Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bos gebelikte boylemi oluyorki iki defa idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti kan tahlilide degerim yuksek cikti hayret ettim bu ise ya kafam cok karisti
Bence bu degere hamile degilsin demek kadin dogumcunun yapacagi is.hic telaslanma derim benim tahminime gore bi yanlislik var iki kez pozitif cikmasi bile yeterli

Kimyasal gebelik olmasi icin degerin giderek dusmesi lazim bu degil. Dis gebelik ultrason ile belli olur. Mol gebeligi diye bir durum var deger cok yuksekse soyleniyor.ama senin döllenme ne zaman gercerklesti bunu bilmeden söylenemez.yani sanirim tahminden öte birsey degil soyledikleri. Kadin dogumcuya gidene kadar dusunmemeye çalış o seni aydinlatir.bence kan tahlilini tekrar yaptir da git daha cabuk sonuc alirsin

Değerim düştü maalesef

Seni üzmek istemem kanama beni cok korkuttu beklemek zor.cevap yazma zor olduğunu tahmin ediyorum Allah kolaylık versin

Mrb kızlar.. Adetime 6 gün var. Kan testi yaptrdım. Beta hcg 6.45 çıktı hamile olabilirmiyimm doktor 2 gün sonra tekrar yaptr dedi ama beklemek çok zorrrr

Bos gebelikte boylemi oluyorki iki defa idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti kan tahlilide degerim yuksek cikti hayret ettim bu ise ya kafam cok karisti
boş gebelikte kese görünür bebek görünmez içinde sadece bence değerin gayet güzel Dr ultrasonda görür 2500 ler gorunmustu benim ama sonra boş gebelik çıktı malesef şimdi 2.yi görmek için bekliyorum

kızlar benim son adet tarihim 14 eylüldü 11 ekimde 0.1 çıktı. 13ünde doktora gittim. kistim vardı küçüldüğünü farketti doktor. ama bebek olabilir dedim adetim geçmemişti ama tecrübeli olduğumdan belkide hissediyordum. belim ağrıyordu. ayın 17sinde kanda 49,95 çıktı dün tekrar yaptım. 352.1 çıktı. sakın umudunuzu kaybetmeyin. ve her gün idrar testi yapıyordum:) silik çıkıyordu 10kere yapmışımdır. rabbim her isteyene nasip etsin. bebişimin kesesinide kendisinide görmeyi nasip etsin. inş.

geç döllenme de olabilir benimde baya düşük değer pazartesi bidaha kan testine bakicam degerim e ultrason için çok küçük gorunmeyebilir

geç döllenme de olabilir benimde baya düşük değer pazartesi bidaha kan testine bakicam degerim e ultrason için çok küçük gorunmeyebilir
Değerler beklediğimiz gbi bi sorun görünmüyor demiş eşime sonuçları gidip alamamıştım ben ama bana 2 hafta sonra görünür demişti eşime de cuma gelsin bakalım demiş benim de içime kurt düştü

değerine bakar heralde yine alttan muayene de bile cikamayabiliir araştırmalara göre zaten alttan muayene sakıncalıymis ilk zamanlar 5 haftalik ta görünüyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…