Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba arkadaşlar ben dün hamile olduğumu öğrendim bhgc 35 çıktı adet günümdü doktorum biraz düşük dedi ama bebek 10 günlük falan olmalı geç yumurtladığım için böyle düşünüyorum sizce değer düşük mu böyle olup yükselen oldu mu?

Allah gönlünüze göre versin inşallah Birşey sormak istiyorum, normalde benimde 4 gün sürerken 2 gün sürdü adetim...siz 2 gün sürdüğünde neler hissediyordunuz değişiklik olarak nasıl ve ne zaman anladınız hamileliğinizi?

Merhaba kızlar. 5 Eylül de 2. asılamam yapıldı. Asılamamın 13. Gününde dayanamadım kan testi yaptırdım. Sonuc 1.9 cıktı. Önceki kan testlerimde betam hep 0.100 falandı. Normalde dün adet olmam qerekiyodu fakat olmadım. Adet döneminin düzenli olmasına rağmen. Hala ağrılarım dewam etmekte.. Yine dün qece kan testi werdim ve sonuc 2.1. bu arada kan testi wermekteki ısrarım belirtilerimden dolayı. Surekli bi sag kasıqımdakı ağrılar. Ve kasıqımdakı agrı da sag bacağıma vuruyor. hafif baş dönmeleri. Mide bulantısı.. Beklemek cok zor.. Acaba beta hcg yükselir mi bu saatten sonra. Geç döllenme olma ihtimali war mı arkadaslar..

Bende 4 eylülde çatlatma iğnesi oldum 16 eylülde dayanamayıp gidip kan verdim. 2.3 çıktı sonucum adetime 5 gün vardı. Bugün adet günüm ama hala olmadım. Sabah idrarda baktım negatifti. Buarada benimde sol kasığım çok ağrıyordu sancılar giriyordu inşallah hamilelikten dolayıdır canım inşallah hepimiz hamileyizdir Allahım emeklerimizi bosa cıkarmasın

İnşallah hamilesindir cnm ben dün qece adet oldum malesef. Yıkıldım resmen. Çünkü cok ağrılarım oldu inan belki bişe olur diye 15 qün ayaqa bile kalkmadım ihtiyaçlarım haricinde. Adet oldum ama bi mucize bekliyorum hala kabullenemiyorum cunku cok ümitlenmiştim. Hayallerim yıkıldı resmen. Bakıyorum cogunun basına qelmiş adet olduktan sonra hamile olduğunu ogrenmiş. Bunları okuyunca bu sefer hiç kabullenemiyorum. Ama adetim bitsin qidicem kan testi yaptırcam. Sende kan testi yaptır cnm beta nı takıp edersin o sekilde

Üstüne görme diye bişey var canım belki öyle olmuştur seninkide. Ben bu ay okadar cok hayal kurup umutlandımki sanırım adet olursam yıkılıcam gerçekten çok korkuyorum wc bile gidemiyorum

Ay yok cnm keske ole olsa bu ustune qormenin de qörmesi malesef bildiğin adet oldum aynenn bende öyleydim inşallah Allah qönlümüze qöre werir

Merhaba ben 11 eylülde çatlama iğnesi yaptırdım bugün tamam 11. Gün bhcg 2.02 çıktı erken yaptırdım biraz ama sizce hamile olma ihtimalim var mi daha önce hem 0-1 arasi çıkıyordu biraz yükselmiş gibi geldi hala iğnenin etkisi olabilir mi lutfen cevap verin

Merhaba arkadaslar. Ben kist tedavisi gördüm yasmin kullandim bu ay. 5 cm.di simdi yok cok şükür. Ilac bittkten sonra 2 3 gün siyah pıhtılar geldi , sadece 1 kez kırmızı reni geldi ve kesildi ama agrilarim pek gecmedi. 2 gün önce acile gittim bhcg sonucum 2.3 çıktı. Doktor şüpheli 2 gün sonra tekrar bakalım katlayacak mi dedi. Sizce katlama ihtimali var mı ? Ve bu pıhtılar icin adet oldum diyebilir miyim ?

Geçmiş olsun cnm ben su anda adetim. 2 qünde bir kan werdim merakımdan. Değerlerim su sekilde. 1.9_ 2.1_2.3 cıktı. Buqun ki deqerim 2.3 cıktı. Gunden qüne duseceqıne artıyor azıcık azıcık anlamadım bişe

Cnm bu duzenli bir artış değil.2 gunde bir 2 ye katlanması lazım.hakkında hayırlısı olsın.çok düşük

Farkındayım cnm ama benimki de bi umut :) o azıcık artan değeri bile hamileliqe bi adım qıbı qoruyorum mutlu oluyorum. Hep 0 cıkardı değerlerim cünkü :)

Farkındayım cnm ama benimki de bi umut :) o azıcık artan değeri bile hamileliqe bi adım qıbı qoruyorum mutlu oluyorum. Hep 0 cıkardı değerlerim cünkü :)
İnşallah cnm .hayırlı zamanda guzel bir evlat versin Allahım sana.her seyin bir zamanı var,

Yeniyim diye kimse cevap vermiyo herhalde kendi kendime konuşmuşum. Galiba bu tribimi de kendi kendime okuyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…