Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

war tabi cnm hayırlı olsun allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin sanki beşinci hafta gbi aralıga bakınca
Bende bi türlü bilemedim zaten ay nasıl heycan yaptım anlatamam ya sizden duymak lazımmış güzel haberi :) :)

Ozaman kesin bana da öyle der ay şuan nasıl mutlu oldum anlatamam :) :) :) ikimizde aynı zamanda bebekleri olucak ozaman Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah :) :)
Evet canım çok şükür amin inşallah :) mutluluk önemli kötü bişey düşünme. Yemene dikkat et ağır kaldırma yavaş harekrt et

Evet canım çok şükür amin inşallah :) mutluluk önemli kötü bişey düşünme. Yemene dikkat et ağır kaldırma yavaş harekrt et
Iki günde iki katına çıkarmış betahcg.ben 19nda yaptirdim 476ydi bugun 1290 bu artış iyi bişeymis yavaş mi normal mi ilerliyo dye öğrenmek için yaptirdim sma kaç betada kese görünür bilmiyorum

Iki günde iki katına çıkarmış betahcg.ben 19nda yaptirdim 476ydi bugun 1290 bu artış iyi bişeymis yavaş mi normal mi ilerliyo dye öğrenmek için yaptirdim sma kaç betada kese görünür bilmiyorum
He ben daha ilk kez yaptırdım doktoruna göremedim ameliyatı varmış bakalım ne dicek bide tahlil yapmadan önce ultrosandan baktı bana kese yok dedi ama bida gösteremedim ki sonuçları kaldı öyle :)

Merhaba ben yeni katildim araniza benim adetim 7 gun gecti dun idrar testi yaptim iki cizgi cikti dayanamayip aksam doktora gittik sonuc 7000 kusur ama negatif dediler hic boyle birsey yasayan oldumu ya kafam cok karisti idrar testinde iki cizgiyi gorunce nasilda mutlu olmustum lutfen cevaplarinizi bekliyorum

boş gebelikmi acaba bakmadılar mı usg den

Ya benimkine cok benziyor.yalniz ben 6ekim de adete benzer 3gun kanama gordum.16 sinda degerim95 , 19 unda degerim 385 cikti.kanamaya benzer lekelenmem azaldi daha cok kahverengi. Cuma tekrar kontrolum var doktor sadece kanama olursa gel dedi baska bisey demedi.en cok merak ettigim son adet tarihim 6ekim olabilir mi yani adetimin baslangicindan 10gun sonra deger 95 cikar mi

boş gebelikmi acaba bakmadılar mı usg den
Neye göre neg dediler değerin gebelik lehine. Bazen idrar testleri hata verebiliyo ama kan testiyle kanıtlanmış. Acilen doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.

Ya kesinlikle doktorunu degistir benimki degerlerime tersten bakmis ve beni kimyasal gebelik deyip gonderdi
Yani tarihe bakmadan ilk degerle ikinci degerin sirasini karistirmis ve hemen teshisi koydu. Seninkinin sebebini sormalisin neden boyle dedigini.ben yanlisligi böyle anladım

mrb arkadaşlar ben pazartesi tüp bebek yaptırdım 12gün sonra kan testi yaptırıcam ve cok merak ediyorum idrar testi yapsam cıkarmı acaba yaptıran yada bilen varmı

Günaydın kızlarrr ben adetimden 2 gün önce kan testi yaptırdım 21.13 çıktı adetimden 3 gün sonra 106 oldu doktor 3 gün sonra tekrarlayalım dedi 554 çıktı cuma günü gel ultrasonla bakalım demişti artışlar normal mi bana daha çok küçük görünmez demişti şimdi de cuma gel dedi kafam karıştı acaba bi terslik mi var

Neye göre neg dediler değerin gebelik lehine. Bazen idrar testleri hata verebiliyo ama kan testiyle kanıtlanmış. Acilen doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.

Bilmiyorumki acile gittik dun aksam yaptim testi pozitif cikinca hemen acile gidelim yaptiralim dedik sonuc 7000 kusur cikti ama negatif dediler bugun randevu aldim kadin dogumcuya gidecem insallah bir sorun cikmaz ya

Kadin dogun doktoruna gitmedim ben acile gittim kan tahlili verdim irda dediler bugun gidevem kadin dogum doktoruna kimyasal gebelikte boyle oluyormu ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…