Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar iyi geceler en son 29 eylüldekan testi yaptirdim 0.13 cikti.bugunde 476.1 bu deger 3 hafta icin normal mi

son adet tarihin ne canım?
Bnde adet düzensizliği var canim 7 agustosta en son oldum bi daha da olmadim 28nde kan tahlili yaptirdim cikmadi adet sokucu kullandim bu sirada soğan kurude yaptim sokucu bitti 8 gun sonra test yaptim hamileyim :) şimdi de dr bulamiyorum bulana kadar folik asit alip icsem mi diyorum

folbiol ya da folic plus kullanabilirsin. folik asite zaten hamile kalmadan başlanılıyor. hamileyken de veriyorlar. faydası olur zararı olmaz. adet düzensizliği olduğu için başka bişey diyemiyorum. pazartesi doktora gidersen dünkü değere göre keseyi görürsün canım :)

Merhaba yeni üye oldum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Az önce acilden geldim. Sol kasığım 2 hafta boyunca ağrıyordu. Gebelik belirtileri diye düşündüm. Kan ve idrar tahlili verdim. Bir de Beta HCG tahlili verdim. 12.96 değer çıktı. Doktor ise gebe olabilirsin yada olmaya da bilirsin dedi Kafam karıştı. Sizce değere göre hamile miyim ? Lütfen bilgilerinizi benimle de paylaşır mısınız...

son adet tarihin ne canım?

Yaa
Devletteki doktorum nobetciymis atak üstu doguma girmeden konustuk yeni gebelik ultrasonda gorulmez fln dedi folbiol verdi 30nda gel dedi.ya kese var mi yokmu dis gebelik mi dye bakmasi gerekmez mi

eylül 26 sında adet oldum 30 unda bitti. bir sonraki adet günüm. 25 ekim ile 28 i arası canım
o zaman büyük ihtimalle hamilesin canım :) ama sen yine de kendini çok fazla kaptırma ve kimseye söyleme olur mu? bazen döllenme olup bebek tutunamadan adetle birlikte düşebiliyor. tahlil yaptırılmazsa anlaşılmıyor bile. bu nedenle hem kendine dikkat et. hem de kesin hamileyim diye düşünme. bir hafta sonra kanaman falan olmazsa tekrar tahlil yaptır.

Çok teşekkür ederim... İnşallah tutar da bebeğimiz olur bizimde sabah akşam dua ediyorum :)

Yaa

Devletteki doktorum nobetciymis atak üstu doguma girmeden konustuk yeni gebelik ultrasonda gorulmez fln dedi folbiol verdi 30nda gel dedi.ya kese var mi yokmu dis gebelik mi dye bakmasi gerekmez mi

doğru söylemiş canım. daha kese görünmez ki. kesenin görünmesi için beta hcg değerinin 2000-3000 civarı olması gerekir. o da büyük ihtimalle vajinal ultrasonla.

Kızlar bebek istediğimizi söylemiştim. Gribal enfeksiyon ve bronşit derken bir hastaneye gideyim dedim. Gitmişken de test yaptırayım. Beta HCG sonucum 21.33 çıktı. Şimdi iki gün sonra tekrar yapacağım adetime daha 8 gün var ama benim göğüslerde şişkinlik, acıma sık idrara çıkma vs bulunuyor. Son adet tarihim 26 Eylül 1-2 Ekim gibi bitti (4 Ekim'de evlendim ama hiç korunmadım) 11'inde de yumurtlama dönemimdi. Sizce olabilir mi ?

olabilir neden olmasın :)

sende benim gibi erken yaptıranlardansın :) tebrik ederim şimdilik hamile görünüyorsun ben kendimi hemen kaptırmıştım bu duruma sonra sürekli kan testi yaptırdım günüm gelene kadar. bi aksilik olduğunda neden diye kafayı yemek üzereydim :) çok şükür attım kafamdan en son dün yaptırdım adetten 1 gün sonra ve şimdilik bir sorunumuz yok sana tavsiyem günün gelene kadar sabret ve kimselere söyleme :)

Arkadaşlar bende beta hcg maduruydum, kısaca anlatim. 14 eylül sat tarihm. 11ekimde adet sancım başladı ama adet olmadım. Kanda çıkmadı. 13ünde evde test yaptım silikti emin olamadım 17 sinde hala adet olmadım 49.95 çıktı doktor hamilesin dedi ve 1hafta sonraya gün verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…