Bende bi türlü bilemedim zaten ay nasıl heycan yaptım anlatamam ya sizden duymak lazımmış güzel haberi :) :)war tabi cnm hayırlı olsun allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin sanki beşinci hafta gbi aralıga bakınca
Evet canım çok şükür amin inşallah :) mutluluk önemli kötü bişey düşünme. Yemene dikkat et ağır kaldırma yavaş harekrt etOzaman kesin bana da öyle der ay şuan nasıl mutlu oldum anlatamam :) :) :) ikimizde aynı zamanda bebekleri olucak ozaman Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :) :)
Valla battaniyemi alıp hiç kalkmadan yatabilirim :) ay bu duygu ne kadr değişikmiş :)Evet canım çok şükür amin inşallah :) mutluluk önemli kötü bişey düşünme. Yemene dikkat et ağır kaldırma yavaş harekrt et
Kesinlikle bnde oyleyim :)Valla battaniyemi alıp hiç kalkmadan yatabilirim :) ay bu duygu ne kadr değişikmiş :)
Iki günde iki katına çıkarmış betahcg.ben 19nda yaptirdim 476ydi bugun 1290 bu artış iyi bişeymis yavaş mi normal mi ilerliyo dye öğrenmek için yaptirdim sma kaç betada kese görünür bilmiyorumEvet canım çok şükür amin inşallah :) mutluluk önemli kötü bişey düşünme. Yemene dikkat et ağır kaldırma yavaş harekrt et
He ben daha ilk kez yaptırdım doktoruna göremedim ameliyatı varmış bakalım ne dicek bide tahlil yapmadan önce ultrosandan baktı bana kese yok dedi ama bida gösteremedim ki sonuçları kaldı öyle :)Iki günde iki katına çıkarmış betahcg.ben 19nda yaptirdim 476ydi bugun 1290 bu artış iyi bişeymis yavaş mi normal mi ilerliyo dye öğrenmek için yaptirdim sma kaç betada kese görünür bilmiyorum
8 haftayken 48597 die hatırlıorm şuan 9+4 bakalım gittgmde nedicekler bu değerler döllenmeyi değiştirmiyo diimi arkadaşlar ya?Cumartesi 49.95 bugün 352.1 adet geçeli 8gün oldu nasıl bir gebe kalmalıktır bu ya:)
boş gebelikmi acabaMerhaba ben yeni katildim araniza benim adetim 7 gun gecti dun idrar testi yaptim iki cizgi cikti dayanamayip aksam doktora gittik sonuc 7000 kusur ama negatif dediler hic boyle birsey yasayan oldumu ya kafam cok karisti idrar testinde iki cizgiyi gorunce nasilda mutlu olmustum lutfen cevaplarinizi bekliyorum
Ya benimkine cok benziyor.yalniz ben 6ekim de adete benzer 3gun kanama gordum.16 sinda degerim95 , 19 unda degerim 385 cikti.kanamaya benzer lekelenmem azaldi daha cok kahverengi. Cuma tekrar kontrolum var doktor sadece kanama olursa gel dedi baska bisey demedi.en cok merak ettigim son adet tarihim 6ekim olabilir mi yani adetimin baslangicindan 10gun sonra deger 95 cikar miMrb kızlar 14 eylül son sat 1 ekimde transferim yapıldı 12. Gün beta hcg 70 14. Gün 193 16. Gün 360 20. Gün 1783 dünden beri kanamam var bugün biraz azaldı dün pruloton iğne yapıldı kese küçük görünmedi değerim iyi çıktı ondan biraz içim rahatladı Böyle olup gebeliği devam eden varmı
boş gebelikmi acababakmadılar mı usg den
Neye göre neg dediler değerin gebelik lehine. Bazen idrar testleri hata verebiliyo ama kan testiyle kanıtlanmış. Acilen doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.Merhaba ben yeni katildim araniza benim adetim 7 gun gecti dun idrar testi yaptim iki cizgi cikti dayanamayip aksam doktora gittik sonuc 7000 kusur ama negatif dediler hic boyle birsey yasayan oldumu ya kafam cok karisti idrar testinde iki cizgiyi gorunce nasilda mutlu olmustum lutfen cevaplarinizi bekliyorum
Ya kesinlikle doktorunu degistir benimki degerlerime tersten bakmis ve beni kimyasal gebelik deyip gonderdiMerhaba ben yeni katildim araniza benim adetim 7 gun gecti dun idrar testi yaptim iki cizgi cikti dayanamayip aksam doktora gittik sonuc 7000 kusur ama negatif dediler hic boyle birsey yasayan oldumu ya kafam cok karisti idrar testinde iki cizgiyi gorunce nasilda mutlu olmustum lutfen cevaplarinizi bekliyorum
Neye göre neg dediler değerin gebelik lehine. Bazen idrar testleri hata verebiliyo ama kan testiyle kanıtlanmış. Acilen doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.
Ya kesinlikle doktorunu degistir benimki degerlerime tersten bakmis ve beni kimyasal gebelik deyip gonderdi
Yani tarihe bakmadan ilk degerle ikinci degerin sirasini karistirmis ve hemen teshisi koydu. Seninkinin sebebini sormalisin neden boyle dedigini.ben yanlisligi böyle anladım
boş gebelikmi acababakmadılar mı usg den
Doktor bul iice konuş araştırsınlarBos gebelikte boylemi oluyorki iki defa idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti kan tahlilide degerim yuksek cikti hayret ettim bu ise ya kafam cok karisti
sen tahlilinial kadın doğumcuya git bence değere bakılırsa hamilesin inş sağlıkla alırsın kucağınaDoktor bul iice konuş araştırsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?