Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Adetimin üzerinden 17 18 gün geçmiş bulunmakta 15 gün adet öncesi sayarsak 33 34 gün yapıyor bhcgnin 900 lerde olması normal mi bu durumda olan varsa yardımcı olsun çok sıkıyorum canimi

En az 1200 olması gerekiyormus rahim kalınlığı ve gebelik kistleri normal gözüküyor bi sıkıntı yok onlarda diyor ama bhcgnin boyle düşük çıkması dış gebelik olabilir dedi

İnşAllah herkein gönlüne göre versin ankarada yaşıyorum hangi hastaneleri tercih ediyorsunuz?

Selam kizlar konu acilali cok olmus ama yardim edin 2 gun once kan testi yaptirmis ablam 530 cikti degerleri ama iki gun sonra 400 küsure dusmus bu ne demek bilginiz var mi aciil

Selam kizlar konu acilali cok olmus ama yardim edin 2 gun once kan testi yaptirmis ablam 530 cikti degerleri ama iki gun sonra 400 küsure dusmus bu ne demek bilginiz var mi aciil
2 ay önce aynı durumu yaşadım sat a göre 6+5 tim ama kan tahlilinde 670 çıktı 2 gün sonra 430 a düştü doktorum bebek gelişmiyor düşük yapacaksın dedi. 2 gün arayla tahlil yaptı çok az düşüş oldu neredeyse aynı kaldı sonrasında kürtaj oldum.

Adetimin üzerinden 17 18 gün geçmiş bulunmakta 15 gün adet öncesi sayarsak 33 34 gün yapıyor bhcgnin 900 lerde olması normal mi bu durumda olan varsa yardımcı olsun çok sıkıyorum canimi
Drun dış gebelik takibi yapması gerekir. 2 gun sonraki artışta belli olur cnm.

canm hayırlı olsun. bende 4+5 gunluk hamıleyım beta 480 di dün. senın kaç

Benim 11622 çıktı 5,5 hafta sonunda. İnşallah bir aksilik olmadan bebeklerimizi alırız kucağımıza. Başıma neler gelmedi ki bu süreçte. Aşılama yapacağın hastaneye 400 metre kala kaza yaptık, her ay tedavi çatlatma iğnesi klomen progestan hormon testi vs daha neler neler. Tedaviyi bıraktık 6-7 ay sonra çocuk geldi. Kısmet bu işte.

Kizlar merhaba bana da bi el atip yorum yaparmisiniz moralim bozuk biraz. Son adet tarihim 3 agustostu 29 gunde bir filan adet oluyorum 1 eylulde kan testi yaptirdim 67 cikti 2 eylulde yaptirdim,dun 136 cikti doktor degerler cok dusuk dedi ya daha cok yeni bebek yada anormal gebelik dedi bugunde yaptiricam umuyorum artar yine hrrgun mu iki katina cikmasi gerekiyor degerin 2 gunde bir mi

Cnm 2 günde bir çıkması lazım ayrıca geç döllenme olabilir.

Saçmalamış. Benim adet günü 32 çıkmıştı değerim. 2 gün sonra da 121 çıkmıştı çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Doktorların çoğu değer ne çıkarsa çıksın kese ve kalp atışını görmeden kesin konuşmak istemiyor. inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirip kucağına aldığın günleri görürsün canım

Canim sana guzel birsey diyemicem ne yazik ki. Bende defalarca bu tahlili yaptirdim normalde iki gun de bir yapilir ve iki kat artmasi beklenir. Eger deger dusuyorsa bebek dusuyor demektir. Deger yukseliyor ama kese gozukmuyorsa dis gebelik demektir. Eger deger normal artmiyorsa saglikli gebelik degildir ne yazik ki ben bunu yasadim ve kurtaj oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…