Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Sonucu bir gorelim madem. O en iyisini bize soyler. Allah cok bekletmesin.

Merhaba hanımlar.
Ben aranıza yeni katıldım. size bir şey soracağım. Benim son regli 19 eylül. tahmini yumurtlama 3 -9 Ekim. 3 ünde 5 inde ve 8 inde denedik ve 3 ünden beri deli gibi kasığımın sol tarafında hiç geçemeyen bir ağrım var dün akşam acile gittim. lokosit bakteri falan kötü çıktı. BETA-HCG değeride 0.1 çıktı. sizce BETA-HCG değeri için çok mu erken çünkü 8 inde bu yana daha 4 gün geçti. Sizce hamile olmam ne kadar imkansız

Kızlar adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım sonuç 2.1 çıktı negatifmiş benim durumumu yaşayan varmı yani kan testi negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen? Fikirlerinize çok ihtiyacım varr(

Merb oncelikle ayni son adet tarihim ve benim bir gun gecikti idrarla kan testi yaptim 777 hcg cikti allah sanada nasip etsin

Merhabalar ben yeni uye oldum sizlerden fikir almak istiyorum sat tarihim 16 eylul cumartesi b.hcg yaptirdim sonuc 19.5 pazartesi yani dün tekrar yaptirdim 105.6 sonuc sizce nasil hamilemiyim yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

Merhabalar ben yeni uye oldum sizlerden fikir almak istiyorum sat tarihim 16 eylul cumartesi b.hcg yaptirdim sonuc 19.5 pazartesi yani dün tekrar yaptirdim 105.6 sonuc sizce nasil hamilemiyim yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler

Hamilelik demek bu. Be güzel yükselmiş de değerin. Hayırlı olsun

Tesekkur ederim henuz kadin doguma gitmedim acilde yaptirdim testi acildeki doktor bu degere tam olarak hamile diyemeyiz dedi cok uzuldum
sen bir kadındoğum uzmanına görün yine de aynı seyı bana da dedıler ama gebeyim netice de :):):):)
birde idrar testi al eve eczaneden onuda yap sılık de olsa 2 cızgı cıkıyosa hamılesın demekktır ( 2. cızgının sılık cıkması daha hamıleleıgının cok basındasın bebek kucuk demek oluyor bir kac hafta sonra tekrar yaptıgında kalın ıkı cıft cızgı cıkıyor ) :):):):):)

Allah bebeyini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah tesekkur ederim eger varsa henuz cok kucuktur gorunmez diye doktora gitmedim enkisa zamanda gidicem

Allah bebeyini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah tesekkur ederim eger varsa henuz cok kucuktur gorunmez diye doktora gitmedim enkisa zamanda gidicem
tabkıde benımkıde ole sadece kese gözüküyor kalp atısını bıle duyamadım daha ama doktor ona gore sana testler vericek folikasit vericek o yuzden de sadece bebegı gormek amacıyla degılde gereklı tetkıklerı yaptırman amacıyla da bır gorun bence bıran önce derim canım

Tesekkur ederim henuz kadin doguma gitmedim acilde yaptirdim testi acildeki doktor bu degere tam olarak hamile diyemeyiz dedi cok uzuldum

Şöyle ki, kan testin pozitif gelmiş ama ultrasonda gözükmesi işin biraz daha yükselmesi lazım. Onun için öyle demiştir acil hekimi

Şöyle ki, kan testin pozitif gelmiş ama ultrasonda gözükmesi işin biraz daha yükselmesi lazım. Onun için öyle demiştir acil hekimi
8 ay önce 7 haftalik bebeyimin kalbi atmadigi icin gebeligim sonlandirildi kalbi atacakmi diye bekleyislerim o kadar zorduki korkuyorum ayni seyleri yasamaktan oyuzden doktora gidemiyorum aslinda

nasıl sonlandırıldı olurmu oyle sey ya kalbı atmıyor dıye bır bebek öldürülür mü yanı o hangi doktor sa gitme ona rica edıyorum boyle sacmalık olabılırmmı allah askına benım bebeımın de kalp atısları duyulmuyo olurmu oyle sey 12 haftalıga kadar xamanı var bu bebek düşer ölür diyipte canlanan ne bebekler var anne karnında bence o zaman hatta biran önce bi doktora gıt ama ıyıce arastır sacma sapan bır doktora gıtme eger ıstanbuldaysan ben sana doktor tavsıyesı yapayım cerrahpaşa tıp fakultesının hocası var cemal tamer erel diye googleden de bakabılırsın sakın rica edıyorum sacma doktorlara gıtmeyesın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…