Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Artık hastanelerde güvenmez olduk..kanaman olmadığı süreçte kendini korkutma umarım iyi haberlerini aliriz

İki gündür içim icimi yiyor anlamış değilim ordakiler çok rahat ama çok basit bu şekilde düşük yapiyorsun ya da yapacaksın diyorlar insan o kadar da vicdansız olmaz. Bhcg 517 prog.7 sancilarim hafifte olsa var bazen kramp şeklinde geliyor muhtemelen 3 4 hafta olacak yani en fazla 4 hafta. Bu gebelik dönemlerinde sancılar falan oluyormus zaten. Kan da adet günümden 2 gün sonra küçük bi damla geldi çok azdi ama sonra kesildi 13 gündür adet görmüyorum. Doktorum progesteron ve bi iğne verdi şuan onları kullaniyorum. Bu sancılar normal mi peki şancı ve hafif kaşık ağrısı

Canm ben birdüşük yaşadim ilk gebeligimdi çok ağrıların olurdu uykularim kaçırdı kaşık ağrısından ama özel doktora gitmeme rağmen savsakladilap hep bireyin yok diye eve gönderildim ne bir iğne neden ilaç beş haftalık kaybettim benden sana tavsiye sürekli dinlen iğnelerini ilacını ihmal etme ayaklarını yükseye uzatıp uyu ve hep dua et..sunuda syleyim ağrı olması hep düşük habercisi değildir belki bebek yerleşirken ağrı yapıyordur iyi düşün iyi olsunn

Sürekli dinleniyorum esim sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya kymyr. ağrılarım öyle şiddetli değil. Ara ara gelip gidiyor. Eşimin görevi ilçede o yüzden hastaneye ole gidiyoruz 45 dk 1 saatlik o sıkıntı olur mu peki kendi aracımizla gidiyoruz

Geç arka koltuğa uzat ayaklarını:)) korkma Rabbim istemedikçe hiç birşey olmaz güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar çarşamba 75 olan değer bugün 228 olmuş normal dimi inş böyle artmaya devam eder böyle devam ederse kese ne zaman görünüyor bilgisi olan var mı canlar

Kızlar çarşamba 75 olan değer bugün 228 olmuş normal dimi inş böyle artmaya devam eder böyle devam ederse kese ne zaman görünüyor bilgisi olan var mı canlar
maşallah çok iyi canım kese 1000 den sonra görünür ama boş olailir 1500den sonra hafif hafif bebiş görünmeye başlar :)

Canım üç kere yaptirdim 2 gün arayla hep negatif çıktı utrasyonla bile baktirdim yok diyor doktor ama hala hasta olmadım
Bu ay olusan yumurta bazen yumurtalikta kist yapar, bnm 15 gun gelmemisti adetim, dr bakmisyi, kist vardi, daha sonra hastalandim

Yani hamile kalma şansım yok demi
Bak stress yapıp kendini bukadar üzme, yarın Dr Una bir danış o sana kesin birşey Söyler.. Kendini kasarsan reglide olamazsın iyice bozulur düZenin. Rabbim hayırlısını versin hepimize, zmnı o biliyor sadece,üzme kendini dua et inşallah en yakın zmnda o gzl hbri alırsın :)

Kızlar merhaba sat 28 temmuz , beta hcg 21 Ağustosta 45/ 24 Ağustosta 325/ 28 Ağustosta 3650 çıktı
Doktor kesemi görmedi henüz ama değerime iyi dedi bana biraz fazla yükseliyor gibi geliyor, var mı benim gibi yüksek değerleri olan yada bir fikri olan?

kızlar benimde bat 5 eylül bende dün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım ama sonuç 0.100 sizce biraz erkenmi yaptırdım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…