Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba arkadaslar ben asilama yaptirdim ve bugun 14. Gunum doktora gittim kanda 8.4 cikti doktor 10 olsa iyiydi ama yinede 2 gun sonra tekrarla testi dedi acaba hamilemiyi . Bide bende pko var sol tupum kapali ve sagtupte hasrliymis bu durumda hic umidim kalmiyor ama hamile olabirmiyim

İnşallah hanilesindir cnm, banada aşılama yapıldı ama ilk deneme olumsuz sonuçlandı ne yazıkki bende de pko var. Rabbim tüm isteyenlere versin, müjdeli hbrini bekliyorum cnm

Arkadaslar adetime 2-3 falan var. Kan tahlili yaptirdim 1.7 beta hcg cikti. Bu da mi gol diil ??????!

Merhaba arkadaşlar.benim ilk kan testinde 66.56 cıktı.Üç gün sonra ikinci kan testinde 90.19 cıktı.doktor 4 gün sonra tekrar test istedi.cok fazla artmıyor ama düşmüyorda oran.ümitlenmelimiyim.sizce.

Arkadaslar mrhb, benim sat 17 ağustos, bat ise 15 eyluldu. 16 eylulde kan verdim betahcg 83 cikti. Bugun tekrar verdim kan deger 151 cikti. Sizce normal mi?

Artışlar normal gibi geldi bana. Ilk haftalarda 48 ila 72 saatte 2 kat artması beklenir. Çok bilinen bir yanlış var o da bir sonraki gün 2 kat artış beklenmesi
Bu artış oranlarını internetten bulabilirsiniz. Herşeyimiz sizinle aynı. bende aynı gün yaptırdım yani 16 eylülde 178.3 çıktı. Tekrar yaptırmadım ben ama. Bayramdan sonra doktora gideceğim insalh. Artık test yaptirarak kendinize eziyet etmeyin derim ben, bayram sonrasında ya da 15 gün sonra doktora gidin keseyi de görürsünüz insalh. Hayırlı olsun, herseyiniz sağlıkla ilerler ve sağlıkla bebeginizi kucağına alırsınız insalh.

Merhaba arkadaşlar.benim ilk kan testinde 66.56 cıktı.Üç gün sonra ikinci kan testinde 90.19 cıktı.doktor 4 gün sonra tekrar test istedi.cok fazla artmıyor ama düşmüyorda oran.ümitlenmelimiyim.sizce.

Doktor takibinde olmanizda fayda var ancak ümidinizi de kaybetmeyin
Allah sağlık versin hayırlı haberler i salh

İnşallah hanilesindir cnm, banada aşılama yapıldı ama ilk deneme olumsuz sonuçlandı ne yazıkki bende de pko var. Rabbim tüm isteyenlere versin, müjdeli hbrini bekliyorum cnm
Benimde bu ikinci asilamam ilkini ozelde yaptirmistim tutmadi bunu devlet hastanesinde yaptirdim umarim tutmuştur .insallah mujdeli bir haberle yazarim tekrar buraya pazartesi tekrar test yaptiracagim umarim yukselir degerlerim

5 üzeri hamilelik diye biliyorum ben,ümidini yitirme hemen,bol bol dua et ve kendini asla yorma canım,hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Slm kizlar 13 eylul de ve bugun idrar testi yaptim pozitif cikti.yarin dr randevum var.son adet tarihim 17 agustos hesaplarima gore 4+5 olacam yarin itibariyle.bhcg degerim ve kese gorunup gorunmemesini yazarim.iyi gcler

bilmiyorum canm bende anlamadım nie öyle birşey dedi..
birdaha kan testi de yaptıramdım artıp artmadığına bakacaktm ama tatile girdi her taraf böyle stresli bekliyorum

bilmiyorum canm bende anlamadım nie öyle birşey dedi..
birdaha kan testi de yaptıramdım artıp artmadığına bakacaktm ama tatile girdi her taraf böyle stresli bekliyorum
Gınlunu ferah tut senin gebeliğin saglıklı bence. Ama hastanelerin acilllerinde baktırabiliosun kan degerine.

Kizlar dr geliyorum 1276 bhcg cikti.4,5haftalik gebelik dedi.ultrasonda cikmaybilir ama biz yinede bakalim dedi .karindan gorunmez dedi alttan bakti.keseyi gorduk sukur.allah hepinizin gonlune gore versin.2 hafta sonra kalpcatsi vs bakilacak.simdi temennim gelisimi saglikli olup kalp atisinin da duyulmasi.

gelişim yavaşsa ondan olabilir .inan bende tam net şeyler bilmiyorum fakat moralımızı yuksek tutalım.
sende benım gıbısın sanırım cok detaycıyız
karından baktı canm alttan bakmadı iki haftaya sonraya gün verdi.
Ama karindan gorunmezji 2 hafta sonra 6 olacaksin kalp atisi kese hepsini gorursun merak etme.ben dr iken bi bayan daha vardi oda 4,5du onun kesesi gorunmedi cok normal cunku cok coj kucuk dedi birazda sanirim yapi erken ggec dollenme vs ile alakali.

yardım ve bilgi istiyorum. anlayamadım test sonucunu.

beta-HCG 1600 mIU 0-5

bende sormadım laborantta bir şey söylemedi. şimdi benim değerim hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…