Anladım canım bakalım artık yarın her şey belli olacak umarımCnm benim hiç ağrım olmadı,ama ağrısı olanda varmış.dur bakalım telaşlanma.yarın ki tahlil önrmli.normal gebelikte de ağrı olabilir.
çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Sana da çok geçmiş olsun Allah huzurlu hamilelikler versin. 2 hafta önce olmuştu batma gibi ağrılar hatta o zaman hamile miyim acaba diye düşünmüştüm sonraki ağrılar batma gibi değil ama arada olan kasık ve bel ağrısı şeklinde hiç kanamam olmadı ama işte HCG değerinin düşük olması ve kesenin görünmemesi sıkıntı. Bakalım artık yarın sabahtan kan testi yaptıracağım sonucuna göre anlaşılır herhaldeBen suan dis gebelik geciriyorum cnm. Hcg degerlerimde az az artis oldu ve adet gunumden bugune uc hafta gecti kanamam o gunden beri var. Agri surekli bir agrim olmadi arada batma tarzi kisa sureli gelip giden oldu. Dis gebelikte kastedilen tehlikeli agrilar aniden bicak girmesi seklinde simsek cakmasi gibi olan agrilardir. Hcg takibini ihmal etme iki gunde bir en az yuzde 66 artis olmali eger daha az artiyor,dusup cikiyor yada sabitlenirse dis gebelik riskin var demektir. Gecmis olsun.
ikiz gebelikte benim degerim 15000 lerdeydi 5-6.haftada çok yuksek degil arkadasinizin degeri ikiz olmayabilirMerbaba. Arkadasim gebelik degeri 402 cikmisti. 6 gun sonra 4.000 oldu. Ikiz olma ihtimali varmi merak etmis :) size sorayum dedim.
Benimkiside 95 cikmisti 2 gun sonra 399 oldu. :)
Ben suan dis gebelik geciriyorum cnm. Hcg degerlerimde az az artis oldu ve adet gunumden bugune uc hafta gecti kanamam o gunden beri var. Agri surekli bir agrim olmadi arada batma tarzi kisa sureli gelip giden oldu. Dis gebelikte kastedilen tehlikeli agrilar aniden bicak girmesi seklinde simsek cakmasi gibi olan agrilardir. Hcg takibini ihmal etme iki gunde bir en az yuzde 66 artis olmali eger daha az artiyor,dusup cikiyor yada sabitlenirse dis gebelik riskin var demektir. Gecmis olsun.
Selam.kan sonucun çıktı mı cnm? Merak ettimçok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için. Sana da çok geçmiş olsun Allah huzurlu hamilelikler versin. 2 hafta önce olmuştu batma gibi ağrılar hatta o zaman hamile miyim acaba diye düşünmüştüm sonraki ağrılar batma gibi değil ama arada olan kasık ve bel ağrısı şeklinde hiç kanamam olmadı ama işte HCG değerinin düşük olması ve kesenin görünmemesi sıkıntı. Bakalım artık yarın sabahtan kan testi yaptıracağım sonucuna göre anlaşılır herhalde
Selam canım çıktı ilki 623tu bugün yaptırdığım 1528,54 çıktı bosuna panik yapmışım :)))))))Selam.kan sonucun çıktı mı cnm? Merak ettim
Çok sevindim:)) tahmin ediyordum inan.çünkü 623 çok küçük bir değer.gorulmesi imkansız.hadi hayırlısı olsun cnm.Selam canım çıktı ilki 623tu bugün yaptırdığım 1528,54 çıktı bosuna panik yapmışım :)))))))
Teşekkür ederim canımm âmin insallah hayırlı olur :))))Çok sevindim:)) tahmin ediyordum inan.çünkü 623 çok küçük bir değer.gorulmesi imkansız.hadi hayırlısı olsun cnm.
Tesekkur ederim canim. Suan iyiyim. Bekliyoruz iyice dusus olsun diye.Canım şimdi gördüm sen dış gebelik geçirmişsin galiba, çok geçmiş olsunNasıl oldu şimdi durumun?
Tesekkur ederim canim. Suan iyiyim. Bekliyoruz iyice dusus olsun diye.
İlki 15 haftalikti bundan once kimyasal oldu bu da dis gebelik cnm uc oldu yani. Evet hayirlisi ..Geçmiş olsun, hemen normale dönsün her şey inşallah...Senin bu 2.gebeliğin miydi? Her ay tutsun tutsun diyoruz ama tutsa bi dert tutmasa bi dert, her şeyin hayırlısı demek lazım heralde...
İlki 15 haftalikti bundan once kimyasal oldu bu da dis gebelik cnm uc oldu yani. Evet hayirlisi ..
İnsallah cnm. Senin son durumun nedir bu arada. Var mi bir seyler.Çok çok geçmiş olsun, bütün iyi dileklerim seninle, inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğin olur en hayırlı zamanda...
Ya ben hala adet olmadım, 2 tane idrar testim de negatif çıktı eczaneden alıp yaptığım. Kan verdim ben de demin garanti olsun diye, daha sonucu çıkmadı. Anlamadım normalde 31 gün-31 gün-29 günde adet olmuştum son 3 aydır. Bu ay da yumurtlama testim 14.gün pozitif çıktı, ben de 28-29 günde adet olurum diye bekliyordum. Bugün 32 gün oldu, hala gelen giden yok...İnsallah cnm. Senin son durumun nedir bu arada. Var mi bir seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?