Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar son adet tarihim 9 Ağustos 10 Ağustos'ta evde yaptığım test çok silik çıkmıştı bugün doktora gittim kese görünmedi bthcg 205 çıktı düşük gibi biraz sizce nasıl normalmi bu gecikmenin 6. Günü

Belirtilerin neydi cnm ? Bende haftaya test yaptırmayı düşünüyorum :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaradan maşallah
Cok sagol Amin canim. benim belirtilerim goguslerde asiri siskinlik ve aci ayrica surekli koyu beyaz akinti hala devam ediyo sol yumurtaligimda hala devam eden sanci ve asiri su icme istegi simdilik butun belirtilerim bunlar

Merhaba kızlar sizce hamile miyim bat iki gün geçti yoksa da çift çizgi çıkar mı yanılma Payı var mı teşekkürler

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 151
Değeriniz kaç çıktı keseyi gördünüzmü?? Bide düzenlimidir hep regl günleriniz
Keseyi henuz gormedik canim ultrasona girmedim dr yaklasik 4 haftalik gebesin dedi haziranda evlendim bebek yapmadan once dr a gitmistim hic bir sorun yok her an gebe kalabilirsin demisti.. adetlerim duzenliydi ama normalde 5 gun suruyordu gecen ay 2 gun adet gordum bi gariplik oldu anlayamadim

Kiz nerden tahmin ettin valla ben kiz istiyorum ama esim erkek istiyo annemde bu bebek erkek diyo erkek bebek solda olurmus benim hep sol yumurtaligim sanciyo
Valla ben solda kiz olur diye biliyorumm :) hatta bu siralar cevremdekilerden de teyid ediyorumm kizin olcak birazda icimden o gecti birdenn bende kiz olsun istiyorum allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…