- 19 Mart 2015
- 40
- 10
- 18
- 37
inşallah yükselir çift çizgide çıktıysa iyi bişi hadi bakalım:)Bugün idrarda baktım 2 çizgi tam çıktı. İnş cuma günü tekrar kanda bakılack. Yazarım snuçları
tebrik ederim benimde silik çıktı ama kan testim yükselmiştiBugün idrarda baktım 2 çizgi tam çıktı. İnş cuma günü tekrar kanda bakılack. Yazarım snuçları
geç döllenme olmuş olablir çünkü bnmde değerlerim sonradn yükseldi 1 hafta sonra ultrasonda baktırırsın yada 3 gün sonra beta yaptır hızla yükselmiş olduğunu görürsünmrb 14 eylül son adet tarihim 9 ekimde kan testi negatif çıktı 16 ekimde 49.45 19 ekimde 293.25 bu değer normalmi acaba geç döllenmemi ki
hayırlısı herkez için benim 1 dusugum oldu kalp atışını duyamadim inşallah bu sefer duyabiliriz pazartesi bi daha test yaptircam 7 haftalik olunca Dr gitmeyi düşünüyorum tabi yukselirseJoker sat aynı ikimizinde beta hcg de aynı
inşallah elif Rabbim herkezin gönlüne göre versin sabirsizlikla bekliyorum pazartesi bidaha test yaptircamgeç döllenme olmuş olablir çünkü bnmde değerlerim sonradn yükseldi 1 hafta sonra ultrasonda baktırırsın yada 3 gün sonra beta yaptır hızla yükselmiş olduğunu görürsün
Geçmiş olsun canım ama kanda çıkmadıysa yoktur diye biliyorum zaman kaybetmeden doktora görün bi en doğru sonucu o söyler sanaarkadaşlar adetim geçeli 13 gün oldu. 7 gün önce test yaptırdım acilde 1,72 çıkmıştı bundan iki gün sonra tekrar acilde başka bir hastahanede test yaptırdım çıkmadı hiç ve hala olmadım ara mide bulantım var ve gögüslerim çok sızlıo nie böle oldu anlamadım.Hamile değil isem neden regl olmadım başka bir rahatsızlıgım olablir mi diye düşünüyorum ama tüm kontrolerimi rahim filmi kist varmı ok olmadı testlerimi yaptıralı sizce hamilemiyimdir.
benimde geçen ay 17 gün gecmisti doktora gittim bütün testler yapildi hiçbişey cikmadi eve geldim adet oldum birazda biz psikolojik yapıyoruz sanırımGeçmiş olsun canım ama kanda çıkmadıysa yoktur diye biliyorum zaman kaybetmeden doktora görün bi en doğru sonucu o söyler sana
adetine kaç gün warken yaptın kan testiniAl cnm sorun yok gunde iki defa iciyosun ztn ilac bitkisel bi ilac cok yarari varmis ama doktorundada randevu al adetinin 12 13 gunu doktora git yumurtana baksin sana hangi gunler ilkisiye girecegjni solesin cnm insallah olur seninde uzulme bak dusun ben bugun gittim esimle sprem testi yaptircaktik dedim beta yaptirahom bari hic umudum yoktu yani allaha sukurler olsun insallah benimde 2 gun snr iki katina cikar degerim
Canim benimde ayni seninki doğuma giriyodu yakaladim bugun 1290 çıktı daha ultrasona girmedim dr 30nda gel dedi.4 haftalik kadar degere göreKızlar bana da yardımcı olur musunuz :) bugün tahlil yaptırdım yalnız doktorun ameliyatı olduğu icin gösteremedim yarına kadar catlarım sizce sonuclar nasıl hamilelik var mı bide kaçıncı haftadır sizce
war tabi cnm hayırlı olsun allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin sanki beşinci hafta gbi aralıga bakıncaKızlar bana da yardımcı olur musunuz :) bugün tahlil yaptırdım yalnız doktorun ameliyatı olduğu icin gösteremedim yarına kadar catlarım sizce sonuclar nasıl hamilelik var mı bide kaçıncı haftadır sizce
Bu arada tebrik ediyorum Allah kucaginiza almak nasip etsinCanim benimde ayni seninki doğuma giriyodu yakaladim bugun 1290 çıktı daha ultrasona girmedim dr 30nda gel dedi.4 haftalik kadar degere göre
Ozaman kesin bana da öyle der ay şuan nasıl mutlu oldum anlatamam :) :) :) ikimizde aynı zamanda bebekleri olucak ozaman Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :) :)Canim benimde ayni seninki doğuma giriyodu yakaladim bugun 1290 çıktı daha ultrasona girmedim dr 30nda gel dedi.4 haftalik kadar degere göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?