Benimde son adetim 30temmuzdu beta hcg dün itibariyle 1096 hayırlısı olsunkızlar sat 30 temmuz bugun yaptırdım beta hcg 480 cıktı nasıl sızce ?
kaç gunde adet oluyorsun betalar arasında baya fark varBenimde son adetim 30temmuzdu beta hcg dün itibariyle 1096 hayırlısı olsun
2 ay önce aynı durumu yaşadım sat a göre 6+5 tim ama kan tahlilinde 670 çıktı 2 gün sonra 430 a düştü doktorum bebek gelişmiyor düşük yapacaksın dedi. 2 gün arayla tahlil yaptı çok az düşüş oldu neredeyse aynı kaldı sonrasında kürtaj oldum.Selam kizlar konu acilali cok olmus ama yardim edin2 gun once kan testi yaptirmis ablam 530 cikti degerleri ama iki gun sonra 400 küsure dusmus bu ne demek bilginiz var mi aciil
hcg değeri 2 gün arayla 2 kat artıyorsa o zaman sağlıklı olduğunu gösteriyormuş. Geç döllenme erken döllenme olması değeri değiştirir.kızlar sat 30 temmuz bugun yaptırdım beta hcg 480 cıktı nasıl sızce ?
Drun dış gebelik takibi yapması gerekir. 2 gun sonraki artışta belli olur cnm.Adetimin üzerinden 17 18 gün geçmiş bulunmakta 15 gün adet öncesi sayarsak 33 34 gün yapıyor bhcgnin 900 lerde olması normal mi bu durumda olan varsa yardımcı olsun çok sıkıyorum canimi
26günde bir oluyorum, peki ya siz?kaç gunde adet oluyorsun betalar arasında baya fark var
canm hayırlı olsun. bende 4+5 gunluk hamıleyım beta 480 di dün. senın kaç
Kizlar merhaba bana da bi el atip yorum yaparmisiniz moralim bozuk biraz. Son adet tarihim 3 agustostu 29 gunde bir filan adet oluyorum 1 eylulde kan testi yaptirdim 67 cikti 2 eylulde yaptirdim,dun 136 cikti doktor degerler cok dusuk dedi ya daha cok yeni bebek yada anormal gebelik dedi bugunde yaptiricam umuyorum artar yine hrrgun mu iki katina cikmasi gerekiyor degerin 2 gunde bir mi
Peki bi soru daha canim :) sence bugunde yaptrmalimiyim yarin mi yaptirayim bir dahaCnm 2 günde bir çıkması lazım ayrıca geç döllenme olabilir.
Dun yaptırdın sanırım bugün yaptırma yarın yaptirırsın bencePeki bi soru daha canim :) sence bugunde yaptrmalimiyim yarin mi yaptirayim bir daha
Saçmalamış. Benim adet günü 32 çıkmıştı değerim. 2 gün sonra da 121 çıkmıştı çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Doktorların çoğu değer ne çıkarsa çıksın kese ve kalp atışını görmeden kesin konuşmak istemiyor. inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirip kucağına aldığın günleri görürsün canımKizlar merhaba bana da bi el atip yorum yaparmisiniz moralim bozuk biraz. Son adet tarihim 3 agustostu 29 gunde bir filan adet oluyorum 1 eylulde kan testi yaptirdim 67 cikti 2 eylulde yaptirdim,dun 136 cikti doktor degerler cok dusuk dedi ya daha cok yeni bebek yada anormal gebelik dedi bugunde yaptiricam umuyorum artar yine hrrgun mu iki katina cikmasi gerekiyor degerin 2 gunde bir mi
Canim sana guzel birsey diyemicem ne yazik ki. Bende defalarca bu tahlili yaptirdim normalde iki gun de bir yapilir ve iki kat artmasi beklenir. Eger deger dusuyorsa bebek dusuyor demektir. Deger yukseliyor ama kese gozukmuyorsa dis gebelik demektir. Eger deger normal artmiyorsa saglikli gebelik degildir ne yazik ki ben bunu yasadim ve kurtaj oldum2 ay önce aynı durumu yaşadım sat a göre 6+5 tim ama kan tahlilinde 670 çıktı 2 gün sonra 430 a düştü doktorum bebek gelişmiyor düşük yapacaksın dedi. 2 gün arayla tahlil yaptı çok az düşüş oldu neredeyse aynı kaldı sonrasında kürtaj oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?