- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Cnm hangi testi kullandın erken gebelik testindemi cıktı sonuc?ben adetime 7 gün varken evde idrar testinde pozitif gördüm çok ne değildi ama sonra adetime 1 gün kala kan testi yaptırdım işte 215 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 510 aslında bu günde yapmam lazımdı kan testi çalışıyorum gidemedim
yok normal ucuz testlerdenCnm hangi testi kullandın erken gebelik testindemi cıktı sonuc?
Ben 4 haftalik hamileyken 175 fılan cıkmıştı. Kişiye göre değişiyor degerler benceKızlar testi bugün tekrarladım regl günümdü ayrıca beta hcg 173 çıktı acaba düşük mu ki diyorum, burda herkesin daha yüksek çıkıyor sanki
Aa benm 10 gunlukken 108 cıkmıştı demek ki kişiden kişiye değişeblyo canm ya bsey sormak istyorm ilk baslrda guzel artıyodu betam simdi azladı 2 gunde 200er anca katlıyo su an 3 haftalık 1180 oldu kese de gorunde ama beta korktyo beni bole olup saglıklı gebelğe ulaşan oldu mu acaba cok korkuyormBen 4 haftalik hamileyken 175 fılan cıkmıştı. Kişiye göre değişiyor degerler bence
Bıldıgım kadarıyla belli bir süre artıyo sonra degerlerde artış olmuyor ılk üç aydı sanırım bhcg artma zamanı. Ben en son 760 ları gördüm ilk testten 4gun sonra. Simdi kizim 1 yasina giricek. Gayet saglikli vi gebeliktiAa benm 10 gunlukken 108 cıkmıştı demek ki kişiden kişiye değişeblyo canm ya bsey sormak istyorm ilk baslrda guzel artıyodu betam simdi azladı 2 gunde 200er anca katlıyo su an 3 haftalık 1180 oldu kese de gorunde ama beta korktyo beni bole olup saglıklı gebelğe ulaşan oldu mu acaba cok korkuyorm
Allahım inş bna da nasip ederBıldıgım kadarıyla belli bir süre artıyo sonra degerlerde artış olmuyor ılk üç aydı sanırım bhcg artma zamanı. Ben en son 760 ları gördüm ilk testten 4gun sonra. Simdi kizim 1 yasina giricek. Gayet saglikli vi gebelikti
ne oldu kontrol sonucu cnmAllahım inş bna da nasip ederallah bagıslasın. Yarın kontrolum var korkuyorm sabahı zor etcem
5 haftalik 5mm ama beta az artyo doktr haftaya pzt bida bakcak bebek muhtemelen gorunur dedine oldu kontrol sonucu cnm
Daha canmbugun ögrendim de sizce iyimi 2 gün geçikmeyle ögrendim sanirim 3 de olabilir iyimi arkadaşlar doktora gitmelimiyim kese gözükür mü ?
Daha erken 1000 vvarydi benm keseyi gordgmzde :) bende cok sabirszdm ama zaman cabk gecyo:)bugun ögrendim de sizce iyimi 2 gün geçikmeyle ögrendim sanirim 3 de olabilir iyimi arkadaşlar doktora gitmelimiyim kese gözükür mü ?
Belirtilerin neydi cnm ? Bende haftaya test yaptırmayı düşünüyorum :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaradan maşallahmerhaba kızlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim henüz çok küçük muhtemelen 4 haftalık dedi doktorum.. ben erken farkettim 12 eylülde kan verdim beta hcg değerim 53,79 çıktı bat 16 sı.. perşembe tekrar kan vericem inşallah sağlıklıdır
İnşallah değerin artar bende bekliyorum yarın yaptırmam gerekiyodu ama dayanamayıp bugün yaptırabilirim belki beklemek çok zormerhaba kızlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim henüz çok küçük muhtemelen 4 haftalık dedi doktorum.. ben erken farkettim 12 eylülde kan verdim beta hcg değerim 53,79 çıktı bat 16 sı.. perşembe tekrar kan vericem inşallah sağlıklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?