Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşallah canım ya umudunu kaybetme ben de artık olmuyor sanırım dediğim zmnda öğrendim gebeliğimi sende olmazsada denemelere devam et rabbim onun zmnını yazmıştır sadece zmn ve sabıra ihtiyacın var.
Dua edin elif hanim hayirli haberlerle doneyim buraya tekrar

Akinti nasildi benim beyaz su gbi akintim geliyo goguslerimde alev gbi daha 2 gun adetme ama bu ayda hic umudum yok adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 1.20 cikmisti oguzden

Kızlar merhaba. Sat 20 eylüldü. 14 ekimde beta 32,6 çıktı. Yükselir dimi?korkuyorum :/

Merhaba benim de adetten 4 gün geçince hcg baktık 168,9 çıktı düşük mü Ne kadar Zaman'da ne kadar yüksekliyo

Kızlar ben kan testi yaptırdım sonuc 630,04 çıktı en son 10 eylülde adet olmustum doktor 1 hafta sonra belli olur dedi tahminen ne kadarlıktır

Kızlar merhabaa bende geçen hafta salı adetime 2 gün kala test yaptırdım 21.13 çıktı bugün bi kadın doğumcuya gittim ultrasonla baktı rahmin kalınlaşıyor bi problem yok şimdilik dedi kana baktı 106 dedi beklenen yükselme olmuş salı günü tekrar gel bakalım kana dedi artış iyi mi kötü mü anlayamadım

Canim son durum ne tekrar test yaptın mi bende ilk asilamami yaptirdim 4 gün oldu

Canim yarın son gün bekliyorum bakalım 10.gün kan testi yaptirdim 2.23cikti umut yok ama bekliyorum inşallah adet olmam.seninde hayırlı olsun inşallah tutar
İnşallah canim yaa artık hep husran hep husran umut bile edemiyorum bu arada aşılama sırasında agrim oldu mu

Kızlar adetime bir hafta varken beta hcg 7.57 çıktı dr yumurtlama olmuş hamilelik de görünüyor dedi ama 2 gün sonra tekrar test yaptım 1.20 ye düşmüş adet günümde adet oldum neden böyle olmuş olabilir hiçbişey yokken böyle yükselebilir mi hcg

Yukselebilir cnm.kimyasal gebelik olmuş

Kimyasal olmuş canim benimde o şekilde bi dusugum var

Kimyasal
Dusuk yapmissin canim

Merhaba benim ilk gebeligim bu ve test yaptırdım 5 haftalik hamileymisim beta hcg değerim 303.95 çıktı bu normal mi yoksa bi problem mi var hiç bilgim yok yardım edin lütfen

Merhaba benim ilk gebeligim bu ve test yaptırdım 5 haftalik hamileymisim beta hcg değerim 303.95 çıktı bu normal mi yoksa bi problem mi var hiç bilgim yok yardım edin lütfen
Normal canim sonuç gayet iyi hayırlı olsun bebeğin canim sağlıkla kucağına al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…