Sonucu bir gorelim madem. O en iyisini bize soyler. Allah cok bekletmesin.Ya ben hala adet olmadım, 2 tane idrar testim de negatif çıktı eczaneden alıp yaptığım. Kan verdim ben de demin garanti olsun diye, daha sonucu çıkmadı. Anlamadım normalde 31 gün-31 gün-29 günde adet olmuştum son 3 aydır. Bu ay da yumurtlama testim 14.gün pozitif çıktı, ben de 28-29 günde adet olurum diye bekliyordum. Bugün 32 gün oldu, hala gelen giden yok...
Sonucu bir gorelim madem. O en iyisini bize soyler. Allah cok bekletmesin.
Sonucu bir gorelim madem. O en iyisini bize soyler. Allah cok bekletmesin.
Git mutlaka canim bir bakilsin.Canım negatif çıktı sonuçAnlamadım neden böyle oldu, doktora gidicem adet olduktan sonra artık..Tabi bekleyip bekleyip olmazsam da direk giderim...
Merb oncelikle ayni son adet tarihim ve benim bir gun gecikti idrarla kan testi yaptim 777 hcg cikti allah sanada nasip etsinMerhaba hanımlar.
Ben aranıza yeni katıldım. size bir şey soracağım. Benim son regli 19 eylül. tahmini yumurtlama 3 -9 Ekim. 3 ünde 5 inde ve 8 inde denedik ve 3 ünden beri deli gibi kasığımın sol tarafında hiç geçemeyen bir ağrım var dün akşam acile gittim. lokosit bakteri falan kötü çıktı. BETA-HCG değeride 0.1 çıktı. sizce BETA-HCG değeri için çok mu erken çünkü 8 inde bu yana daha 4 gün geçti. Sizce hamile olmam ne kadar imkansız
Ne yaptın merak ettim seni?Nasil dinlemiyim. Bugun kendimi dinleyip kan verdim yine2.34 cikti. 2 gunde artmis hemsire adete 1 gun kala gel yone kan ver dedi
Canim mesaj attim bide bilenler beni aydinlatabilirse sevinirim. Reskdeki degerin 0-5 olmasi gerekmezmi neden 6.15 yazmislar? AnlamadimNe yaptın merak ettim seni?
Her laboratuvaın referans degerleri farklı olabiliyor.Canim mesaj attim bide bilenler beni aydinlatabilirse sevinirim. Reskdeki degerin 0-5 olmasi gerekmezmi neden 6.15 yazmislar? Anlamadim
Himmm internette bile boyle bir deger gormedim ben cok garipmisHer laboratuvaın referans degerleri farklı olabiliyor.
Merhabalar ben yeni uye oldum sizlerden fikir almak istiyorum sat tarihim 16 eylul cumartesi b.hcg yaptirdim sonuc 19.5 pazartesi yani dün tekrar yaptirdim 105.6 sonuc sizce nasil hamilemiyim yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
Hamilelik demek bu. Be güzel yükselmiş de değerin. Hayırlı olsun
sen bir kadındoğum uzmanına görün yine de aynı seyı bana da dedıler ama gebeyim netice de :):):):)Tesekkur ederim henuz kadin doguma gitmedim acilde yaptirdim testi acildeki doktor bu degere tam olarak hamile diyemeyiz dedi cok uzuldum
Allah bebeyini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah tesekkur ederim eger varsa henuz cok kucuktur gorunmez diye doktora gitmedim enkisa zamanda gidicemsen bir kadındoğum uzmanına görün yine de aynı seyı bana da dedıler ama gebeyim netice de :):):):)
birde idrar testi al eve eczaneden onuda yap sılık de olsa 2 cızgı cıkıyosa hamılesın demekktır ( 2. cızgının sılık cıkması daha hamıleleıgının cok basındasın bebek kucuk demek oluyor bir kac hafta sonra tekrar yaptıgında kalın ıkı cıft cızgı cıkıyor ) :):):):):)
tabkıde benımkıde ole sadece kese gözüküyor kalp atısını bıle duyamadım daha ama doktor ona gore sana testler vericek folikasit vericek o yuzden de sadece bebegı gormek amacıyla degılde gereklı tetkıklerı yaptırman amacıyla da bır gorun bence bıran önce derim canımAllah bebeyini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah tesekkur ederim eger varsa henuz cok kucuktur gorunmez diye doktora gitmedim enkisa zamanda gidicem
Tesekkur ederim henuz kadin doguma gitmedim acilde yaptirdim testi acildeki doktor bu degere tam olarak hamile diyemeyiz dedi cok uzuldum
8 ay önce 7 haftalik bebeyimin kalbi atmadigi icin gebeligim sonlandirildi kalbi atacakmi diye bekleyislerim o kadar zorduki korkuyorum ayni seyleri yasamaktan oyuzden doktora gidemiyorum aslindaŞöyle ki, kan testin pozitif gelmiş ama ultrasonda gözükmesi işin biraz daha yükselmesi lazım. Onun için öyle demiştir acil hekimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?