Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

aaaaaamiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım ,ben de hep dua ediyorum Allahım isteyen herkese bebek ver hemen nolur dye,nasıl bi duygu çok iyi biliyorum sabaha kadar dua edelim ya
canm benim testim pozitif daha adetime 4 gun var 70.87 cikmis allahima sukurler olsun allah her isteyene versin aratmasın rabbim

bilmiyorum canım da kendimi iyi hissetmiyorum ....hayırlısı
Şuanki hislerini okadar iyi Anlıyorum ki ağlamak istemiyorsun ama elinde degil bugün hep eşine baba olacağı müjdesini vermekti hayallerin onun için hep ayrı üzülüyorsun gercekten üzülme ağlama demeyeceğim ama Rabbim duysun sesimizi ve bizede Bu gzl Duyguları hayırlısıyla yaşatsın... Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm bnm...

selam arkadaslar bugün hamile oldugumu ogrendim adetime 5 gün kala test yaptirdim dün bugün sonucu aldim 70.87 cikti sizce nasil bu deger tecrübeli arkadaslar yardimci olabilirmisiniz lütfen

selam arkadaslar bugün hamile oldugumu ogrendim adetime 5 gün kala test yaptirdim dün bugün sonucu aldim 70.87 cikti sizce nasil bu deger tecrübeli arkadaslar yardimci olabilirmisiniz lütfen
Maşallah değerin çok güzel canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de adetime 9 gün varken 7.57 çıktı 2 gün sonra acilde kan verdim sonuç 1.20 ye düşmüş anlamadım neden böyle oldu ya

canm istersen adet olmazsan bidaha tekrarla testini rabbim sanada nasib etsin hayirli evlat

Merhaba kizlar ben 22 temmuzda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum..
Simdide olayin ustundn geceli 36 gun oldu ve dun test yapmistim ikiside kopkoyuydu inanamadm bi tane daha yaptim oda kopkoyuydu sinra dojtora gttim oda endometrium kalin cok fazla kalin kese gozukmuyor ama kucuk oldugu icin olabilir dedi ve beni kana gonderdi kanda da hcg 309 cikti nasil kizlar sizce cok korkuyorum bidaha ayni sey olucak diye kurtaj sonrasi ayni sendromu yasayamiyicam hic adet de gormedim aslinda korundukta nasil oldu anlamadik sanırım azicikta kacsa oluyormus ve yumurtlama gununu bilmiyordukta :)

Hadi inşallah o gzl hbri paylaş bizimle :) Rabbim en yakın zmnda verir inşallah o gzl müjdeyi hepimize

Kızlar ayin 8inde çatlatma iğnesi yapmıştım bu gün 19. Günüm iki gün önce adet olmam gerekiyordu dün oldum.aslında oldum sayılmaz
Normal adet gününde yaşadığım bel ağrısını hafif hissediyordum aksam üzeri bi kaç damla kahverengi akıntı oldu sonra pembemsi çok sıvı bi sıvı geldi
Ondan sonra yine az az kahverengi damlacıklar
Bildiğin adet sancısı cekiyrdm ama tabi daha hafif
Kan yok denecek kadar azdı
Gece biraz kanamam olmuş bi pedin yarısını dolduracak kadar
Neden olabilir acaba kist oluşmuş olabilir mi kist kanamayı bu denli azaltır mi ya da
Üstüne görme olabilir mi üstüne görme bu şekilde mi oluyo lütfen bu konuda biri bana yardımcı olsun

Arkadaşlar merhaba adet gecikmem 4 gün oldu test yaptim beta değerim 6.28 iki gün sonra tekrar kan vericem hamileyiyim acaba bu kadar düşük olması normalmi kafam çok karışıklık ve bir kezde düşük yaşadım yardımcı olurmusunuz

Baya gecmis canim ins iki katina cikar benim gece ay 1 gun gecmisti adetim 7.78 cikmisti ertesi gun dustu kimyasal dusuk yani ins sende oule bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…