Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba sizleri çoook uzun zamandir takip ediyorum cevaplarinizi ve desteklerinizi bekliyorum.

Adetten 3gün önce beta hcg:36
Adetten 1 gün önce beta hcg:67
Adet günü beta hcg:79

Hastanede calistigim icin her gün yapma firsati buluyorum ve merakima yenik düsüyorum malesef
Sizce de yavaş yükseliyormu ve bu yavaşlık adet günüm geçmediği için olabilirmi? umudumu kaybetmek uzereyim ilk gebeliğim oldugu icin de korkuyorum. Lutfen cevaplarinizi esirgemeyin..

Canim bende hastanede çalışıyorum labta hemde biraz yavaş gibi ama normalde 48 saat gecmesindeki değerleri dikkate aliyolar bence iki gün arayla bakarsan daha iyi olir

Genelde sonu husran oluyo biliyorum ama umut iste. Erken ögrenmenin sonucu cezasini cekiyorum simdi

Akinti nasildi benim beyaz su gbi akintim geliyo goguslerimde alev gbi daha 2 gun adetme ama bu ayda hic umudum yok adetime 5 gun kala kan testi yaptirdim 1.20 cikmisti oguzden
bnm akıntım adetten 3 gün önce başladı ama enfeksiyon olmuş o yüzden sapsarı yoğun ve rahatsız edici şekildeydi bikaç gün sonra geçti ama akıntı devam ediyr genelde açık sarı renkli göğüslermde adt gecikmesinden 5 gün sonra filan ağrımaya başladı dediğin gibi alev gibi yanma da ara ara söz konusu

Kızlar ben kan testi yaptırdım sonuc 630,04 çıktı en son 10 eylülde adet olmustum doktor 1 hafta sonra belli olur dedi tahminen ne kadarlıktır
heheh bnmde son adet tarihim 10 eylüldü bendede gebelik görünüyor.tahminimce 4 haftalık oldu artık yani kan sonucuna göre diyebiliyourm haftaya pazartesi keseye bakılcak hayırlısı bakalım 630 2-3 haftalık değerine uyuyor bu arada

2 defa kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak. kendi değerlerime benzettim seninkileri canım ümitsizliğe kapılmanı istemem. Rabbim bilir biz bilemeyiz ne olacağını ama sakın kendini kaptırma. o zaman çok üzülüyor insan. ama şunu da söyliyim kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalmak kolay oluyormuş. ben 2 ay sonra hamile kalmıştım. gerçi o bebeğin de kalbi durmuştu ama herkeste böyle olmuyor elbette. bizde bilmediğimiz bir sıkıntı var diye düşünüyorum. hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun canım

B
Bugun bir doktora daha gidicem bizim hastanenin laboratuarina pek guvenmiyorum ya da guvenmek istemiyorum. Sonucumu paylasicam hakkimizda hayirlisi insallah.

bnce adeti en az 5 gün geçmeli yada 1 hafta ozmn daha kesin sonuçlar alınabilir.bnm arkadaşım 10 gün geçti ama yinede regli oldu sıkıntı stres de herşeyi etkliyor.

B

Bugun bir doktora daha gidicem bizim hastanenin laboratuarina pek guvenmiyorum ya da guvenmek istemiyorum. Sonucumu paylasicam hakkimizda hayirlisi insallah.
olabilir canım. ben tahlilleri aynı hastanede yaptırıyordum, makine değiştiğinde sonuç farklı olmuştu. inşallah sizin hastanenin laboratuvarında sıkıntı vardır. hayırlı haberlerini bekliyorum.

cumartesi günü keseyi gördük 22.mm di doktor normal büyüyor 6+3 günlük dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi.Kızlar sizce kesenin büyüklüğü iyimi yoksa çokmu büyük okuduğum bazı forumlarda 18 mm de bile kalp atışı duyan var çok korkuyorum bu bebeğimide kaybetmek istemiyorum.

olabilir canım. ben tahlilleri aynı hastanede yaptırıyordum, makine değiştiğinde sonuç farklı olmuştu. inşallah sizin hastanenin laboratuvarında sıkıntı vardır. hayırlı haberlerini bekliyorum.
doktor umutlu konuştu ama ben sonun kötü olduğunu hissediyorum. öğleden sonra gidip alcam sonucu. zaten bi daha teste gerek yok usg ile takip edelim dedi. tabi bi hafta içinde kanamam olmazsa.

doktor umutlu konuştu ama ben sonun kötü olduğunu hissediyorum. öğleden sonra gidip alcam sonucu. zaten bi daha teste gerek yok usg ile takip edelim dedi. tabi bi hafta içinde kanamam olmazsa.
canım ya kötü düşünme rabbim hayırlısnı versin inşallah bende haftaya ultrasona gircem bakalım bekliyorum

bence her zaman umut vardır canım. kötü düşünme inşallah her şey güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…