Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar 18-20 Ağustos'ta adet olmam gerekiyordu olmadım. Bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı ama yanlış yapmışım sanırım, kapsüle yerleştirmek gerekiyormuş. Sonra apar topar hastaneye gidip kan testi verdim Beta HCG 11622 dediler. Doktor yorumlayabilir bizim yetkimiz yok dediler. Hamile miyim diye meraktan ölüyorum. Lütfen cevap verin

27 temmuzda oldu son adetim o da ilac yardimiyla.
Hala adet olmadim dun tahlil yaptirdim 1,74 cikti.
Dr gebelik yok diyemem kesin olarak,cuma gunu tekrarlanmasi gerektigini soyledi. Cunku adet duzenim yok.
Boyle olup degeri yukselen var mi acaba?

Allahhhhhhhhhhhhhh be! Cancanlar sağolun var oğlun doktor da hamilesin dedi. Öğleden sonra ultrasonla bakacak. Allah herkese mutlu haberler almayı nasip etsin. ultrasondan sonra da yazarım :)

İnşallah ultrasonda da bir aksilik çıkmaz ise çok mutlu olacağım. Darısı başına kar tanesi, çok bekleyenlerdenim ben. Umudunu asla yitirme o nedenle.

kızlar sat 30 temmuz bugun yaptırdım beta hcg 480 cıktı nasıl sızce ?

Arkadaşlar buradan bakın isterseniz

Hafta hafta beta hcg

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

Adetime göre 5,5 haftalık ama biraz geç döllenmiş sanırım, 4,5 haftalık bugün itibariyle. Mayıs başında bebek geliyor inşallah. 5,5 senelik evliyim, aşılama vs süreçlerinin ardından tedaviyi bıraktık ve oldu. Sakın ümidinizi kesmeyin kızlar.

canm hayırlı olsun. bende 4+5 gunluk hamıleyım beta 480 di dün. senın kaç

Arkadaşlar benim de 600 den 900 e yükseldi iki gün aryla doktorum çok düşük dedi bu durumda olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…