Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Benimde sat 19 eylül 11 ekimde test yaptım 0,1 çıktı . birlikteliğin üzerinden 4-5gün geçmişti. bu yüzden testte çıkmaz dediler. 10 gün geçmesini beklliycem. yani cuma gününü. seninkide benimkine çok yakın. bence sende bekle istersen

arkadaşlar dün şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış ve beta hcg degerimde 9.32 çıktı acildeki doktor kesin bişey söyleyemem kadın doğuma git dedi ama gebe olabilirsin diye de idrar yolu enfeksiyonu için ilaç da vermedi. hiç böyle olup da hamile olan var mı aranızda sabaha kadar uyuyamadım. beklenen adet tarihim yarın ölüyorum meraktan yaa

Hamilesin cnm buyuk ihtimal
Tebrikler

yaa inşallah öyleyimdir canım saol herkes hamilesin diyo ama korkuyorum hep bi şüphe var içimde ya değilsem diye :/
Canim hayırlı olsun bencede hamilesin ama 2gun sonra testi tekrarla değerler yükseldiyse kesinleşir hamileliğin

Canim hayırlı olsun bencede hamilesin ama 2gun sonra testi tekrarla değerler yükseldiyse kesinleşir hamileliğin

ayy hadi inşallah yarın tekrar baktırayım o zaman kan değerime kadın doğumdan randevuda alamadım kaç gün sonraya verdiler ancak pazartesi erkenden gider sıra alırsam öyle görünürüm kadın doğuma da :/ ilk muayeneden özele gitmeye gerek yok diye düşünüyorum

canım benimde son adet tarihim 19 ekimdi dün kasıklarımda şiddetli sancı oldu acile gittim kan testim 9.32 çıktı doktor gebelik olabilir kadın doğuma git dedi hatta idrar yolu enfeksiyonu da varmış ama gebe olabilirim diye ilaç falan verdi. seninde günün aynı benim gibi kanda çıkar yani bence de bi yaptır sen yeniyse bile düşük çıkar o değeri takip edersin yükseliyomu diye

Canım hayırlı olsun büyük ihtimal hamilesin ama yine de dikkat et kendine inşallah kimyasal gebelik falan değildir. Dr. sonrası güzel haberlerini bekliyorum inşallah hamilesindir

Arkadaşlar meraba öncelikle bende 6 ay boyunca denedim her ayında hüsran oldu son zamanlarda insan hiç olmucak diye dert ediyor haliyle ben öyle oldu bu son ayda çok akıntım olmuştu doktora gittm adet günümden 1 günönce bakalım dediler beta 75 çıktı 3 gün sonra tekrar istediler bu pazartesi yaptrdım 825 çıktı çok şükür rabbime gebelik var dediler.tabi hayırlısyla ultrasonda kese ve kalp atışlarını duymak da nasip olur.rabbbim isteyen herkese versin.belirti olarak adet ağrılarım gibi ağrlar oldu ama adet dönemm geçince o ağrılar gitti.ama çok bacaklarım ağrıyor.bide göğüslerim yanıyro.herkes için hayırlısı olsun şimdiden....

aminn canım inşallah hamileyimdir Allah korusun kimyasaldan falan :/ dr.a bi gidebilirsem inşallah müjdelicem tekrar :))

Mrb ben yeni katıldım 14 Eylül'de kan testi yaptırdım sonuç negatifdi. 9 ekimde tekrar yaptırdım 48636.00 Çıktı ebe bana degerler cok yuksek gecen ay çıkmadı bu ay bu kadar yuksek olması bizi saşırttı doktara gittim ıkı gun once 1 aylık kese gozukuyor dedi ben hicbirsey anlamadım yarın baska doktora gidip detaylı sorucam ama merakda ediyorum lutfen birsey deyin bana,

Merhabalar araniza yeni katildik son regl tarihim 8 eylül ve henüz olmadim tam 8 gün geçti 4 gün önce kan testi yaptirdim ama 1,72 cikti gebelik yok denildi acil de yaptirmistim ara ara kasik agrilarim ama yoğun değil sizce hamile olabilirmiyim

biraz daha bekle bakalım eğer olmazsan 10 gün içinde tekrar bi kadın doğuma başvurman gerekebilir.başka bi sıkıntı olmasn .inşallah gebelik vardır.

inşallah canım ya umudunu kaybetme ben de artık olmuyor sanırım dediğim zmnda öğrendim gebeliğimi sende olmazsada denemelere devam et rabbim onun zmnını yazmıştır sadece zmn ve sabıra ihtiyacın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…