Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ilk gittiyimde kese vardi bebek yoktu sonraki hafta bebekte gorundu Her hafta ust uste gittim kalbi atmiyo gebeligi sonlandirmamiz gerek dedi o doktora inanmadim inanamadim benim bebeyimin kalbi hic atmadi madem nasil gelisti 7 haftaya kadar sonradan olmus dediler operasyonu kabul etmedim baska hastaneye gittim ayni sey soylendi yasamiyo alinmasi gerekiyo seni zehirliycek dendi yikildim kiyamadim bir gun daha bekledim yanilmislardir belki yasiyodur diye ertesi gun hastaneye yattim benim icim rahat etmedi tekrar tekrar kontrol ettirdim ultrasonla ama yasamiyo dediler ve ilac vererek dusuk yaptirdilar gunlerce hala icimdeymis gibi hissettim dusmemis benimleymis gibi kabullenmek o kadar zor geldiki anlatamam kocaelide yasiyorum o doktora tavsiye uzerine gitmistim simdi sen diyosunki 12 haftaya kadar zamani var yani bebeyim yasayabilirdi benim ben buna nasil dayanayim

Bende 8 haftalık iken kürtaj oldum kalp atışı yok diye 3dr gittim hepsi aynı şeyi söyledi bebek kalp atışlarının 12. Haftaya kadar süreceğini söyleyen arkadaş bunu nerden biliyor acaba 12. Haftada 2li tarama yapılacak zamanı nerdeyse aklına kötü birşey getirme inşallah allah sonrakilere sağlık sıhhat versin

Ya olurmu oyle şey,tek doktorla da kalmamışsın.her gebeliğin oluşumu gidişatı farklıdır.hiç bir dr bunu yapmaz.kafanı bulandırma lütfen sen.herkesin burda dedikleri kural değil.herkesin yaşadıkları farklı.

Arkadaşlar merhaba,ben 2.aşilamam yaptirdim.bugün adetime 6gun var ve evde ultra hassas idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli olacak kadar gözüküyor. 2yildir deniyoruz 1yildirda tedavi görüyorum bu 2.aşilamam inşallah hamisimdir sizde 2.silik çizgi ne demek cevaplarinizi sabırsızlıkla bekloyorum

Testleri negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mi? Adetim 3 gün gecikti idrar testlerim negatif ama belirtilerim var.

Catlatma iğnesiniden dolayı yalancı pozitif cıkmış olabilir.en doğrusu 12. Gun bakman.

Amin insallah cok sagol arkadasim Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Allah nasip etmemis demekten baska tesellim yok insallah bu defa hayirlisi ile nasip olur tesekkur ederim arkadasim

Persembe gunu gidicem doktora insallah canim

Hamissin cam. Tebrik ederim
hamissin cnm. Benimde öyle oldu. Kan testini yaptir rahatla.durumunu haberdar et

Cam mrba. Kaçıncı hafatadasin. Ben 5.hafta da olcturdum. 1523 tü. Su an 6 hafta oldum. Keseyide göremedik. Bi terslik olacak diye çok korkuyorum
merhaba canım ben geçen hafta cumartesi gittim doktora ve doktora gitmeden 2 gün önce 1528 çıkmıştı benim de gittiğimde kese göründü 4,9mm di. normalde 6 hafta olması gerekirken 4bucuk 5 hafta gibi büyüklüğü dedi. Yani endişe etme geç döllenme ya da geç yumurtlama olmuş olabilir ben çok endişe ettim buradaki arkadaşlar rahatlatmaya çalıştı çok sağolsunlar ve dedikleri gibi oldu boşu boşuna endişe etmiş oldum. Sen rahat ol görünecek :) ben cumartesi tekrar gideceğim gelişim evresini gözlemlemek için

Slm şimdi katıldım aranıza benim sat 20 Eylül yarın sabah kan vericem acaba çıkarmı lütfen cvp verin merakımdan uyuyamıyorum bu gün idrar testi yaptım ama daha erken düşünüyorum çıkmadı ama kanda çıkar gibi geliyo cvp bekliyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah..????

Slm şimdi katıldım aranıza benim sat 20 Eylül yarın sabah kan vericem acaba çıkarmı lütfen cvp verin merakımdan uyuyamıyorum bu gün idrar testi yaptım ama daha erken düşünüyorum çıkmadı ama kanda çıkar gibi geliyo...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…