Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

İyi akşamlar hanımlar adetime 5 gün kala beta hcg'm 65,45 di..
Sonuç pozitif yani =) Doktorumu aradım değeriniz iyi dedi, çok küçüktür.
Bayramdan sonra gelin keseyi görelim dedi..
Sizlere de sorayım dedim, değerim nasıl?
Çoğul gebelik olabilir mi?

Kizlar 2 gün once 2.3 dü. Simdi acilden geldim 2.6 çıktı. Ben olumsuz diye düşünürken doktor yükselişe geçmiş ilaç kullanma bikaç gün sonra tekrar bakalım dedi. Olablirmi dedim tabiki olabilir dedi. Böyle bişey duyan yaşayan var mı ?

Cnm benimde ole artıyo azıcık azıcık ama adet oldum ben bilmiyorum benim artık bi umudum kaldı mı. Benimki 1.90 2.10 2.30 du hafta sonu wercem yıne kan. Bu arada adet olmusmuydun sen cnm?

Benim kistm vardı. 15inde siyah akintlarim oldu 3 gün boyunca. 3 gün sonra ayın 18 i gibi sadece 1 kez falan kırmızı geldi ama sonra gelmedi. Yarım ped bile diyemem. Buna adet oldum diyebilir miyim bilmiyorm.

Ya ben de pek bilmiyorum ama belli yani adetinden farklı bu. İnşallah hamilesindir cnm ya tabi inşallah bende :)

Merhaba kızlar öncelikle şunu söyliyim bilgisi olanlar lütfen cevap versin son adetim 26 ağustos eylül 21 adet tarihim o tarihten 2 gün önce bta HCG sonucum 25.67. Adet günüm 106.9. Ve 2 gün sonra yani bugün 396.7. Yani hepsi 2 gün arayla yapılmıs sizce normal mi. Bi çoğulluk varmı bilginiz varsa lütfen yazınnnn ?

Iyi bayramlar herkese degerlerin gayet guzel canim artis 2kati olduktan sonra sorun yok benimde sat 28agustos dun ogrendm 25 degerm adetime 5gun wardi dun ins ayni donemlerde sag salim aliriz kucagmza allah yardmcn nolsunn

Iyi bayramlar herkese degerlerin gayet guzel canim artis 2kati olduktan sonra sorun yok benimde sat 28agustos dun ogrendm 25 degerm adetime 5gun wardi dun ins ayni donemlerde sag salim aliriz kucagmza allah yardmcn nolsunn

İyi bayramlar inşallah sağlıklı bir şekilde alıroz kucagımıza hemen hemen aynı zamanda dogurcaz bebelerimiizi inşallah

Normal görünüyor arkadaşım. Hayırlı olsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar
Ben tüp bebek yaptırdım
Transferden sonraki 11.gun sabah yani sat günü 23
12.gün ogleden sonra 30
Yarın tekrar yapılacak 1 günde artış oldu nasıl sizce

Benim de son adet tarihin 17agustos 22eylülde test yaptım 97cikti ertesinde gün yanı 23ünde bi daha yaptım 208cikti normal mi bilmiyorum tatil olduğu için doktora gidemiyprum gittin mi sen

Benim de son adet tarihin 17agustos 22eylülde test yaptım 97cikti ertesinde gün yanı 23ünde bi daha yaptım 208cikti normal mi bilmiyorum tatil olduğu için doktora gidemiyprum gittin mi sen
Benimde sat 17 ağustostu benim betahcg degerlerim 16 agustos 83, 18 agustos 151, 22 agustos 520 cikti. Doktorlar yok ancak özel hastane lab. Bakiyorlar ben yrn tekrar baktiricam ilk takiplerde artis önemli. Senin 3 katina cikmis 1 gunde belki cogul gebeliktir.

Canım ben adet oldum ya ümidim bitti allah herkese güzel haberler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…