Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Guzel artmis bence canim. Uzulme derim 67 yi 2 yle carp 134 yani normal senin degerin

Yaa ayy su anda cok sevindim cnm ya insallahhhh aminn insallah herşey yolunda gider yarabbiimmmm aksam resmen ruyamda bile nasil karmakarisik islerle ugrastim sabah kalktim pertim moralim cokmustu dun

Yaa ayy su anda cok sevindim cnm ya insallahhhh aminn insallah herşey yolunda gider yarabbiimmmm aksam resmen ruyamda bile nasil karmakarisik islerle ugrastim sabah kalktim pertim moralim cokmustu dun
Uzulme hem sen bir gun sonra niye test yapiyorsun ki iki gunde bir yapiliyor. O testler seni gerer. Ben 10,gun boyunca yapmistim ama olmadi.sonunda kurtaj oldum. Senin degerlerin gayet normal bide bir doktora gore haraket etmeyin baska bir doktora da gidin derim

Aynen bugun degil yarin yaptirayim testi ben pazartesi gunude doktora gidicem tum herseyi anlatayim bakalim o ne dicek

Hangi doktor diyorsa bunu ona gitmeyi hemen bırak. Degerin gayet iyi artmıi. 1 inde baktırmışsın. 3 unse bu degerin 2 katı olması lazım ki. Seninji dun boyle cıkmıi.cok iyi yani.nasıl boyle birsey soylemiş dr anlamadım.

Kesinlikle artik bilgisine guvenmedigim bi doktor resmen kafayi yedirecekti esimle bize bugun gece internetten arastirma yaptik huzur filan kalmamisti bizde sizden allah razi olsun

Kesinlikle artik bilgisine guvenmedigim bi doktor resmen kafayi yedirecekti esimle bize bugun gece internetten arastirma yaptik huzur filan kalmamisti bizde sizden allah razi olsun
Allah senden de razi olsun cnm, guzel bir hamileligin olur ve saglikla yawrunu kucagina alirsin insallah

Drdigin gibi oldu canim ablamin bebegi bu gun düştü : ( peki tekrar hamile kaldinmi sen ?

cok ozur hamileymissin zaten yeni gordum : ) peki tadavi falan yaptirdinmi dusukten sinra yoksa kendikignden tekrarmi hamile kaldin ?

cok ozur hamileymissin zaten yeni gordum : ) peki tadavi falan yaptirdinmi dusukten sinra yoksa kendikignden tekrarmi hamile kaldin ?
Hamile Değilim canım ama istiyorum heveslendim takvimi yaptım hemen henüz bi tedavi olmadım. Benim kendiliğinden düşmeyin kurtaj oldum. Kürtaj sonrası kolay hamile kalınlığında yazmışlar kk 4 gün sonra test yapacağım bakalım dedikleri gibi çabuk hamile kalabilecegimi miyim.

Anladim canim bizimk8 cok kucukmus doktor kurtaja gerek yok demis. Ablamin yaklasik 8 yildir olmuyo bebegi bu bi mucize gibiydi kendikinden kaldi tadaviyi birakalida cok olmistu. Ama sonu husran oldu. Tahmin edersinizki ne kadar kotu bi durum : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…