- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
göğüslerde şişkinlik bende de acayip var sol kasıkta batma fazla ayakta kalamıyorum daha çok batıyo.. benim akıntı da sarı beyaz karışık arada beyaz arada sarımsı bide sabahları mide bulantım oluyo gün arasındada ara ara arka fonda bi bulantı var.. hepsine razıyım yeterki sağlıkla büyüsünCok sagol Amin canim. benim belirtilerim goguslerde asiri siskinlik ve aci ayrica surekli koyu beyaz akinti hala devam ediyo sol yumurtaligimda hala devam eden sanci ve asiri su icme istegi simdilik butun belirtilerim bunlar
Benimde adet günü değerim bu civardaysa eğer şuan 200 lerde olması normal aslında Ozaman.. Hayırlısı olsun artık25.67 adet gününde çıktı diğeri de testten 19 saat sonra
Son adet tarihiniz nedir? Benim son adet tarihi 9 Ağustos dün değerim 205 çıktı doktor tekrar test istemedi haftaya çağırdı keseye bakmak için.. Bana göre değer biraz düşük gibi belki geç Döllenme olmuştur diye düşünüyorum sizinde Öyledir belki Hakkımızda hayırlısı artık.Merhaba kızlar.benim regl tarihim 7 gün gecikti.kan testinde Hcg 66.56 çıktı doktor 2 gün sonra gel iki katına çıkması gerek dedi.bu değer normalmi dir?.cuma günü tekrar başka bi doktora gidip test yaptırıcam anlamadım gebemiyim değilmiyim.doktor bişey demedi.başından savdı gibi özel doktor sürekli test isteyip para koparmak için mi yapıyor anlamadım.gebelik belirtilerinin çoğu var.
Doktorun dediğini her dr söylüyor çünkü değerin eğer 2 günde bir 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik sayıyorlar şuanda hamile olup olmadığın konusuna gelince de benim değerim gibi senin değerinde düşük biraz bu durumda kimyasal gebelik yaşanabiliyor bunu da bazı dr lar gebelikten saymıyorlar netleşmediği için takip edelim demiş bence çünkü geneli böyle söylüyor. Normal olan 2 günde 1 değerini kontrol ettirip gebeliğinin nasıl gittiğini kontrol edebilirsin. ben öğrendiğimden beri her gün yaptırıyorum. Ptesi öğrendim düşük olunca bugün yaptırmam gerekirken acaba gelişme var mı diye fikir almak amacıyla dün yine yaptırdım ve bugün yine yaptırıcam.. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin artışlarıMerhaba kızlar.benim regl tarihim 7 gün gecikti.kan testinde Hcg 66.56 çıktı doktor 2 gün sonra gel iki katına çıkması gerek dedi.bu değer normalmi dir?.cuma günü tekrar başka bi doktora gidip test yaptırıcam anlamadım gebemiyim değilmiyim.doktor bişey demedi.başından savdı gibi özel doktor sürekli test isteyip para koparmak için mi yapıyor anlamadım.gebelik belirtilerinin çoğu var.
Doktorun dediğini her dr söylüyor çünkü değerin eğer 2 günde bir 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik sayıyorlar şuanda hamile olup olmadığın konusuna gelince de benim değerim gibi senin değerinde düşük biraz bu durumda kimyasal gebelik yaşanabiliyor bunu da bazı dr lar gebelikten saymıyorlar netleşmediği için takip edelim demiş bence çünkü geneli böyle söylüyor. Normal olan 2 günde 1 değerini kontrol ettirip gebeliğinin nasıl gittiğini kontrol edebilirsin. ben öğrendiğimden beri her gün yaptırıyorum. Ptesi öğrendim düşük olunca bugün yaptırmam gerekirken acaba gelişme var mı diye fikir almak amacıyla dün yine yaptırdım ve bugün yine yaptırıcam.. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin artışları
bence normal şuanda benim 2 gün geçti 86 çıktı adet gününde yani 2 gün önce yaptığımda 25 çıkmıştı. Siz yine de 2 günde 1 tahlil yaptırın 2 katı yükselme olması lazımBnm adetim 1 gün gecti bat dündu. Bugün kan testi verdim degerim 83.1. Cikti Normalmi sizce?
Son adet tarihim.10 Ağustos.yumurtlama tarihim 25 ağustostuSon adet tarihiniz nedir? Benim son adet tarihi 9 Ağustos dün değerim 205 çıktı doktor tekrar test istemedi haftaya çağırdı keseye bakmak için.. Bana göre değer biraz düşük gibi belki geç Döllenme olmuştur diye düşünüyorum sizinde Öyledir belki Hakkımızda hayırlısı artık.
Doktor cagirdi zaten cumaya tekrar gidicem. Kan testi icinbence normal şuanda benim 2 gün geçti 86 çıktı adet gününde yani 2 gün önce yaptığımda 25 çıkmıştı. Siz yine de 2 günde 1 tahlil yaptırın 2 katı yükselme olması lazım
Inşalah yukselir tatlim hayirlisi olsunMerhaba adetime 5 gun kala kan verdim 24.40 cikti sizce degerim nasil cuma adet gunum tekrar kan vericem
Maşallah çok iyi böyle ikiz bile olabilirArkadaslar pazartesi adetime 5 gun varken 24.40 cikti yarin adet gunum bugun kan verdim 121.6 cikti degerim nasil cikmis yorumlarmisinizz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?