Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar . Bende yeni hamıleyım pazartesi değerim 280 di dün 1067 ye çıktı..keseyi ne zaman görebilirim arkadaslar bilgisi olan varmı

Geçen ay regl 14 ağustos bu ay bat 11 eylül ve bugün beta hcg baktırdım negatif sizce daha erken mi ve ben geçen cumadan beri ilişki meselesi yok yani ona rağmen erken mi, çıkma ihtimali yüksek mi hala ?

Merhaba bugun ilk.dr randvuma gittim.karindan gorunmedi alttan muayenede gorundu..bugun beta hcgm 3348cikti ama neden karindan gorunmedi anlamadim.dr. normalde 1500iken gorunur dedi herseyde.olabilir bos gebelikte olabilir dedi moralimbozuldu

bak umutlandım şimdi... benim de adet günümde değerim 0,1 di ama bu gün adetimin 5 günü hala olmadım adet belirtim bile yok, sadece ara ara kasıklarıma batma oluyo idrar testi yaptım bu gün ama öğleden sonra negatif çıktı, belki yarın sabah ilk idrarda yapsam çıkar, doktor da adet söktürücü verdi ama kullanmadım. bu yazdığınız bana umut verdi şimdi, yarın kan testi yaptırsam acaba çıkarmı ne diyosunuz, sizin nasıl belirtileniz vardı?

Merhaba bugun ilk.dr randvuma gittim.karindan gorunmedi alttan muayenede gorundu..bugun beta hcgm 3348cikti ama neden karindan gorunmedi anlamadim.dr. normalde 1500iken gorunur dedi herseyde.olabilir bos gebelikte olabilir dedi moralimbozuldu
Karından gorunmesi , hng 6000 olması lazım

Karından gorunmesi , hng 6000 olması lazım
Siden80 eminmisin dr gozukmesi lazımdı dedi keseyi gördük bazen sivi gebelik oluyor bizi yaniltabilir dedi sali 1096 olan degerim bugun 3348cikti alttan gordu sadece cok moralim bozuldu niye karindan gorunmedi diye

Siden80 eminmisin dr gozukmesi lazımdı dedi keseyi gördük bazen sivi gebelik oluyor bizi yaniltabilir dedi sali 1096 olan degerim bugun 3348cikti alttan gordu sadece cok moralim bozuldu niye karindan gorunmedi diye
Eminim cnm.. Bnm ikiz gebeliğim drum gorunmez diye ilk zaman alttan bakmıştı. Haftya gitsen muhakkak gorunur. İçini ferah tut.hatta ben gittigımde 5000 e yakındı yani.tek kese gorundu.bir hafta sonra ikinci kese gorundu.

Eminim cnm.. Bnm ikiz gebeliğim drum gorunmez diye ilk zaman alttan bakmıştı. Haftya gitsen muhakkak gorunur. İçini ferah tut.hatta ben gittigımde 5000 e yakındı yani.tek kese gorundu.bir hafta sonra ikinci kese gorundu.
Gece rüyamdada ikiz bebeğim olduğunu gördüm ama bir tane yeter iki taneye nasıl bakarım carsamba çağırdı tekrar gidicem

Gece rüyamdada ikiz bebeğim olduğunu gördüm ama bir tane yeter iki taneye nasıl bakarım carsamba çağırdı tekrar gidicem
Bende cok korktum ilk zamanlarda,nasıl bakarım diye. Ama alıştım sonra:) hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.

Merhaba benim 2li testteki hcg değerim bi garip hatta cinsiyet bile az çok belli oluyormuş hcg değerine göre ...ama benimkini çözemedim ben bi bakarsanız anlayan varsa aranızda çok sevinirim

Kızlar acil cvp ya cuma günü beta baktirdim negatif çıktı. Bugün predictor erken gebelik testi yaptım negatif. Sizce varsa gebelik bugün beta baktirsam çıkar mı artık?

Kızlar sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?

kızlar en son 30 temmuzda adet oldum hiç gebelik testi yaptırmadım çünkü adetin 21. günü yaptırdığım progesteron sonucum 0.1 di yumurtlamadığım için ne zaman gelecek bu kırmızılar yaaa offfff......

anlayanlar yorumlayabilirmi

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-07-19-01-22.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 1.983
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…