- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
AMİİNNNN İNŞALLAHAmin insallah cok sagol arkadasim Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Slm şimdi katıldım aranıza benim sat 20 Eylül yarın sabah kan vericem acaba çıkarmı lütfen cvp verin merakımdan uyuyamıyorum bu gün idrar testi yaptım ama daha erken düşünüyorum çıkmadı ama kanda çıkar gibi geliyo...?[/QUBenimde sat 19 eylül 11 ekimde test yaptım 0,1 çıktı . birlikteliğin üzerinden 4-5gün geçmişti. bu yüzden testte çıkmaz dediler. 10 gün geçmesini beklliycem. yani cuma gününü. seninkide benimkine çok yakın. bence sende bekle istersen
Hamilesin cnm buyuk ihtimalarkadaşlar dün şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış ve beta hcg degerimde 9.32 çıktı acildeki doktor kesin bişey söyleyemem kadın doğuma git dedi ama gebe olabilirsin diye de idrar yolu enfeksiyonu için ilaç da vermedi. hiç böyle olup da hamile olan var mı aranızda sabaha kadar uyuyamadım. beklenen adet tarihim yarın ölüyorum meraktan yaa
yaa inşallah öyleyimdir canım saol herkes hamilesin diyo ama korkuyorum hep bi şüphe var içimde ya değilsem diye :/Hamilesin cnm buyuk ihtimal
Tebrikler
Canim hayırlı olsun bencede hamilesin ama 2gun sonra testi tekrarla değerler yükseldiyse kesinleşir hamileliğinyaa inşallah öyleyimdir canım saol herkes hamilesin diyo ama korkuyorum hep bi şüphe var içimde ya değilsem diye :/
Canim hayırlı olsun bencede hamilesin ama 2gun sonra testi tekrarla değerler yükseldiyse kesinleşir hamileliğin
Slm şimdi katıldım aranıza benim sat 20 Eylül yarın sabah kan vericem acaba çıkarmı lütfen cvp verin merakımdan uyuyamıyorum bu gün idrar testi yaptım ama daha erken düşünüyorum çıkmadı ama kanda çıkar gibi geliyo...?
arkadaşlar dün şiddetli kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış ve beta hcg degerimde 9.32 çıktı acildeki doktor kesin bişey söyleyemem kadın doğuma git dedi ama gebe olabilirsin diye de idrar yolu enfeksiyonu için ilaç da vermedi. hiç böyle olup da hamile olan var mı aranızda sabaha kadar uyuyamadım. beklenen adet tarihim yarın ölüyorum meraktan yaa
haberlerini bekliyorz inşallah güzel haber verirsin
biraz daha bekle bakalım eğer olmazsan 10 gün içinde tekrar bi kadın doğuma başvurman gerekebilir.başka bi sıkıntı olmasn .inşallah gebelik vardır.Merhabalar araniza yeni katildik son regl tarihim 8 eylül ve henüz olmadim tam 8 gün geçti 4 gün önce kan testi yaptirdim ama 1,72 cikti gebelik yok denildi acil de yaptirmistim ara ara kasik agrilarim ama yoğun değil sizce hamile olabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?