Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Cok sagol Amin canim. benim belirtilerim goguslerde asiri siskinlik ve aci ayrica surekli koyu beyaz akinti hala devam ediyo sol yumurtaligimda hala devam eden sanci ve asiri su icme istegi simdilik butun belirtilerim bunlar
göğüslerde şişkinlik bende de acayip var sol kasıkta batma fazla ayakta kalamıyorum daha çok batıyo.. benim akıntı da sarı beyaz karışık arada beyaz arada sarımsı bide sabahları mide bulantım oluyo gün arasındada ara ara arka fonda bi bulantı var.. hepsine razıyım yeterki sağlıkla büyüsün

Merhaba kızlar.benim regl tarihim 7 gün gecikti.kan testinde Hcg 66.56 çıktı doktor 2 gün sonra gel iki katına çıkması gerek dedi.bu değer normalmi dir?.cuma günü tekrar başka bi doktora gidip test yaptırıcam anlamadım gebemiyim değilmiyim.doktor bişey demedi.başından savdı gibi özel doktor sürekli test isteyip para koparmak için mi yapıyor anlamadım.gebelik belirtilerinin çoğu var.

Son adet tarihiniz nedir? Benim son adet tarihi 9 Ağustos dün değerim 205 çıktı doktor tekrar test istemedi haftaya çağırdı keseye bakmak için.. Bana göre değer biraz düşük gibi belki geç Döllenme olmuştur diye düşünüyorum sizinde Öyledir belki Hakkımızda hayırlısı artık.

Doktorun dediğini her dr söylüyor çünkü değerin eğer 2 günde bir 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik sayıyorlar şuanda hamile olup olmadığın konusuna gelince de benim değerim gibi senin değerinde düşük biraz bu durumda kimyasal gebelik yaşanabiliyor bunu da bazı dr lar gebelikten saymıyorlar netleşmediği için takip edelim demiş bence çünkü geneli böyle söylüyor. Normal olan 2 günde 1 değerini kontrol ettirip gebeliğinin nasıl gittiğini kontrol edebilirsin. ben öğrendiğimden beri her gün yaptırıyorum. Ptesi öğrendim düşük olunca bugün yaptırmam gerekirken acaba gelişme var mı diye fikir almak amacıyla dün yine yaptırdım ve bugün yine yaptırıcam.. İnşallah sağlıkla devam eder hepimizin artışları

Bnm adetim 1 gün gecti bat dündu. Bugün kan testi verdim degerim 83.1. Cikti Normalmi sizce?
bence normal şuanda benim 2 gün geçti 86 çıktı adet gününde yani 2 gün önce yaptığımda 25 çıkmıştı. Siz yine de 2 günde 1 tahlil yaptırın 2 katı yükselme olması lazım

Son adet tarihim.10 Ağustos.yumurtlama tarihim 25 ağustostu

Merhaba adetime 5 gun kala kan verdim 24.40 cikti sizce degerim nasil cuma adet gunum tekrar kan vericem

kızlar adetim 4 gün gecikti idrar testleri negatifti bugün kan da yaptırdım 0.24 çıktı değilim demi lütfennn olmasın 5 gün sonra bida yapalım dedi doktor

Arkadaslar pazartesi adetime 5 gun varken 24.40 cikti yarin adet gunum bugun kan verdim 121.6 cikti degerim nasil cikmis yorumlarmisinizz???

Son adet günüm 13 ağustos 17 eylülde (bir önceki msj 18 yazmışım düzettim)kan testinde 597 çıktı sonuç umarım iyidir

Selam kızlar ben en son 14 ağustos günü adet gormustm 29 agustos ymurtlama gunumdu 14 eylulde test yaptm cift cIzgi gordm 15 eylulde doktora gttm beta degerm 2519 cikti. Degerm normal mi su an icin kızlar iki hafta sonra gel kesene bakacagm dedi içinde mi disinda mi bilmiyorum birsey diyemem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…