Alttanmı baktı.karından mı?ben su an 4 haftalık 4 günlüğüm son adet tarihme göre 16 eylülde doktora gittm neden görmedi benim kesemi
İnşallah hanilesindir cnm, banada aşılama yapıldı ama ilk deneme olumsuz sonuçlandı ne yazıkki bende de pko var. Rabbim tüm isteyenlere versin, müjdeli hbrini bekliyorum cnmMerhaba arkadaslar ben asilama yaptirdim ve bugun 14. Gunum doktora gittim kanda 8.4 cikti doktor 10 olsa iyiydi ama yinede 2 gun sonra tekrarla testi dedi acaba hamilemiyi . Bide bende pko var sol tupum kapali ve sagtupte hasrliymis bu durumda hic umidim kalmiyor ama hamile olabirmiyim
Arkadaslar mrhb, benim sat 17 ağustos, bat ise 15 eyluldu. 16 eylulde kan verdim betahcg 83 cikti. Bugun tekrar verdim kan deger 151 cikti. Sizce normal mi?
Merhaba arkadaşlar.benim ilk kan testinde 66.56 cıktı.Üç gün sonra ikinci kan testinde 90.19 cıktı.doktor 4 gün sonra tekrar test istedi.cok fazla artmıyor ama düşmüyorda oran.ümitlenmelimiyim.sizce.
Benimde bu ikinci asilamam ilkini ozelde yaptirmistim tutmadi bunu devlet hastanesinde yaptirdim umarim tutmuştur .insallah mujdeli bir haberle yazarim tekrar buraya pazartesi tekrar test yaptiracagim umarim yukselir degerlerimİnşallah hanilesindir cnm, banada aşılama yapıldı ama ilk deneme olumsuz sonuçlandı ne yazıkki bende de pko var. Rabbim tüm isteyenlere versin, müjdeli hbrini bekliyorum cnm
5 üzeri hamilelik diye biliyorum ben,ümidini yitirme hemen,bol bol dua et ve kendini asla yorma canım,hayırlı haberlerle gelirsin inşallahMerhaba arkadaslar ben asilama yaptirdim ve bugun 14. Gunum doktora gittim kanda 8.4 cikti doktor 10 olsa iyiydi ama yinede 2 gun sonra tekrarla testi dedi acaba hamilemiyi . Bide bende pko var sol tupum kapali ve sagtupte hasrliymis bu durumda hic umidim kalmiyor ama hamile olabirmiyim
karından baktı canm alttan bakmadı iki haftaya sonraya gün verdi.Alttanmı baktı.karından mı?
bilmiyorum canm bende anlamadım nie öyle birşey dedi..Hcg degerin yuksek çıktıgı için daha erkende bakabilirdi onun için oyle dedim cnm. Birde dış gebelik geçirdim ben. Bu kadar kısa surede bu kadar artma olmaz dış gebelikte.dış gebelikte 2 gunde bir iki katı artma olmaz.bence değilsin,niye oyle birsey demişki anlamadım.
Karından o degerde gorulmesi imkansız zaten merak etme.dr bana 9. Haftaya kadar alttan bakmıltı.karından baktı canm alttan bakmadı iki haftaya sonraya gün verdi.
Gınlunu ferah tut senin gebeliğin saglıklı bence. Ama hastanelerin acilllerinde baktırabiliosun kan degerine.bilmiyorum canm bende anlamadım nie öyle birşey dedi..
birdaha kan testi de yaptıramdım artıp artmadığına bakacaktm ama tatile girdi her taraf böyle stresli bekliyorum
gelişim yavaşsa ondan olabilir .inan bende tam net şeyler bilmiyorum fakat moralımızı yuksek tutalım.
sende benım gıbısın sanırım cok detaycıyız
Ama karindan gorunmezji 2 hafta sonra 6 olacaksin kalp atisi kese hepsini gorursun merak etme.ben dr iken bi bayan daha vardi oda 4,5du onun kesesi gorunmedi cok normal cunku cok coj kucuk dedi birazda sanirim yapi erken ggec dollenme vs ile alakali.karından baktı canm alttan bakmadı iki haftaya sonraya gün verdi.
Hamilesin,hcg 1600yardım ve bilgi istiyorum. anlayamadım test sonucunu.
beta-HCG 1600 mIU 0-5
bende sormadım laborantta bir şey söylemedi. şimdi benim değerim hangisi
1600 olan hamilesinyardım ve bilgi istiyorum. anlayamadım test sonucunu.
beta-HCG 1600 mIU 0-5
bende sormadım laborantta bir şey söylemedi. şimdi benim değerim hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?