Çok teşekkür ederim :) inşallah hepimizin çocukları sağlıklı huzurlu doğup büyüsünler inşallah. :)Normal canim sonuç gayet iyi hayırlı olsun bebeğin canim sağlıkla kucağına al insallah
İnşallah sonuç pozitif olur canim dualarim hepimizeBende gidiyorum simdi kan tahlili yaptircam dua edin hic umudum yok
Sagol cnm 2 de alicam iste sonuclari ama hic umudum yokhadi hayırlısı cnm ya bende umutsuzca verdim hatta vermeme bile gerek yok adet olurum diye düşündüm güzel haberler aldım sende güzel haberler verirsin bize inşllah.
Ben bi ara kullanmistim bi faydasi olmadiMRB ARKADAŞLAR ARANIZDA İNOFOLİC KULLANAN VARMI? BİLGİ VERİRMİSİNİZ
pco olanlarda hamile kalmaya fayda sağlıyormuş eczacıya sordum evt dedi. Ama alıp kullanmadım doktora sorcamBen bi ara kullanmistim bi faydasi olmadi
Valla cnm ben kullandim faydasini gormedim evet yumurta kalitesini artiyormus ama bana bi faydasi dokunmadi ben bu ayda hamile kalamazsam doktor bana femara yazdi onu kullanicam pko olan arkadaslarim bitkisel bi ilac var onu kullanip hamile kalan cok varmis bu ilacida arastir bionorica agnucastonpco olanlarda hamile kalmaya fayda sağlıyormuş eczacıya sordum evt dedi. Ama alıp kullanmadım doktora sorcam
Canim aldin mi sonucuSagol cnm 2 de alicam iste sonuclari ama hic umudum yok
Aldim cnm daha bugundu adet gunum beta yaptirayim dedim gogus cevrelerimde bi genisleme olmustu sabaah baktigimda beta yaptirayim dedim 39.2 cikti cnm sonucCanim aldin mi sonucu
2 yada 3 gün sonra tekrarlatmanda fayda varAldim cnm daha bugundu adet gunum beta yaptirayim dedim gogus cevrelerimde bi genisleme olmustu sabaah baktigimda beta yaptirayim dedim 39.2 cikti cnm sonuc
Aynen doktorumla konustum gayet guzel dedi 48 saat snr tekarar yap dedi snr tekarar konusurz dedi2 yada 3 gün sonra tekrarlatmanda fayda var
hayırlısı olsun artıkAynen doktorumla konustum gayet guzel dedi 48 saat snr tekarar yap dedi snr tekarar konusurz dedi
inofolic nezaman kullandın acele etme cnm belki etki etmiştr. sende de pco mu varValla cnm ben kullandim faydasini gormedim evet yumurta kalitesini artiyormus ama bana bi faydasi dokunmadi ben bu ayda hamile kalamazsam doktor bana femara yazdi onu kullanicam pko olan arkadaslarim bitkisel bi ilac var onu kullanip hamile kalan cok varmis bu ilacida arastir bionorica agnucaston
Sagol cnm allah herkese nasip etsin ben bu ay ruyamda gormustum forumda ruyamda bi erkek bebek veriyorlardi kucagima bu senin bebegin diyorlardi bende benim bebegim yokki diyordum senin bebegin ya al diyolardi aldim onu optum oksadim elimde gezdirdimhayırlısı olsun artık
hayrlısı olsun cnm hamilemisin maaşaşllhSagol cnm allah herkese nasip etsin ben bu ay ruyamda gormustum forumda ruyamda bi erkek bebek veriyorlardi kucagima bu senin bebegin diyorlardi bende benim bebegim yokki diyordum senin bebegin ya al diyolardi aldim onu optum oksadim elimde gezdirdim
Hayırlı olsun canim çok sevindimmm dariai bizim başımıza inşallah:)Aldim cnm daha bugundu adet gunum beta yaptirayim dedim gogus cevrelerimde bi genisleme olmustu sabaah baktigimda beta yaptirayim dedim 39.2 cikti cnm sonuc
Cnm ben inofolic 3 ay once kullanmistim bu ayda sana soledigim ilaci kullandim 1 tabletini bittirdim yumurtam 18 mil olmustu doktor 2 3 gun icinde catlar dedi iliski onerdi bende ppko yok cnminofolic nezaman kullandın acele etme cnm belki etki etmiştr. sende de pco mu var
Amin canim allah isteyen herkese versin bugun adet gunumdu iste sabah aynada goguslerim normalde beyazdir ama bi koyulasmis gbi gordum esimide sprem testine goturcektim bugun dedim bende gideyim beta yaptirayim umudum yok yani forumdada yazdim ztn hem sprem testi yaptirdik hem beta iste hayirlisi ya allahtan duam allah herkese nasip etsin insallah yukselir benimkideHayırlı olsun canim çok sevindimmm dariai bizim başımıza inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?