- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Bence hamilesin ne gzl 5 i gecmişsin testi tekrarlayınca bizede bildir olurmu? Darısı tüm isteyenlere olsun inşallahArkadaşlar merhaba adet gecikmem 4 gün oldu test yaptim beta değerim 6.28 iki gün sonra tekrar kan vericem hamileyiyim acaba bu kadar düşük olması normalmi kafam çok karışıklık ve bir kezde düşük yaşadım yardımcı olurmusunuz
benim bata 5 gun kala 70.87 di canm ama normaldir heraldeBenim bat yarın bugün kan testi yaptirdim sonuç 75.77 normal dimi kızlar bana öyle geldi
İyi akşamlar ben bugün kan testi yaptım sonuç 785.2 çıktı yarım doktora gideceğim ama dayanamadım bi sıkıntı yoktur değil mi hala inanamıyorum
en son ne zaman afet oldun canm
degerin yuksek cikmis baya hayirli olsun canm28 Temmuz da adet olmuştum cnm
Çok teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısı ile inşallah canımdegerin yuksek cikmis baya hayirli olsun canm
Âmin inşallah cnm :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bizede yaşatır inşallah o mücizeyi :)hamile kalmayı isteyen dileyen inşallah tez zamanda yavrularına kavusurlar allahım herkese nasip etsin
benim bata 5 gun kala 70.87 di canm ama normaldir heralde
Dusuk yapiosundur canim hastalandin miArkadaşlar 6.28 ken bugün sıfır çıktı normalmi ya kafayı yicem
Alala cok ilginc ne bilim benim 7.78 gecen ay adetim 2 gun gecmisti 3 gun kanamam basladi bi 4.70 dustu 4 gun snr 0 lanmistiHayır hastalanmadim agrim çok ama adet sökücü verdi doktor kullanıp kullanmama arasında kaldım 6.28 çıkması olası birşey dedi şimdi neden sifirlandiki kanamamda yok
Eee dusuk yaptim doktor oyle dedi kimyasal dusuk yani bebek tutunamadan adet kanamasiyla gitti genelde ani dusus diyor doktorlar buna ben 2 aydir ayni durumu yasiuorum bugun bi proforsr doktorla goruscem hastanedeyim hayirlisiPeki sana düşükmü yapıyorsun dediler senin neden sifirlandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?