Selam kizlar. Benim reglime 3 gun var, evde idrar testi yaptim belli belirsiz 2. Cizgi silik cikti. Kan verdeim beta hcg 5 cikti. Yardim edin bu deger ne demek hamilemiyim degil miyim??
22 eylülde gittim keseyi gördük şükür iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı..sizinde artışlar normal görünüyor Buhafta giderseniz muhtemelen keseyi görürsünüzBenim de son adet tarihin 17agustos 22eylülde test yaptım 97cikti ertesinde gün yanı 23ünde bi daha yaptım 208cikti normal mi bilmiyorum tatil olduğu için doktora gidemiyprum gittin mi sen
Canım hayırlı olsun, benimde SAT 5 eylüldü, yumurtlama 17 gece oldu bende hamileyim :) bnim değerim sana göre daha düşük sanki, dün değerim 34,5 çıktı :) BAT yarın, bakalım tekrarlayacağım testi yarın :)Kizlar. Ben bugun hamile oldugumu ogrendim. Yumurtlama gunum 16.17.18 gibiydi. Bugun kanda beta hcg degerim 28.55
Nasil bi deger. Erken yaptirdim biraz. Ama sonuc poztif yinede :)
Bende aynı şeyi sorcaktım 5 gün geçti adetim ilk gün kan testinde 0.13 çıktı bi hafta sonra yaptırıyım dedim iki gün sonra yine yaptırcam yükselirmi?selam kızlar benim ayın 1.inde regl olmam gerekti olmadım.dün kan testi verdim 0.7 çıktı sonuç.bugünde hastalanmadım.benim gibi olup sonradan değerleri yükselip hamile olan var mı ?
Hamilesin canım yüzde doksanMerhabalar herkese, adetim geccikti, idrar testi yaptığımda tam kırmızı değildi daha silik bir çizgi çıktı. Bugun kan testı yaptırdım. Labortuvarı aradığımda size sadece değeri verebiliriz, sonuç soyleyemeyiz dediler, değerim 658,4 cıkmış. Tahmini olarak hamile kaldığım gün 13 Eylül. Ne diyorsunuz hamilemiyimdir?
Ben adetim 5 gün geçince yaptırmıştım 10 du beta yani adet günü yaptırsam negatif sonuç alacaktım geç döllenme yaşamışım. Adet olmadığın sürece umut hep var :)Bende aynı şeyi sorcaktım 5 gün geçti adetim ilk gün kan testinde 0.13 çıktı bi hafta sonra yaptırıyım dedim iki gün sonra yine yaptırcam yükselirmi?
bu süre zarfında evde test yapmışmıydın ben yapıyorum negatif çıkıyorBen adetim 5 gün geçince yaptırmıştım 10 du beta yani adet günü yaptırsam negatif sonuç alacaktım geç döllenme yaşamışım. Adet olmadığın sürece umut hep var :)
tebrik ederim :) hamilesin kesin değerin ortadaMerhabalar herkese, adetim geccikti, idrar testi yaptığımda tam kırmızı değildi daha silik bir çizgi çıktı. Bugun kan testı yaptırdım. Labortuvarı aradığımda size sadece değeri verebiliriz, sonuç soyleyemeyiz dediler, değerim 658,4 cıkmış. Tahmini olarak hamile kaldığım gün 13 Eylül. Ne diyorsunuz hamilemiyimdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?