslar bugün hamile oldugumu ogrendim adetime 5 gün kala test yaptirdim dün bugün sonucu aldim 70.87 cikti sizce nasil bu deger tecrübeli arkadaslar yardimci olabilirmisiniz lütfen
canm istersen adet olmazsan bidaha tekrarla testini rabbim sanada nasib etsin hayirli evlatMaşallah değerin çok güzel canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de adetime 9 gün varken 7.57 çıktı 2 gün sonra acilde kan verdim sonuç 1.20 ye düşmüş anlamadım neden böyle oldu ya
Hadi inşallah o gzl hbri paylaş bizimle :) Rabbim en yakın zmnda verir inşallah o gzl müjdeyi hepimizeMerhaba kizlar ben 22 temmuzda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum..
Simdide olayin ustundn geceli 36 gun oldu ve dun test yapmistim ikiside kopkoyuydu inanamadm bi tane daha yaptim oda kopkoyuydu sinra dojtora gttim oda endometrium kalin cok fazla kalin kese gozukmuyor ama kucuk oldugu icin olabilir dedi ve beni kana gonderdi kanda da hcg 309 cikti nasil kizlar sizce cok korkuyorum bidaha ayni sey olucak diye kurtaj sonrasi ayni sendromu yasayamiyicam hic adet de gormedim aslinda korundukta nasil oldu anlamadik sanırım azicikta kacsa oluyormus ve yumurtlama gununu bilmiyordukta :)
Baya gecmis canim ins iki katina cikar benim gece ay 1 gun gecmisti adetim 7.78 cikmisti ertesi gun dustu kimyasal dusuk yani ins sende oule bisey olmazArkadaşlar merhaba adet gecikmem 4 gün oldu test yaptim beta değerim 6.28 iki gün sonra tekrar kan vericem hamileyiyim acaba bu kadar düşük olması normalmi kafam çok karışıklık ve bir kezde düşük yaşadım yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?