Dua edin elif hanim hayirli haberlerle doneyim buraya tekrarinşallah canım ya umudunu kaybetme ben de artık olmuyor sanırım dediğim zmnda öğrendim gebeliğimi sende olmazsada denemelere devam et rabbim onun zmnını yazmıştır sadece zmn ve sabıra ihtiyacın var.
herzmn cnm dualarım tüm istiyenler için...Dua edin elif hanim hayirli haberlerle doneyim buraya tekrar
herzmn cnm dualarım tüm istiyenler için...
Akinti nasildi benim beyaz su gbi akintim geliyo goguslerimde alev gbi daha 2 gun adetme ama bu ayda hic umudum yok adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 1.20 cikmisti oguzdenArkadaşlar meraba öncelikle bende 6 ay boyunca denedim her ayında hüsran oldu son zamanlarda insan hiç olmucak diye dert ediyor haliyle ben öyle oldu bu son ayda çok akıntım olmuştu doktora gittm adet günümden 1 günönce bakalım dediler beta 75 çıktı 3 gün sonra tekrar istediler bu pazartesi yaptrdım 825 çıktı çok şükür rabbime gebelik var dediler.tabi hayırlısyla ultrasonda kese ve kalp atışlarını duymak da nasip olur.rabbbim isteyen herkese versin.belirti olarak adet ağrılarım gibi ağrlar oldu ama adet dönemm geçince o ağrılar gitti.ama çok bacaklarım ağrıyor.bide göğüslerim yanıyro.herkes için hayırlısı olsun şimdiden....
Bidahaki adet donemin kacinda ayİnKızlar merhaba. Sat 20 eylüldü. 14 ekimde beta 32,6 çıktı. Yükselir dimi?korkuyorum :/
Canim son durum ne tekrar test yaptın mi bende ilk asilamami yaptirdim 4 gün olduArkadaşlar merhaba,ben 2.aşilamam yaptirdim.bugün adetime 6gun var ve evde ultra hassas idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı ama belli olacak kadar gözüküyor. 2yildir deniyoruz 1yildirda tedavi görüyorum bu 2.aşilamam inşallah hamisimdir sizde 2.silik çizgi ne demek cevaplarinizi sabırsızlıkla bekloyorum
Canim yarın son gün bekliyorum bakalım 10.gün kan testi yaptirdim 2.23cikti umut yok ama bekliyorum inşallah adet olmam.seninde hayırlı olsun inşallah tutarCanim son durum ne tekrar test yaptın mi bende ilk asilamami yaptirdim 4 gün oldu
İnşallah canim yaa artık hep husran hep husran umut bile edemiyorum bu arada aşılama sırasında agrim oldu muCanim yarın son gün bekliyorum bakalım 10.gün kan testi yaptirdim 2.23cikti umut yok ama bekliyorum inşallah adet olmam.seninde hayırlı olsun inşallah tutar
Oldu canim hala daha devam ediyor ağrılar,belim kasiklarim çok agriyo.bide 6.günden bu yana akintim var koyu beyazİnşallah canim yaa artık hep husran hep husran umut bile edemiyorum bu arada aşılama sırasında agrim oldu mu
Yukselebilir cnm.kimyasal gebelik olmuşKızlar adetime bir hafta varken beta hcg 7.57 çıktı dr yumurtlama olmuş hamilelik de görünüyor dedi ama 2 gün sonra tekrar test yaptım 1.20 ye düşmüş adet günümde adet oldum neden böyle olmuş olabilir hiçbişey yokken böyle yükselebilir mi hcg
Kimyasal olmuş canim benimde o şekilde bi dusugum varKızlar adetime bir hafta varken beta hcg 7.57 çıktı dr yumurtlama olmuş hamilelik de görünüyor dedi ama 2 gün sonra tekrar test yaptım 1.20 ye düşmüş adet günümde adet oldum neden böyle olmuş olabilir hiçbişey yokken böyle yükselebilir mi hcg
KimyasalKızlar adetime bir hafta varken beta hcg 7.57 çıktı dr yumurtlama olmuş hamilelik de görünüyor dedi ama 2 gün sonra tekrar test yaptım 1.20 ye düşmüş adet günümde adet oldum neden böyle olmuş olabilir hiçbişey yokken böyle yükselebilir mi hcg
Normal canim sonuç gayet iyi hayırlı olsun bebeğin canim sağlıkla kucağına al insallahMerhaba benim ilk gebeligim bu ve test yaptırdım 5 haftalik hamileymisim beta hcg değerim 303.95 çıktı bu normal mi yoksa bi problem mi varhiç bilgim yok yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?