- 2 Mart 2015
- 888
- 903
- 133
yüksek olsun daha iyi canım neden kötü olsun ki :) şimdi doktora gittiğinde artmış olur keseyide görürsünüz inşallah. belkide ikizdir belli mi olurKızlar beta degerm cok mu yüksek benim yardimci olun bana lutdent
Yuksek olunca neden kotu olsun ki?.en fazla coğul gebelik olabilir.birde ne içindemi dışındamı anlamadım cnm.kese için çok uzn bir zamana gun vermiş,Kızlar beta degerm cok mu yüksek benim yardimci olun bana lutdent
Canım öncelik le cevabın için cok tsk ederim o kadar bilgisizm ki herseyi kuruntu yapıyorum doktorumuda beğenmedim zaten iki hafta sonra gel dedi bakacagiz dedi degermn yüksek olması iyi birsey değil mi o zamanyüksek olsun daha iyi canım neden kötü olsun ki :) şimdi doktora gittiğinde artmış olur keseyide görürsünüz inşallah. belkide ikizdir belli mi olur
Canım içinde mi disinda mi derken dis gebeliği belirtmek istedi sanrm bende öyle dusundm eğer Gebelik son adet gunume göre hesaplanıyor sa ben su an 4 hafta 4 günlük hamileym iki hafya sonra keseye bakacagiz dedi gec mi neden böyle gec verdi ki acabaYuksek olunca neden kotu olsun ki?.en fazla coğul gebelik olabilir.birde ne içindemi dışındamı anlamadım cnm.kese için çok uzn bir zamana gun vermiş,
Aynen canm ultrasonda baktı su an birsey goremyrm ama bu cok normal önce kanda daha sonra idrarda çıkar dedi iki hafya snra da kese ile kalp atışlarına bakacahm dedi biryerse okmstm beta degern yüksek se dis gebelik felan olablyms die o yüzden cok korktm birde bana folik asit verdi sizde aluyomusunzdış gebelik demek istedi heralde
Selam kızlar ben en son 14 ağustos günü adet gormustm 29 agustos ymurtlama gunumdu 14 eylulde test yaptm cift cIzgi gordm 15 eylulde doktora gttm beta degerm 2519 cikti. Degerm normal mi su an icin kızlar iki hafta sonra gel kesene bakacagm dedi içinde mi disinda mi bilmiyorum birsey diyemem dedi
Peki kesenizi ve kalp atislarinizi ne zaman gördünüzarkadaşım bence normal adet gecıkmesının 3.günü 1049 5 .günü 3944 .benımde ani yükselme oldu doktor normal dedi.
benim kesemi dün akşam yanı 4 haftalıkken gördü.Peki kesenizi ve kalp atislarinizi ne zaman gördünüz
kalp atışları için 6,hafta dedi.umarım duyarız bende o konuda çok endişeleniyorum.ya duyamazsak diyebenim kesemi dün akşam yanı 4 haftalıkken gördü.
ben su an 4 haftalık 4 günlüğüm son adet tarihme göre 16 eylülde doktora gittm neden görmedi benim kesemibenim kesemi dün akşam yanı 4 haftalıkken gördü.
canım sen yine keseni görmüşşün ben onuda göremedim 2 hafta sonra gel dedi ikisi içinde..kalp atışları için 6,hafta dedi.umarım duyarız bende o konuda çok endişeleniyorum.ya duyamazsak diye
bazen daha geç büyüyebiliyorlar bence ondandır.içimizi ferah tutmaya çalışalımben su an 4 haftalık 4 günlüğüm son adet tarihme göre 16 eylülde doktora gittm neden görmedi benim kesemi
inşallah öyledir gerçekten cok stresliyim cok zor bir dönemmiş hele beklemek insanı çok yoruyorbazen daha geç büyüyebiliyorlar bence ondandır.içimizi ferah tutmaya çalışalım
canım sen yine keseni görmüşşün ben onuda göremedim 2 hafta sonra gel dedi ikisi içinde..
yani o zaman 6 haftalık olacam ama kesemi göremedi neden
evet süreki kafama takıp duruyorum enisi beklemek değil mi yoksa bu bebeğede yansır bizede yandır bol bol dua edelimgelişim yavaşsa ondan olabilir .inan bende tam net şeyler bilmiyorum fakat moralımızı yuksek tutalım.
sende benım gıbısın sanırım cok detaycıyız
Hcg degerin yuksek çıktıgı için daha erkende bakabilirdi onun için oyle dedim cnm. Birde dış gebelik geçirdim ben. Bu kadar kısa surede bu kadar artma olmaz dış gebelikte.dış gebelikte 2 gunde bir iki katı artma olmaz.bence değilsin,niye oyle birsey demişki anlamadım.Canım içinde mi disinda mi derken dis gebeliği belirtmek istedi sanrm bende öyle dusundm eğer Gebelik son adet gunume göre hesaplanıyor sa ben su an 4 hafta 4 günlük hamileym iki hafya sonra keseye bakacagiz dedi gec mi neden böyle gec verdi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?