Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlarr merhaba konunuza yeni dahil oldum bu ay klomen kullandım ilk ayım o yğzen gün sayıyorum sat3 kasım bir hafta önce yumurtam 18 mm 16mm 13mm idi bugunde kontrlm war nezman test yapsam çıkar acaba

MRB ARKADAŞLAR ARANIZDA İNOFOLİC KULLANAN VARMI? BİLGİ VERİRMİSİNİZ

pco olanlarda hamile kalmaya fayda sağlıyormuş eczacıya sordum evt dedi. Ama alıp kullanmadım doktora sorcam
Valla cnm ben kullandim faydasini gormedim evet yumurta kalitesini artiyormus ama bana bi faydasi dokunmadi ben bu ayda hamile kalamazsam doktor bana femara yazdi onu kullanicam pko olan arkadaslarim bitkisel bi ilac var onu kullanip hamile kalan cok varmis bu ilacida arastir bionorica agnucaston

inofolic nezaman kullandın acele etme cnm belki etki etmiştr. sende de pco mu var

hayırlısı olsun artık
Sagol cnm allah herkese nasip etsin ben bu ay ruyamda gormustum forumda ruyamda bi erkek bebek veriyorlardi kucagima bu senin bebegin diyorlardi bende benim bebegim yokki diyordum senin bebegin ya al diyolardi aldim onu optum oksadim elimde gezdirdim

Sagol cnm allah herkese nasip etsin ben bu ay ruyamda gormustum forumda ruyamda bi erkek bebek veriyorlardi kucagima bu senin bebegin diyorlardi bende benim bebegim yokki diyordum senin bebegin ya al diyolardi aldim onu optum oksadim elimde gezdirdim
hayrlısı olsun cnm hamilemisin maaşaşllh

Veee sonucumu aldim 140 olmus deger yani 2ye katlamis doktorla gorustum gayet iyi oldugunu soyledi haftaya muayeneye cagirdi. Sukurler olsun Rabbim kendimi yiyip bitirdigme degmedi insallah dvami da gelir :)

inofolic nezaman kullandın acele etme cnm belki etki etmiştr. sende de pco mu var
Cnm ben inofolic 3 ay once kullanmistim bu ayda sana soledigim ilaci kullandim 1 tabletini bittirdim yumurtam 18 mil olmustu doktor 2 3 gun icinde catlar dedi iliski onerdi bende ppko yok cnm

Hayırlı olsun canim çok sevindimmm dariai bizim başımıza inşallah:)
Amin canim allah isteyen herkese versin bugun adet gunumdu iste sabah aynada goguslerim normalde beyazdir ama bi koyulasmis gbi gordum esimide sprem testine goturcektim bugun dedim bende gideyim beta yaptirayim umudum yok yani forumdada yazdim ztn hem sprem testi yaptirdik hem beta iste hayirlisi ya allahtan duam allah herkese nasip etsin insallah yukselir benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…