Artık hastanelerde güvenmez olduk..kanaman olmadığı süreçte kendini korkutma umarım iyi haberlerini aliriz
Canm ben birdüşük yaşadim ilk gebeligimdi çok ağrıların olurdu uykularim kaçırdı kaşık ağrısından ama özel doktora gitmeme rağmen savsakladilap hep bireyin yok diye eve gönderildim ne bir iğne neden ilaç beş haftalık kaybettim benden sana tavsiye sürekli dinlen iğnelerini ilacını ihmal etme ayaklarını yükseye uzatıp uyu ve hep dua et..sunuda syleyim ağrı olması hep düşük habercisi değildir belki bebek yerleşirken ağrı yapıyordur iyi düşün iyi olsunn
Geç arka koltuğa uzat ayaklarını:)) korkma Rabbim istemedikçe hiç birşey olmaz güzel haberlerini bekliyorum
maşallah çok iyi canımKızlar çarşamba 75 olan değer bugün 228 olmuş normal dimi inş böyle artmaya devam eder böyle devam ederse kese ne zaman görünüyor bilgisi olan var mı canlar
Bu ay olusan yumurta bazen yumurtalikta kist yapar, bnm 15 gun gelmemisti adetim, dr bakmisyi, kist vardi, daha sonra hastalandimCanım üç kere yaptirdim 2 gün arayla hep negatif çıktı utrasyonla bile baktirdim yok diyor doktor ama hala hasta olmadım
Bak stress yapıp kendini bukadar üzme, yarın Dr Una bir danış o sana kesin birşey Söyler.. Kendini kasarsan reglide olamazsın iyice bozulur düZenin. Rabbim hayırlısını versin hepimize, zmnı o biliyor sadece,üzme kendini dua et inşallah en yakın zmnda o gzl hbri alırsın :)Yani hamile kalma şansım yok demi
Sanmıorum cnm.kan tahlilinde cıkması lazımdı.Yani hamile kalma şansım yok demi
Hayırlı olsun hamilesin demekArkadaşlar beta hcg 802.09 ne demek? Bir buçuk saat sonra doktora gidicem ama çatlıyorum.
Çok teşekkür ederim :) :)Hayırlı olsun hamilesin demek
Canım KUtlarım bu değere göre beş haftalık hamilesin.allah tamamına erdirsinArkadaşlar beta hcg 802.09 ne demek? Bir buçuk saat sonra doktora gidicem ama çatlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?