- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
Keseyi henuz gormedik canim ultrasona girmedim dr yaklasik 4 haftalik gebesin dedi haziranda evlendim bebek yapmadan once dr a gitmistim hic bir sorun yok her an gebe kalabilirsin demisti.. adetlerim duzenliydi ama normalde 5 gun suruyordu gecen ay 2 gun adet gordum bi gariplik oldu anlayamadim
Bende 4 eylülde çatlatma iğnesi oldum 16 eylülde dayanamayıp gidip kan verdim. 2.3 çıktı sonucum adetime 5 gün vardı. Bugün adet günüm ama hala olmadım. Sabah idrarda baktım negatifti. Buarada benimde sol kasığım çok ağrıyordu sancılar giriyordu inşallah hamilelikten dolayıdır canım inşallah hepimiz hamileyizdir Allahım emeklerimizi bosa cıkarmasınMerhaba kızlar. 5 Eylül de 2. asılamam yapıldı. Asılamamın 13. Gününde dayanamadım kan testi yaptırdım. Sonuc 1.9 cıktı. Önceki kan testlerimde betam hep 0.100 falandı. Normalde dün adet olmam qerekiyodu fakat olmadım. Adet döneminin düzenli olmasına rağmen. Hala ağrılarım dewam etmekte.. Yine dün qece kan testi werdim ve sonuc 2.1. bu arada kan testi wermekteki ısrarım belirtilerimden dolayı. Surekli bi sag kasıqımdakı ağrılar. Ve kasıqımdakı agrı da sag bacağıma vuruyor. hafif baş dönmeleri. Mide bulantısı.. Beklemek cok zor.. Acaba beta hcg yükselir mi bu saatten sonra. Geç döllenme olma ihtimali war mı arkadaslar..
Cnm bu duzenli bir artış değil.2 gunde bir 2 ye katlanması lazım.hakkında hayırlısı olsın.çok düşükGeçmiş olsun cnm ben su anda adetim. 2 qünde bir kan werdim merakımdan. Değerlerim su sekilde. 1.9_ 2.1_2.3 cıktı. Buqun ki deqerim 2.3 cıktı. Gunden qüne duseceqıne artıyor azıcık azıcık anlamadım bişe
İnşallah cnm .hayırlı zamanda guzel bir evlat versin Allahım sana.her seyin bir zamanı var,Farkındayım cnm ama benimki de bi umut :) o azıcık artan değeri bile hamileliqe bi adım qıbı qoruyorum mutlu oluyorum. Hep 0 cıkardı değerlerim cünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?