- 26 Şubat 2015
- 132
- 80
- 28
- 40
canım ben 6 gun kla yaptırdım çıkmadı ama henuz bAT GELMEDİ BEKLİYORUM :)Kızlar cvp yok mu
canım ben 6 gun kla yaptırdım çıkmadı ama henuz bAT GELMEDİ BEKLİYORUM :)
bak umutlandım şimdi... benim de adet günümde değerim 0,1 di ama bu gün adetimin 5 günü hala olmadım adet belirtim bile yok, sadece ara ara kasıklarıma batma oluyo idrar testi yaptım bu gün ama öğleden sonra negatif çıktı, belki yarın sabah ilk idrarda yapsam çıkar, doktor da adet söktürücü verdi ama kullanmadım. bu yazdığınız bana umut verdi şimdi, yarın kan testi yaptırsam acaba çıkarmı ne diyosunuz, sizin nasıl belirtileniz vardı?Canım benim adetim 5 gün geçti ve kan tahlil sonucum 10 du şimdi annesinin bitanesi 8 hafta 4 günlük kalp atışları mızı da duyduk :) geç döllenme olmuş adete 3 gün kala yumurtlamıştım zaten :) seninki de öyledir önemli olan 2 günde bir iki kat artması :) artıyorsa sıkıntı yoktur canım :)
Karından gorunmesi , hng 6000 olması lazımMerhaba bugun ilk.dr randvuma gittim.karindan gorunmedi alttan muayenede gorundu..bugun beta hcgm 3348cikti ama neden karindan gorunmedi anlamadim.dr. normalde 1500iken gorunur dedi herseyde.olabilir bos gebelikte olabilir dedi moralimbozuldu
Siden80 eminmisin dr gozukmesi lazımdı dedi keseyi gördük bazen sivi gebelik oluyor bizi yaniltabilir dedi sali 1096 olan degerim bugun 3348cikti alttan gordu sadece cok moralim bozuldu niye karindan gorunmedi diyeKarından gorunmesi , hng 6000 olması lazım
Eminim cnm.. Bnm ikiz gebeliğim drum gorunmez diye ilk zaman alttan bakmıştı. Haftya gitsen muhakkak gorunur. İçini ferah tut.hatta ben gittigımde 5000 e yakındı yani.tek kese gorundu.bir hafta sonra ikinci kese gorundu.Siden80 eminmisin dr gozukmesi lazımdı dedi keseyi gördük bazen sivi gebelik oluyor bizi yaniltabilir dedi sali 1096 olan degerim bugun 3348cikti alttan gordu sadece cok moralim bozuldu niye karindan gorunmedi diye
Gece rüyamdada ikiz bebeğim olduğunu gördüm ama bir tane yeter iki taneye nasıl bakarımEminim cnm.. Bnm ikiz gebeliğim drum gorunmez diye ilk zaman alttan bakmıştı. Haftya gitsen muhakkak gorunur. İçini ferah tut.hatta ben gittigımde 5000 e yakındı yani.tek kese gorundu.bir hafta sonra ikinci kese gorundu.
Bende cok korktum ilk zamanlarda,nasıl bakarım diye. Ama alıştım sonra:) hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.Gece rüyamdada ikiz bebeğim olduğunu gördüm ama bir tane yeter iki taneye nasıl bakarımcarsamba çağırdı tekrar gidicem
Merhaba benimde 30 Temmuz du sat 11. 13 günleri de baktirdiniz mi değerlerini zeBenimde son adetim 30temmuzdu beta hcg dün itibariyle 1096 hayırlısı olsun
Cuma günüde baktırdım 3348 cıktı sizin kaç.Merhaba benimde 30 Temmuz du sat 11. 13 günleri de baktirdiniz mi değerlerini ze
Burda HCG ile ilgili bir tahlil yok ki.sadece bazı baska degerler yuksek çıkmış.onuda dr yorumlayabilir.yorumlarmısınızEki Görüntüle 1626316
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?