Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bence hamilesin ne gzl 5 i gecmişsin testi tekrarlayınca bizede bildir olurmu? Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

İyi akşamlar ben bugün kan testi yaptım sonuç 785.2 çıktı yarım doktora gideceğim ama dayanamadım bi sıkıntı yoktur değil mi hala inanamıyorum

Hayır hastalanmadim agrim çok ama adet sökücü verdi doktor kullanıp kullanmama arasında kaldım 6.28 çıkması olası birşey dedi şimdi neden sifirlandiki kanamamda yok

Hayır hastalanmadim agrim çok ama adet sökücü verdi doktor kullanıp kullanmama arasında kaldım 6.28 çıkması olası birşey dedi şimdi neden sifirlandiki kanamamda yok
Alala cok ilginc ne bilim benim 7.78 gecen ay adetim 2 gun gecmisti 3 gun kanamam basladi bi 4.70 dustu 4 gun snr 0 lanmisti

Peki sana düşükmü yapıyorsun dediler senin neden sifirlandi
Eee dusuk yaptim doktor oyle dedi kimyasal dusuk yani bebek tutunamadan adet kanamasiyla gitti genelde ani dusus diyor doktorlar buna ben 2 aydir ayni durumu yasiuorum bugun bi proforsr doktorla goruscem hastanedeyim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…