Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kan testini ne gun yaptırdın? Bir keremi baktırdın?2 gunde bir 2 katına cıkması lazım ki.saglıklı gebrlik olsun.

Kan testini ne gun yaptırdın? Bir keremi baktırdın?2 gunde bir 2 katına cıkması lazım ki.saglıklı gebrlik olsun.
Kan testini bugün yaptırdım ilk defa ve H 623,1 çıktı bundan anlaşılmıyor değil mi? Doktor kan testi sonucuna göre 2.sine bakıp bakmamak gerektiğini söyleyecek yarın aradığımda ancak düşünmeden edemiyorum şimdi sonuç ne diye

Canim mutlaka 1 hafta sonra 2.yi istiyorlar. Gelisimi acisindan onemli. Ama hamilemiyim degil miyim drsen adet gunune gore tabloya bak anlasilir

Canim mutlaka 1 hafta sonra 2.yi istiyorlar. Gelisimi acisindan onemli. Ama hamilemiyim degil miyim drsen adet gunune gore tabloya bak anlasilir
Baktım aslında ama anlayamadım canım bir kaç yorum okudum o tabloya göre hamile olduğunu sanıp dış gebelikle sonuçlanan kişiler de var bu durumdan korkuyorum

Baktım aslında ama anlayamadım canım bir kaç yorum okudum o tabloya göre hamile olduğunu sanıp dış gebelikle sonuçlanan kişiler de var bu durumdan korkuyorum
Ilk gebeligin mi?
Herhangi bir hastaligin veya dusugun vs var mi?
Kan tahlilini ne zaman yaptin? Bu 3nu istiyorum

Gunuyle anlaşılmaz ama persembe kanda bir daha baktırırsan .yukseliş var mı saglıklımı değiş mi anlaşılır cnm.

Ilk gebeligin mi?
Herhangi bir hastaligin veya dusugun vs var mi?
Kan tahlilini ne zaman yaptin? Bu 3nu istiyorum

İlk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kalmıştım 4 ay önce (Bebeğimin kalbi durması sonucu)
Bir hastalığım yok
Kan tahlilini bugün yaptırdım canım şimdi sonuç :) :)

İlk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kalmıştım 4 ay önce (Bebeğimin kalbi durması sonucu)
Bir hastalığım yok
Kan tahlilini bugün yaptırdım canım şimdi sonuç :) :)
Kurtaj mesele degil de bebeginin kalbi durmus bunun elbet sebebi vardir. Yani simdi dıkandim uzmanligima girmedi bu konu. Degere bakarsak gebesin. Ama tabi tekrar yaptiracaksin sonra keseye bakilacak vs vs bilirsin. Ama degere gore gebe gorunuyor.

Meraba arkadaşlar ben pazartesi beta HCG yaptırdım 878.80 çıktı yarin tekrar gidicem ve kan testi vericem sizce normal bi gebelik mi.çünkü ultrasonla baktığı zaman görememişti.2bucuk yıllık bi özlem benimkisi cok istiyorum

Kurtaj mesele degil de bebeginin kalbi durmus bunun elbet sebebi vardir. Yani simdi dıkandim uzmanligima girmedi bu konu. Degere bakarsak gebesin. Ama tabi tekrar yaptiracaksin sonra keseye bakilacak vs vs bilirsin. Ama degere gore gebe gorunuyor.
Çok stresli bir dönemdeydim doktorum ondan olabilir demişti. Şimdilik kese görünmedi sadece küçük bir siyah nokta göründü ancak çok küçük o nedenle kesin olarak gebelik kesesidir diyemiyorum dedi doktor. olabilir gibi ama olmama ihtimalini de düşünmeliyiz dedi. İlk gebeliğimde hiç kan testi yaptırmama gerek kalmamıştı 5. haftaya yeni girdiğim andan itibaren direk görmüştü keseyi şimdi görülememesi ve değerin az çıkması beni korkutuyor ya dış gebelikse diye

Zaten bu hcg degerlerinde keseyi gormesi imkansız. 1500-2000 olması lazım degerin.

Rica ederim cnm.Dış gebelik yasamış biri olarak soyluyorum.bende az az kan geldi hep .sende oyle birsey yok.korkma.inşsllah oyle bir durum yktur.
İnşallah canım. Ben de kanama olmadı 3 gün önce kasığımda ağrı vardı ama geçti şimdi o da yok ama işte böyle belirsizlik korkutuyor

Benim belirtilerde yumurtlamadan 3 4 gun sonra kendini ciddi ciddi hissettirdi. Ama ben yine kan testi icin 5 6 gunu gecirdim o halde bile ilk deger 0.3 cikti canim. Idrar desen ona daha cok var wn iyisi bence beklemen
En fazla adete 4 gün kalaya kadar beklicem. Çünkü varsa o zaman cikar illaki. Yoksa da adetimi kafam rahat beklerim

Rica ederim cnm.Dış gebelik yasamış biri olarak soyluyorum.bende az az kan geldi hep .sende oyle birsey yok.korkma.inşsllah oyle bir durum yktur.
Canım ağrın oluyor muydu peki diş gebelik oldugunu öğrenmeden once bugun doktoru aradım 623,1 kan degerinin düşük oldugunu soyledi yarın tekrar kan testi yaptıracağım ancak bugun ara ara ağrım oluyor acaba dış gebelik mı

Cnm benim hiç ağrım olmadı,ama ağrısı olanda varmış.dur bakalım telaşlanma.yarın ki tahlil önrmli.normal gebelikte de ağrı olabilir.

Ben suan dis gebelik geciriyorum cnm. Hcg degerlerimde az az artis oldu ve adet gunumden bugune uc hafta gecti kanamam o gunden beri var. Agri surekli bir agrim olmadi arada batma tarzi kisa sureli gelip giden oldu. Dis gebelikte kastedilen tehlikeli agrilar aniden bicak girmesi seklinde simsek cakmasi gibi olan agrilardir. Hcg takibini ihmal etme iki gunde bir en az yuzde 66 artis olmali eger daha az artiyor,dusup cikiyor yada sabitlenirse dis gebelik riskin var demektir. Gecmis olsun.

Birkac yazini simdi okudum cnm. İcini ferah tut. Normal bir gebelik olabilir. Bazen alti haftada da gorulebilir gec dollenmeden oturu. Hakkinizda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…