Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar bugün kan verdim 6.9 çıktı 3gün geçmişti iki gün sonra tekrar baktırcam inşallah bu sefer oldu mu dersiniz?kasık ağrım var sürekli adet olucam gibi bugün de beyaz akıntı başladı

kızlar merhaba,
benim sat.2 ağustosdu. 30 ağustos da kanda beta baktırdım. 313.65 idi 6 eylül de 1366.00 buğün yani 8 eylül de tekrar baktırdım. 18361 çıktı doktoru aradım. nokta olması lazım dedı ama nokta falan yoktu.
laboratuvarı aradım karısıklık olabıleceğini tekrar bakmalarını rica ettim aynı aldıkları kandan baktılar. 18039 cıktı anlamadım. bu durumda son durum 183,61 yanı düşük mü oluyor yoksa gercekten 2 günde 10 katı yükselip 18361 olabilir mi? not. testlerı aynı yerde yaptırdım.
bu durumda aynı şekilde olan varmı?
lütfen yardımcı olur musunuz?
morelim çok bozuldu.
herkes ten cevap rica edeceğim.

İkiz olablr belki dicem de cok tukselmş canm moralni bozma içini ferah tut ultrasondan ne zaman bakcakmş doktr

bir hafta sonra gel diyor, karında görünmez kese diyor,
canım çok sıkıldı. düşünmekten kafayı yiyeceğim.
ama önceden yani hamileliğin ilk başlarında hafif mide bulantısı çok susama ve sık idarara çıkma falan vardı şimdi onlar neredeyse kayboldu. acaba yine düşük mü yapıyorum acaba.
düşük yapınca da 1366.00 dan 2 günde 183,61 düşer mi acaba?
lütfen bu durum la karsı karsıya gelen kımse olmadı mı?
bişey yazın. kimse yok mu?
rica ediyorum.

1000 nin ustunde cıkmış kese gorunmesi gerekiyo diye biliyorum benim gebeliğim cok yeni bnde nasipse yarın gorcem sen bence 2 gun sonra bida kan testi yaptır sonucu yaz cnm eger dusme varsa ya dusuk ya dış gebelik bi yerde okumuştum birden cok yukselirse dış gebelik cok yavas yukselir yada sayı duserse dusuk oluyomş inş duzelir degerlerin

Merhaba doktorum benden gün aşırı beta hcg istedi. Üç kez yaptırdım 317 _ 617 _ 996 çıktı değerlerim. Sizce nasıl sonuçlar?

Benmde 7snde 666.5 bugun yani ğunda 879 cıktı 2 kat artması gerekiyodu ama sanrm düşük yapcam cok agrım var zaten bu durumda olupta yıkselip saglıklı gebeliğe kavusan oldu mu acaba?

kizlar 2 haftadie bir uyku yorgunluk hali var normalde ben gündüz bu kadar uyusam gece sabahlardim ama imkansiz hemen uyuyorum cok halsizim birde 2 gündür sanci saplaniyor cok sık degil ara ara ciglik atma durumuna geliyorum cok fena bir agri ve şimdide bugun 30 günüm 30 günde bir adet oluyorum ben akıntım var yarin test filan mi yaptirsam bende ecZane testi istemiyorum niyeyse

S.a.Arkadaşlar benim bat 8 ağustos.2 eylülde hcg 104,66 çıktı.9 eylülde tekrar yaptırdım 5533,05 çıktı değerler normalmi.Birde kese ve kalp atışı için ne zaman gitmem gerek.yardımcı olurmusunuz?

bana yardımcı olabilirmisiniz adetime 1 gün kala bhcg 219 adetimden 1 gün sonra bhcg 510 çıktı normalmi acaba

Benim adetime 6 gün var dün dayanamadm erken gebelik testi yaptim negatif cikti bakalim adet olucakmiyim hayirlisi kan testi icin erken diye yaptirmiorum
ben adetime 7 gün varken evde idrar testinde pozitif gördüm çok ne değildi ama sonra adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım işte 215 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 510 aslında bu günde yapmam lazımdı kan testi çalışıyorum gidemedim

Oooo super sende erken döllenme olmuş darisi basimiza bizede dua et cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…