Guzel artmis bence canim. Uzulme derim 67 yi 2 yle carp 134 yani normal senin degerinKizlar merhaba bana da bi el atip yorum yaparmisiniz moralim bozuk biraz. Son adet tarihim 3 agustostu 29 gunde bir filan adet oluyorum 1 eylulde kan testi yaptirdim 67 cikti 2 eylulde yaptirdim,dun 136 cikti doktor degerler cok dusuk dedi ya daha cok yeni bebek yada anormal gebelik dedi bugunde yaptiricam umuyorum artar yine hrrgun mu iki katina cikmasi gerekiyor degerin 2 gunde bir mi
Cok tesekkur ederim su serptin yuregime :)Dun yaptırdın sanırım bugün yaptırma yarın yaptirırsın bence
Aksam baya arastirma yaptim zamanlamasi benimle ayni olanlarin bakiyorum 200lerde baslamis hcg degerleri doktor da umutsuz konustuGuzel artmis bence canim. Uzulme derim 67 yi 2 yle carp 134 yani normal senin degerin
Bence sen ona bakma iki kat artmis mi o onemli herkesin degeri ayni olmuyor kiAksam baya arastirma yaptim zamanlamasi benimle ayni olanlarin bakiyorum 200lerde baslamis hcg degerleri doktor da umutsuz konustu
Yaa ayy su anda cok sevindim cnm ya insallahhhh aminn insallah herşey yolunda gider yarabbiimmmm aksam resmen ruyamda bile nasil karmakarisik islerle ugrastim sabah kalktim pertim moralim cokmustu dunSaçmalamış. Benim adet günü 32 çıkmıştı değerim. 2 gün sonra da 121 çıkmıştı çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Doktorların çoğu değer ne çıkarsa çıksın kese ve kalp atışını görmeden kesin konuşmak istemiyor. inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirip kucağına aldığın günleri görürsün canım
Cevap yazan herkese cok tesekkurler allah saglikla kavustursun bizi evlatlarimizaBence sen ona bakma iki kat artmis mi o onemli herkesin degeri ayni olmuyor ki
Uzulme hem sen bir gun sonra niye test yapiyorsun ki iki gunde bir yapiliyor. O testler seni gerer. Ben 10,gun boyunca yapmistim ama olmadi.sonunda kurtaj oldum. Senin degerlerin gayet normal bide bir doktora gore haraket etmeyin baska bir doktora da gidin derimYaa ayy su anda cok sevindim cnm ya insallahhhh aminn insallah herşey yolunda gider yarabbiimmmm aksam resmen ruyamda bile nasil karmakarisik islerle ugrastim sabah kalktim pertim moralim cokmustu dun
Aynen bugun degil yarin yaptirayim testi ben pazartesi gunude doktora gidicem tum herseyi anlatayim bakalim o ne dicekUzulme hem sen bir gun sonra niye test yapiyorsun ki iki gunde bir yapiliyor. O testler seni gerer. Ben 10,gun boyunca yapmistim ama olmadi.sonunda kurtaj oldum. Senin degerlerin gayet normal bide bir doktora gore haraket etmeyin baska bir doktora da gidin derim
Hangi doktor diyorsa bunu ona gitmeyi hemen bırak. Degerin gayet iyi artmıi. 1 inde baktırmışsın. 3 unse bu degerin 2 katı olması lazım ki. Seninji dun boyle cıkmıi.cok iyi yani.nasıl boyle birsey soylemiş dr anlamadım.Kizlar merhaba bana da bi el atip yorum yaparmisiniz moralim bozuk biraz. Son adet tarihim 3 agustostu 29 gunde bir filan adet oluyorum 1 eylulde kan testi yaptirdim 67 cikti 2 eylulde yaptirdim,dun 136 cikti doktor degerler cok dusuk dedi ya daha cok yeni bebek yada anormal gebelik dedi bugunde yaptiricam umuyorum artar yine hrrgun mu iki katina cikmasi gerekiyor degerin 2 gunde bir mi
Kesinlikle artik bilgisine guvenmedigim bi doktor resmen kafayi yedirecekti esimle bize bugun gece internetten arastirma yaptik huzur filan kalmamisti bizde sizden allah razi olsunHangi doktor diyorsa bunu ona gitmeyi hemen bırak. Degerin gayet iyi artmıi. 1 inde baktırmışsın. 3 unse bu degerin 2 katı olması lazım ki. Seninji dun boyle cıkmıi.cok iyi yani.nasıl boyle birsey soylemiş dr anlamadım.
Allah senden de razi olsun cnm, guzel bir hamileligin olur ve saglikla yawrunu kucagina alirsin insallahKesinlikle artik bilgisine guvenmedigim bi doktor resmen kafayi yedirecekti esimle bize bugun gece internetten arastirma yaptik huzur filan kalmamisti bizde sizden allah razi olsun
Drdigin gibi oldu canim ablamin bebegi bu gun düştü : ( peki tekrar hamile kaldinmi sen ?2 ay önce aynı durumu yaşadım sat a göre 6+5 tim ama kan tahlilinde 670 çıktı 2 gün sonra 430 a düştü doktorum bebek gelişmiyor düşük yapacaksın dedi. 2 gün arayla tahlil yaptı çok az düşüş oldu neredeyse aynı kaldı sonrasında kürtaj oldum.
cok ozur hamileymissin zaten yeni gordum : ) peki tadavi falan yaptirdinmi dusukten sinra yoksa kendikignden tekrarmi hamile kaldin ?2 ay önce aynı durumu yaşadım sat a göre 6+5 tim ama kan tahlilinde 670 çıktı 2 gün sonra 430 a düştü doktorum bebek gelişmiyor düşük yapacaksın dedi. 2 gün arayla tahlil yaptı çok az düşüş oldu neredeyse aynı kaldı sonrasında kürtaj oldum.
Hamile Değilim canım ama istiyorum heveslendim takvimi yaptım hemen henüz bi tedavi olmadım. Benim kendiliğinden düşmeyin kurtaj oldum. Kürtaj sonrası kolay hamile kalınlığında yazmışlar kk 4 gün sonra test yapacağım bakalım dedikleri gibi çabuk hamile kalabilecegimi miyim.cok ozur hamileymissin zaten yeni gordum : ) peki tadavi falan yaptirdinmi dusukten sinra yoksa kendikignden tekrarmi hamile kaldin ?
Anladim canim bizimk8 cok kucukmus doktor kurtaja gerek yok demis. Ablamin yaklasik 8 yildir olmuyo bebegi bu bi mucize gibiydi kendikinden kaldi tadaviyi birakalida cok olmistu. Ama sonu husran oldu. Tahmin edersinizki ne kadar kotu bi durum : (Hamile Değilim canım ama istiyorum heveslendim takvimi yaptım hemen henüz bi tedavi olmadım. Benim kendiliğinden düşmeyin kurtaj oldum. Kürtaj sonrası kolay hamile kalınlığında yazmışlar kk 4 gün sonra test yapacağım bakalım dedikleri gibi çabuk hamile kalabilecegimi miyim.
Kızlar bat 11 eylül yarın beta hcg baktircam çıkar mi sizce ? Yani 7 gün kalıyor.
Cikar canim on gun ve uzeri cikiyor bence. Ama degerin erken yaptirdigin icin dusuk cikarKızlar cvp yok mu
Cikar canim on gun ve uzeri cikiyor bence. Ama degerin erken yaptirdigin icin dusuk cikarKızlar cvp yok mu
Cikar canim on gun ve uzeri cikiyor bence. Ama degerin erken yaptirdigin icin dusuk cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?