yorumlarmısınızEki Görüntüle 1626316
İkiz olablr belki dicem de cok tukselmş canm moralni bozma içini ferah tut ultrasondan ne zaman bakcakmş doktrkızlar merhaba,
benim sat.2 ağustosdu. 30 ağustos da kanda beta baktırdım. 313.65 idi 6 eylül de 1366.00 buğün yani 8 eylül de tekrar baktırdım. 18361 çıktı doktoru aradım. nokta olması lazım dedı ama nokta falan yoktu.
laboratuvarı aradım karısıklık olabıleceğini tekrar bakmalarını rica ettim aynı aldıkları kandan baktılar. 18039 cıktı anlamadım. bu durumda son durum 183,61 yanı düşük mü oluyor yoksa gercekten 2 günde 10 katı yükselip 18361 olabilir mi? not. testlerı aynı yerde yaptırdım.
bu durumda aynı şekilde olan varmı?
lütfen yardımcı olur musunuz?
morelim çok bozuldu.
herkes ten cevap rica edeceğim.
1000 nin ustunde cıkmış kese gorunmesi gerekiyo diye biliyorum benim gebeliğim cok yeni bnde nasipse yarın gorcem sen bence 2 gun sonra bida kan testi yaptır sonucu yaz cnm eger dusme varsa ya dusuk ya dış gebelik bi yerde okumuştum birden cok yukselirse dış gebelik cok yavas yukselir yada sayı duserse dusuk oluyomş inş duzelir degerlerinbir hafta sonra gel diyor, karında görünmez kese diyor,
canım çok sıkıldı. düşünmekten kafayı yiyeceğim.
ama önceden yani hamileliğin ilk başlarında hafif mide bulantısı çok susama ve sık idarara çıkma falan vardı şimdi onlar neredeyse kayboldu. acaba yine düşük mü yapıyorum acaba.
düşük yapınca da 1366.00 dan 2 günde 183,61 düşer mi acaba?
lütfen bu durum la karsı karsıya gelen kımse olmadı mı?
bişey yazın. kimse yok mu?
rica ediyorum.
bana yardımcı olabilirmisiniz adetime 1 gün kala bhcg 219 adetimden 1 gün sonra bhcg 510 çıktı normalmi acaba
AY GERÇEKTEN Mİ OLABİLİRMİ :)Canim seninki yuzde 90 cogul gebelik
AY GERÇEKTEN Mİ OLABİLİRMİ :)
ay hadi hayırlısı inşallah kurban olduğum Allah herkesin gönlüne göre versinGorumcemin oyle olmustu kuzum bu degerlerde
ay hadi hayırlısı inşallah kurban olduğum Allah herkesin gönlüne göre versin
ben adetime 7 gün varken evde idrar testinde pozitif gördüm çok ne değildi ama sonra adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım işte 215 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 510 aslında bu günde yapmam lazımdı kan testi çalışıyorum gidemedimBenim adetime 6 gün var dün dayanamadm erken gebelik testi yaptim negatif cikti bakalim adet olucakmiyim hayirlisi kan testi icin erken diye yaptirmiorum
ben adetime 7 gün varken evde idrar testinde pozitif gördüm çok ne değildi ama sonra adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım işte 215 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 510 aslında bu günde yapmam lazımdı kan testi çalışıyorum gidemedim
rabbim tez vakitte meleklerinize kavuştursun cnmOooo super sende erken döllenme olmuş darisi basimiza bizede dua et cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?