Cnm sordum birden 0 lanmaz dedi yani dususe gecer dedi 6 dan 4 iner dedi ondan snr 1 iner snr 0 dedi bidaha yapsin testlerini dedi yani bi yanlis olmustur dediCanm ya bi doktora sorarmisin benim yerime kanama olmadan beta değeri düşmesi normalmi hemde birden sifira
Cok fazla dusunme takma kafana olurna cok istedikce olmuyor bende keske kendime sozum gecse ama malesef gecmiyor her ay ayni seylrr oluyor oyuzden bekle adetin 3 4 gun gectikten snr kan testi yaptirBenimde bata 5 gun var 2 gun once 0,23 cikti. Gecen ayda kimyasal gebelik yaşadım bu ay olsun diye dua ediyorum kimyasal gebelikten sonra daha rahat oluyor dediler ama çıkmayınca üzüldüm gecen ay erken öğrenmiştim cnku. Ama gec Döllenme falan olabilir mi acaba çıkar mi dua ediyorum surekli
Cok fazla dusunme takma kafana olurna birak cok istedikce olmuyor bende keske kendime sozum gecse ama malesef gecmiyor her ay ayni seylrr oluyor oyuzden bekle adetin 3 4 gun gectikten snr kan testi yaptir
Doğru diyorsun aslında ama insana zaman Geçmiyor resmen bu durumdaCok fazla dusunme takma kafana olurna cok istedikce olmuyor bende keske kendime sozum gecse ama malesef gecmiyor her ay ayni seylrr oluyor oyuzden bekle adetin 3 4 gun gectikten snr kan testi yaptir
bak bugun ben doktora gittim 2 kere kimysal yasadim 2 ay ust uste doktora dediki biz buna dusuk demiyoruz dedi demedigimiz icin arastirma bile yapmiyoruz dedi cnk dedi daha emriyo olusmuyor dedi dollenmeden snr dedi yumurta dedi parcalaniyor bolunuyor dedi sizin yasadiginiz kimyasal olay dedi dolenen yumurta sayisa gore bolunemedigi icin veya eksik bolundugu icin adet kanamasiyla giden birsey dedi kafaya takilcak bi durum yok dedi biz embriyo olsuo dusenlere dusuk diyoruz dediDoğru diyorsun aslında ama insana zaman Geçmiyor resmen bu durumdasurekli onu dusunuyorum. Ilk ayda oldu ve kimyasallar kaybettim o yuzden psikolojim dipte
Aa ne demek canim insallah hepimiz guzel hayirli habeler aliriz snede uzme caniniCanım hakkını helal et senide çok yordum çok teşekkür ederim tekarlicam testleri
Oyle tabi en azından sorun yok hamile kalabiliyoruz bi sıkıntı yok buna da sukur tabiBak
bak bugun ben doktora gittim 2 kere kimysal yasadim 2 ay ust uste doktora dediki biz buna dusuk demiyoruz dedi demedigimiz icin arastirma bile yapmiyoruz dedi cnk dedi daha emriyo olusmuyor dedi dollenmeden snr dedi yumurta dedi parcalaniyor bolunuyor dedi sizin yasadiginiz kimyasal olay dedi dolenen yumurta sayisa gore bolunemedigi icin veya eksik bolundugu icin adet kanamasiyla giden birsey dedi kafaya takilcak bi durum yok dedi biz embriyo olsuo dusenlere dusuk diyoruz dedi
%66 en az artış olması gerekir yada ortalama iki katı da diyebiliriz 150 civarında çıkarsa iyidir diye düşünüyorum ama tabii ki doktor daha iyi değerlendirir :)meraba kızlar ben çarşamba kan testi yaptırmıştım 75.77 cıkmıştı bugün tekrar verdim sonucu bekliyorum ortalama kaç çıkması lazım geçen ay bi kimyasal yaşadım da tekrar öyle olmasından korkuyorum
Canim sen bi doktora git kan testinde cikmasi lazim gec dolenme 3 4 gunden snr cikiyorKan testinde negatif çıkıyor ama hala hasta olmadım 8 gün gecti bugünde bulantı var
Cnm ozaman sokturucu versin doktorun sor doktoraCanım üç kere yaptirdim 2 gün arayla hep negatif çıktı utrasyonla bile baktirdim yok diyor doktor ama hala hasta olmadım
Alaa oda ilginc ya normalde 2 katina cikmasi gerek yani 517 700 -800 cikmasi gerekiyor. Diye biliyorim benMrb arkadaşlar bi sorum olacak 3 4 gün önce bi ilçenin devlet hastanesinde bhcg baktirdim 597 ve 480 çıktı ama burdaki tetkiklerin çoğunun yanlış olduğunu duydum. Ve kadın doğum hastanesine gittim bhcg ve progestrn baktirdim bhcg 517 prog 7 çıktı simdi anlamadım düşük mu yapıyorum herhangi bi kanamam falan da yok adetimin üzerinden 12 gün geçti ne yapmaliyim ? Bhcg değerleri boyle tutarsız olup olumlu sonuç alan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun çok merak ediyorum pazar günü tekrar gidecem doktora ama meraktan catlycm
Alaa oda ilginc ya normalde 2 katina cikmasi gerek yani 517 700 -800 cikmasi gerekiyor. Diye biliyorim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?