Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yüksek olsun daha iyi canım neden kötü olsun ki :) şimdi doktora gittiğinde artmış olur keseyide görürsünüz inşallah. belkide ikizdir belli mi olur
Canım öncelik le cevabın için cok tsk ederim o kadar bilgisizm ki herseyi kuruntu yapıyorum doktorumuda beğenmedim zaten iki hafta sonra gel dedi bakacagiz dedi degermn yüksek olması iyi birsey değil mi o zaman

Yuksek olunca neden kotu olsun ki?.en fazla coğul gebelik olabilir.birde ne içindemi dışındamı anlamadım cnm.kese için çok uzn bir zamana gun vermiş,
Canım içinde mi disinda mi derken dis gebeliği belirtmek istedi sanrm bende öyle dusundm eğer Gebelik son adet gunume göre hesaplanıyor sa ben su an 4 hafta 4 günlük hamileym iki hafya sonra keseye bakacagiz dedi gec mi neden böyle gec verdi ki acaba

dış gebelik demek istedi heralde
Aynen canm ultrasonda baktı su an birsey goremyrm ama bu cok normal önce kanda daha sonra idrarda çıkar dedi iki hafya snra da kese ile kalp atışlarına bakacahm dedi biryerse okmstm beta degern yüksek se dis gebelik felan olablyms die o yüzden cok korktm birde bana folik asit verdi sizde aluyomusunz

Arkadaşlar merhaba ben çok telaşlı bir anne adayıyım.
15.09.2015 tarihinde (adet gecikmemin 3.gününde ) beta hcg 1049 çıktı.
17.09.2015 tarihinde ise beta hcg 3944 çıktı.Kızlar normal mi?Bana bide rahim yapın ince tedavi olmadan gebe kalamazsın
demişti doktor.Oysa bu betahcg testlerımı yorumlayan ve keseye bakan doktor hersey cok normal,incelik filanda yok dedi.
kesede göründü ama şimdide bebek varmı ki içinde?benim hiç belirtim yok birde.4 haftalık hamileymişim.ne mide bulantısı,ne baş dönmesi.sadece azcık şişkinlik okadar.

arkadaşım bence normal adet gecıkmesının 3.günü 1049 5 .günü 3944 .benımde ani yükselme oldu doktor normal dedi.

canım sen yine keseni görmüşşün ben onuda göremedim 2 hafta sonra gel dedi ikisi içinde..
yani o zaman 6 haftalık olacam ama kesemi göremedi neden

gelişim yavaşsa ondan olabilir .inan bende tam net şeyler bilmiyorum fakat moralımızı yuksek tutalım.
sende benım gıbısın sanırım cok detaycıyız

gelişim yavaşsa ondan olabilir .inan bende tam net şeyler bilmiyorum fakat moralımızı yuksek tutalım.
sende benım gıbısın sanırım cok detaycıyız
evet süreki kafama takıp duruyorum enisi beklemek değil mi yoksa bu bebeğede yansır bizede yandır bol bol dua edelim

Hcg degerin yuksek çıktıgı için daha erkende bakabilirdi onun için oyle dedim cnm. Birde dış gebelik geçirdim ben. Bu kadar kısa surede bu kadar artma olmaz dış gebelikte.dış gebelikte 2 gunde bir iki katı artma olmaz.bence değilsin,niye oyle birsey demişki anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…