- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
Sizin bu değer gecikmenin kaçıncı günü çıktı..Ben test yaptırdım kızlar dün 25,67 i di bugün 24 saat dolmadan yatırdım 38.78 olmuş inşallah hayırlısıyla yükselme devam edertakipteyim tabi ki
Insallah canim Allah isteyen herkese nasip etsin kalbini ferah tut umarim seninde bebisin vardirİnşallah değerin artar bende bekliyorum yarın yaptırmam gerekiyodu ama dayanamayıp bugün yaptırabilirim belki beklemek çok zor
Cok sagol Amin canim. benim belirtilerim goguslerde asiri siskinlik ve aci ayrica surekli koyu beyaz akinti hala devam ediyo sol yumurtaligimda hala devam eden sanci ve asiri su icme istegi simdilik butun belirtilerim bunlarBelirtilerin neydi cnm ? Bende haftaya test yaptırmayı düşünüyorum :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaradan maşallah
Karanfil bat gunun neydi canim??Sizin bu değer gecikmenin kaçıncı günü çıktı..
9 Ağustos canımKaranfil bat gunun neydi canim??
Benim bat 16 agustos canim 12 eylulde kan verdim 53.79 cikti hayirlisi9 Ağustos canım
Değeriniz kaç çıktı keseyi gördünüzmü?? Bide düzenlimidir hep regl günlerinizBenim bat 16 agustos canim 12 eylulde kan verdim 53.79 cikti hayirlisi
Beklenen bat mı 16 Ağustos yoksa son adet tarihimi anlayamadım.. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim bat 16 agustos canim 12 eylulde kan verdim 53.79 cikti hayirlisi
Kizin olcak :)Cok sagol Amin canim. benim belirtilerim goguslerde asiri siskinlik ve aci ayrica surekli koyu beyaz akinti hala devam ediyo sol yumurtaligimda hala devam eden sanci ve asiri su icme istegi simdilik butun belirtilerim bunlar
Yarın kan testi yaptır, bence hamilesinMerhaba kızlar sizce hamile miyim bat iki gün geçti yoksa da çift çizgi çıkar mı yanılma Payı var mı teşekkürler
TeşekkrlerYarın kan testi yaptır, bence hamilesin
Keseyi henuz gormedik canim ultrasona girmedim dr yaklasik 4 haftalik gebesin dedi haziranda evlendim bebek yapmadan once dr a gitmistim hic bir sorun yok her an gebe kalabilirsin demisti.. adetlerim duzenliydi ama normalde 5 gun suruyordu gecen ay 2 gun adet gordum bi gariplik oldu anlayamadimDeğeriniz kaç çıktı keseyi gördünüzmü?? Bide düzenlimidir hep regl günleriniz
Kiz nerden tahmin ettin valla ben kiz istiyorum ama esim erkek istiyo annemde bu bebek erkek diyo erkek bebek solda olurmus benim hep sol yumurtaligim sanciyoKizin olcak :)
Tatlim bat 16 eylul diyecektim yanlis yazmisimBeklenen bat mı 16 Ağustos yoksa son adet tarihimi anlayamadım.. Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Yarın kan testi yaptır, bence hamilesin
Kesinlikle hamilesin canim hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun cumlemizinkini AmiiinMerhaba kızlar sizce hamile miyim bat iki gün geçti yoksa da çift çizgi çıkar mı yanılma Payı var mı teşekkürler
Valla ben solda kiz olur diye biliyorumm :) hatta bu siralar cevremdekilerden de teyid ediyorumm kizin olcak birazda icimden o gecti birdenn bende kiz olsun istiyorum allah nasip ederseKiz nerden tahmin ettin valla ben kiz istiyorum ama esim erkek istiyo annemde bu bebek erkek diyo erkek bebek solda olurmus benim hep sol yumurtaligim sanciyo
Sağol canım hepimizinkini aminKesinlikle hamilesin canim hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun cumlemizinkini Amiiin
25.67 adet gününde çıktı diğeri de testten 19 saat sonraSizin bu değer gecikmenin kaçıncı günü çıktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?