Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bugün idrarda baktım 2 çizgi tam çıktı. İnş cuma günü tekrar kanda bakılack. Yazarım snuçları

mrb 14 eylül son adet tarihim 9 ekimde kan testi negatif çıktı 16 ekimde 49.45 19 ekimde 293.25 bu değer normalmi acaba geç döllenmemi ki

mrb 14 eylül son adet tarihim 9 ekimde kan testi negatif çıktı 16 ekimde 49.45 19 ekimde 293.25 bu değer normalmi acaba geç döllenmemi ki
geç döllenme olmuş olablir çünkü bnmde değerlerim sonradn yükseldi 1 hafta sonra ultrasonda baktırırsın yada 3 gün sonra beta yaptır hızla yükselmiş olduğunu görürsün

yaptır bencede ozmn daha net anlaşılır bnm kese göründü çok şükür rabbime bende stres yaptım heray hayal kırıklığı yaşıyorsun çok şükür oldu.rabbim herkesin gönlüne göre versin.kimsenin kucağını boş bırakmasın

Mrb kızlar 14 eylül son sat 1 ekimde transferim yapıldı 12. Gün beta hcg 70 14. Gün 193 16. Gün 360 20. Gün 1783 dünden beri kanamam var bugün biraz azaldı dün pruloton iğne yapıldı kese küçük görünmedi değerim iyi çıktı ondan biraz içim rahatladı Böyle olup gebeliği devam eden varmı

arkadaşlar adetim geçeli 13 gün oldu. 7 gün önce test yaptırdım acilde 1,72 çıkmıştı bundan iki gün sonra tekrar acilde başka bir hastahanede test yaptırdım çıkmadı hiç ve hala olmadım ara mide bulantım var ve gögüslerim çok sızlıo nie böle oldu anlamadım.Hamile değil isem neden regl olmadım başka bir rahatsızlıgım olablir mi diye düşünüyorum ama tüm kontrolerimi rahim filmi kist varmı ok olmadı testlerimi yaptıralı sizce hamilemiyimdir.

Geçmiş olsun canım ama kanda çıkmadıysa yoktur diye biliyorum zaman kaybetmeden doktora görün bi en doğru sonucu o söyler sana

Geçmiş olsun canım ama kanda çıkmadıysa yoktur diye biliyorum zaman kaybetmeden doktora görün bi en doğru sonucu o söyler sana
benimde geçen ay 17 gün gecmisti doktora gittim bütün testler yapildi hiçbişey cikmadi eve geldim adet oldum birazda biz psikolojik yapıyoruz sanırım

adetine kaç gün warken yaptın kan testini

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz :) bugün tahlil yaptırdım yalnız doktorun ameliyatı olduğu icin gösteremedim yarına kadar catlarım sizce sonuclar nasıl hamilelik var mı bide kaçıncı haftadır sizce

Eklentiler

• IMG_20151021_194143.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 180
Canim benimde ayni seninki doğuma giriyodu yakaladim bugun 1290 çıktı daha ultrasona girmedim dr 30nda gel dedi.4 haftalik kadar degere göre

war tabi cnm hayırlı olsun allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin sanki beşinci hafta gbi aralıga bakınca

Canim benimde ayni seninki doğuma giriyodu yakaladim bugun 1290 çıktı daha ultrasona girmedim dr 30nda gel dedi.4 haftalik kadar degere göre
Ozaman kesin bana da öyle der ay şuan nasıl mutlu oldum anlatamam :) :) :) ikimizde aynı zamanda bebekleri olucak ozaman Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…