Tebrikler cnm cok guzelVeee sonucumu aldim 140 olmus deger yani 2ye katlamis doktorla gorustum gayet iyi oldugunu soyledi haftaya muayeneye cagirdi. Sukurler olsun Rabbim kendimi yiyip bitirdigme degmedi insallah dvami da gelir :)
Cok tesekkurler umarim Allah tum isteyenlere nasip eder acilan eller bos cevilmez. Benim hatam surekli kan testi yaptirip kafami bulandirmak oldu siz siz olun ne erken test yaptirin ne de meraktan cok sık yaptirmayin :)Tebrikler cnm cok guzel
Bence oyleyim bugun adet gunum gittim beta yaptirdim en son adet tarihim 22 eyluldu 39.2 cikti dokrum cok iyi dedi 48 saat snr tekarar yaptir snr konusalim dedi hayirlisi bakalmCok tesekkurler umarim Allah tum isteyenlere nasip eder acilan eller bos cevilmez. Benim hatam surekli kan testi yaptirip kafami bulandirmak oldu siz siz olun ne erken test yaptirin ne de meraktan cok sık yaptirmayin :)
maaşallah canm inş değerin yukselsin bebişin senle olsun Allahım yardımcın olsun hayrlı olsunAmin canim allah isteyen herkese versin bugun adet gunumdu iste sabah aynada goguslerim normalde beyazdir ama bi koyulasmis gbi gordum esimide sprem testine goturcektim bugun dedim bende gideyim beta yaptirayim umudum yok yani forumdada yazdim ztn hem sprem testi yaptirdik hem beta iste hayirlisi ya allahtan duam allah herkese nasip etsin insallah yukselir benimkide
İnsallah canim allah hepimize nasip etsin sana soyledigim ilaci arastir bimaaşallah canm inş değerin yukselsin bebişin senle olsun Allahım yardımcın olsun hayrlı olsun
saol cnm arastrcam çok saolİnsallah canim allah hepimize nasip etsin sana soyledigim ilaci arastir bi
Veee sonucumu aldim 140 olmus deger yani 2ye katlamis doktorla gorustum gayet iyi oldugunu soyledi haftaya muayeneye cagirdi. Sukurler olsun Rabbim kendimi yiyip bitirdigme degmedi insallah dvami da gelir :)
merhaba öncelikle gözün aydın hamilesin sanırım :) bahsettiğin ilaç bionorica agnucaston sanırım? biraz araştırdım da hamileyken kullanılmamalı diyor. hamile olduğumuzu anlamadığımız süre içerisinde kullanmak zararlı olur mu acaba? bir de ilaca başlamak için uygun bir zaman var mı? bende pko, düzensizlik vs yok. aslında bilinen bir sorun yok. bebeğim olmuyor, olunca da durmuyorCnm ben inofolic 3 ay once kullanmistim bu ayda sana soledigim ilaci kullandim 1 tabletini bittirdim yumurtam 18 mil olmustu doktor 2 3 gun icinde catlar dedi iliski onerdi bende ppko yok cnm
Cnm bende senin gbiydim benimde 28 gunde bir olurdu adetim sasmazdi yani gunu pko yoktu bende ben bu ilaci bi kac arkdasta. Duydum snr ezcanden aldim ilaca adet oldugum gun basladim sabah aksam ictim iki tane snr doktora gittim yumurtam 18 mil olmustu doktor bana 2 3 ghn icinde catlar dedi ben o ilaci biraktim 18 milmerhaba öncelikle gözün aydın hamilesin sanırım :) bahsettiğin ilaç bionorica agnucaston sanırım? biraz araştırdım da hamileyken kullanılmamalı diyor. hamile olduğumuzu anlamadığımız süre içerisinde kullanmak zararlı olur mu acaba? bir de ilaca başlamak için uygun bir zaman var mı? bende pko, düzensizlik vs yok. aslında bilinen bir sorun yok. bebeğim olmuyor, olunca da durmuyorbelki bir faydası olur diye düşündüm.
Cnm bende senin gbiydim benimde 28 gunde bir olurdu adetim sasmazdi yani gunu pko yoktu bende ben bu ilaci bi kac arkdasta. Duydum snr ezcanden aldim ilaca adet oldugum gun basladim sabah aksam ictim iki tane snr doktora gittim yumurtam 18 mil olmustu doktor bana 2 3 ghn icinde catlar dedi ben o ilaci biraktim 18 mil
Olduktan snr icmedim hic canim
Insallah degerin yukselcek haberlerini bekliyorum :)Bence oyleyim bugun adet gunum gittim beta yaptirdim en son adet tarihim 22 eyluldu 39.2 cikti dokrum cok iyi dedi 48 saat snr tekarar yaptir snr konusalim dedi hayirlisi bakalm
Al cnm sorun yok gunde iki defa iciyosun ztn ilac bitkisel bi ilac cok yarari varmis ama doktorundada randevu al adetinin 12 13 gunu doktora git yumurtana baksin sana hangi gunler ilkisiye girecegjni solesin cnm insallah olur seninde uzulme bak dusun ben bugun gittim esimle sprem testi yaptircaktik dedim beta yaptirahom bari hic umudum yoktu yani allaha sukurler olsun insallah benimde 2 gun snr iki katina cikar degerimanladım canım. benim de bugün adet günüm. dün ilişkiden sonra birkaç damla kanama gördüm. bugün daha tam başlamadı. bugün ilacı alsam mı acaba?
Al cnm sorun yok gunde iki defa iciyosun ztn ilac bitkisel bi ilac cok yarari varmis ama doktorundada randevu al adetinin 12 13 gunu doktora git yumurtana baksin sana hangi gunler ilkisiye girecegjni solesin cnm insallah olur seninde uzulme bak dusun ben bugun gittim esimle sprem testi yaptircaktik dedim beta yaptirahom bari hic umudum yoktu yani allaha sukurler olsun insallah benimde 2 gun snr iki katina cikar degerim
İnsallah cnm sagliklica kucagimizi aliriz bebeklerimiziInsallah degerin yukselcek haberlerini bekliyorum :)
Valla 28 tl veya 30 tl civariydi cnm sigorta karsilamiyo bu ilaci bitkisel diyeMinemacar bu ilacın fıyatı nedr?
Uzulme cnm benimde agustosta kimyasal dusuk yasadim yine aynisini olmasindan korkuyorumteşekkür ederim canım. inşallah değerlerin kat kat artar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :) dediğin gibi doktora gitsem iyi olacak. 4 aydır doktora gitmiyorum. 2 ay korunmuştuk düşükten sonra. 2 ay da boş geçti. hayırlısı napalım.
olmaz inşallah canım. kötü düşünme. o bekleyişler çok zor biliyorum. 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. ikisinin arasında da 8 haftalık bir kaybım var. ama senin şimdi umudun var :) bence tadını çıkar üzme kendini.Uzulme cnm benimde agustosta kimyasal dusuk yasadim yine aynisini olmasindan korkuyorum
Amin insallah cnm allah hepimize saglikli huzurlu bebekler nasip etsinolmaz inşallah canım. kötü düşünme. o bekleyişler çok zor biliyorum. 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. ikisinin arasında da 8 haftalık bir kaybım var. ama senin şimdi umudun var :) bence tadını çıkar üzme kendini.
peki bunu doktor kontrolundemi içtin cnm yoksa öle kafana göremi?Valla 28 tl veya 30 tl civariydi cnm sigorta karsilamiyo bu ilaci bitkisel diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?