Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Selam kizlar. Benim reglime 3 gun var, evde idrar testi yaptim belli belirsiz 2. Cizgi silik cikti. Kan verdeim beta hcg 5 cikti. Yardim edin bu deger ne demek hamilemiyim degil miyim??

Kizlar. Ben bugun hamile oldugumu ogrendim. Yumurtlama gunum 16.17.18 gibiydi. Bugun kanda beta hcg degerim 28.55
Nasil bi deger. Erken yaptirdim biraz. Ama sonuc poztif yinede :)

Selam kizlar. Benim reglime 3 gun var, evde idrar testi yaptim belli belirsiz 2. Cizgi silik cikti. Kan verdeim beta hcg 5 cikti. Yardim edin bu deger ne demek hamilemiyim degil miyim??

Bende dun sabaha karsi test yaptim. Ikinci cizgi silik cikti. kandaki degerim 28.55 cikti.
Bazen kanda cikmayabiliyo. Seninkide oyle olmus olabilir belki. Insallah hamilesindir.

Benim de son adet tarihin 17agustos 22eylülde test yaptım 97cikti ertesinde gün yanı 23ünde bi daha yaptım 208cikti normal mi bilmiyorum tatil olduğu için doktora gidemiyprum gittin mi sen
22 eylülde gittim keseyi gördük şükür iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı..sizinde artışlar normal görünüyor Buhafta giderseniz muhtemelen keseyi görürsünüz

günaydın hepınıze:):):) evde yaptığım testlere guvenemedım hep silik çıkıyordu bazen de hiç çıkmıyordu onlara verdiğim paralara da pişman oldum ya neyse. sabah hastaneye gittim kan testi için sat a göre 4+4 gebeyim. kan testime göre sonucum 321.8

Sat 31 ağustos. Bat 28 eylül. Adet 3 gün gecikmeli ve betahcg 33. Doktor umutsuz az buldu değeri. Ben de umutsuzum. Daha önce de 2 kez başıma geldi ve 1 hafta sonra adet oldum. Değeri düşük başlayıp sağlıkla yükselen oldu mu acaba ...

Herkese merhaba.. bat 4 ekim ama 3 gundur aksamlari miden cok kötu bulaniyor sebepsiz yere.. sabah gidip hastanede test yaptim 8 cikti.. simdiden cok korkmaya basladim ben.. ya kese yoksa ya kalp atisi yoksa=((

Aynı korkuları ben de defalarca yaşadım. İyi düşünmeye çalış. Olmazsa da bir gün olacak de. Ben 5 yıl bekledim canım, asla umudunu yitirme. En kısa zamanda olacağına dair motive et kendini.

Kizlar. Ben bugun hamile oldugumu ogrendim. Yumurtlama gunum 16.17.18 gibiydi. Bugun kanda beta hcg degerim 28.55
Nasil bi deger. Erken yaptirdim biraz. Ama sonuc poztif yinede :)
Canım hayırlı olsun, benimde SAT 5 eylüldü, yumurtlama 17 gece oldu bende hamileyim :) bnim değerim sana göre daha düşük sanki, dün değerim 34,5 çıktı :) BAT yarın, bakalım tekrarlayacağım testi yarın :)

Merhaba kızlar son adetim 5 eylül başladı 7 eylülde bitmisti. Adet olmam gereken günden 3 gün önce yani 28 eylül gece sabaha dogru degerim 130 çıktı. 1 ekim adet günümdü test yaptırdım 706,38 çıktı. Sizce degerim normal mi? Çoğul gebelikte olabilir mi? Doktor bebeğime 3 hafta 6 günlük dedi

Kislar son adet tarihim 31ekim.29ekimde beta 482,5bugun beta 1913 henüz doktora gitmedim.sizce değerler nasıl,ikiz olabilir mi ??

selam kızlar benim ayın 1.inde regl olmam gerekti olmadım.dün kan testi verdim 0.7 çıktı sonuç.bugünde hastalanmadım.benim gibi olup sonradan değerleri yükselip hamile olan var mı ?

selam kızlar benim ayın 1.inde regl olmam gerekti olmadım.dün kan testi verdim 0.7 çıktı sonuç.bugünde hastalanmadım.benim gibi olup sonradan değerleri yükselip hamile olan var mı ?
Bende aynı şeyi sorcaktım 5 gün geçti adetim ilk gün kan testinde 0.13 çıktı bi hafta sonra yaptırıyım dedim iki gün sonra yine yaptırcam yükselirmi?

Merhabalar herkese, adetim geccikti, idrar testi yaptığımda tam kırmızı değildi daha silik bir çizgi çıktı. Bugun kan testı yaptırdım. Labortuvarı aradığımda size sadece değeri verebiliriz, sonuç soyleyemeyiz dediler, değerim 658,4 cıkmış. Tahmini olarak hamile kaldığım gün 13 Eylül. Ne diyorsunuz hamilemiyimdir?

Hamilesin canım yüzde doksan

Bende aynı şeyi sorcaktım 5 gün geçti adetim ilk gün kan testinde 0.13 çıktı bi hafta sonra yaptırıyım dedim iki gün sonra yine yaptırcam yükselirmi?
Ben adetim 5 gün geçince yaptırmıştım 10 du beta yani adet günü yaptırsam negatif sonuç alacaktım geç döllenme yaşamışım. Adet olmadığın sürece umut hep var :)

Ben adetim 5 gün geçince yaptırmıştım 10 du beta yani adet günü yaptırsam negatif sonuç alacaktım geç döllenme yaşamışım. Adet olmadığın sürece umut hep var :)
bu süre zarfında evde test yapmışmıydın ben yapıyorum negatif çıkıyor

tebrik ederim :) hamilesin kesin değerin ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…