Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cnm hangi testi kullandın erken gebelik testindemi cıktı sonuc?

Kızlar testi bugün tekrarladım regl günümdü ayrıca beta hcg 173 çıktı acaba düşük mu ki diyorum, burda herkesin daha yüksek çıkıyor sanki

Merhaba, bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Adetimin üstünden 3 gün geçti. Değerim 140. Pazartesi tekrar kan vereceğim. Kaybedeceğim diye çok korkuyorum.

Ben 4 haftalik hamileyken 175 fılan cıkmıştı. Kişiye göre değişiyor degerler bence
Aa benm 10 gunlukken 108 cıkmıştı demek ki kişiden kişiye değişeblyo canm ya bsey sormak istyorm ilk baslrda guzel artıyodu betam simdi azladı 2 gunde 200er anca katlıyo su an 3 haftalık 1180 oldu kese de gorunde ama beta korktyo beni bole olup saglıklı gebelğe ulaşan oldu mu acaba cok korkuyorm

Bıldıgım kadarıyla belli bir süre artıyo sonra degerlerde artış olmuyor ılk üç aydı sanırım bhcg artma zamanı. Ben en son 760 ları gördüm ilk testten 4gun sonra. Simdi kizim 1 yasina giricek. Gayet saglikli vi gebelikti

Allahım inş bna da nasip eder allah bagıslasın. Yarın kontrolum var korkuyorm sabahı zor etcem

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım adet tarihime 2 gün kala degerim 57.5 tekrarladım adet günüm 95.5 cıktı aradan dort gun gectı 194 cıktı bugun toplamda adetimden sekiz gün geçti Beş gün snra randevu aldım sizce kese gozukur mu

bugun ögrendim de sizce iyimi 2 gün geçikmeyle ögrendim sanirim 3 de olabilir iyimi arkadaşlar doktora gitmelimiyim kese gözükür mü ?

Eklentiler

• image.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 382
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak benim bat tarihinde yani dün 25.67 çıktı sonuç çarşamba günü tekrar yaptıracağım. Testte pozitifi gördüğümde çok sevinmiyim ama kan tahlilinden sonra sevinemedim bile içimi bir kuşku kapladı uyuyamıyorum bile bi fikriniz var mı değeriöle ve durumumla ilgili

merhaba kızlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim henüz çok küçük muhtemelen 4 haftalık dedi doktorum.. ben erken farkettim 12 eylülde kan verdim beta hcg değerim 53,79 çıktı bat 16 sı.. perşembe tekrar kan vericem inşallah sağlıklıdır

Belirtilerin neydi cnm ? Bende haftaya test yaptırmayı düşünüyorum :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaradan maşallah

İnşallah değerin artar bende bekliyorum yarın yaptırmam gerekiyodu ama dayanamayıp bugün yaptırabilirim belki beklemek çok zor

kızlar yeni aranıza katıldım şimdi kan tahlili sonucu mu aldım 2.63 çok moralim bozuk sizce hamile olma sansım nedir adetim 2 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…