Bence bu degere hamile degilsin demek kadin dogumcunun yapacagi is.hic telaslanma derim benim tahminime gore bi yanlislik var iki kez pozitif cikmasi bile yeterliBos gebelikte boylemi oluyorki iki defa idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti kan tahlilide degerim yuksek cikti hayret ettim bu ise ya kafam cok karisti
Değerim düştü maalesefYa benimkine cok benziyor.yalniz ben 6ekim de adete benzer 3gun kanama gordum.16 sinda degerim95 , 19 unda degerim 385 cikti.kanamaya benzer lekelenmem azaldi daha cok kahverengi. Cuma tekrar kontrolum var doktor sadece kanama olursa gel dedi baska bisey demedi.en cok merak ettigim son adet tarihim 6ekim olabilir mi yani adetimin baslangicindan 10gun sonra deger 95 cikar mi
Inan cok üzüldüm insallah hakkimizda hayirlisi olur,ne dedi doktorunDeğerim düştü maalesef
AY İNŞ ÖLEDİR bnm on gün var adetime zor dayanıorm gene iki gün bişi değilMrb kızlar.. Adetime 6 gün var. Kan testi yaptrdım. Beta hcg 6.45 çıktı hamile olabilirmiyimm doktor 2 gün sonra tekrar yaptr dedi ama beklemek çok zorrrr
boş gebelikte kese görünür bebek görünmez içinde sadece bence değerin gayet güzel Dr ultrasonda görür 2500 ler gorunmustu benim ama sonra boş gebelik çıktı malesef şimdi 2.yi görmek için bekliyorumBos gebelikte boylemi oluyorki iki defa idrar testi yaptim ikiside pozitif cikti kan tahlilide degerim yuksek cikti hayret ettim bu ise ya kafam cok karisti
geç döllenme de olabilir benimde baya düşük değer pazartesi bidaha kan testine bakicam degerim e ultrason için çok küçük gorunmeyebilirGünaydın kızlarrr ben adetimden 2 gün önce kan testi yaptırdım 21.13 çıktı adetimden 3 gün sonra 106 oldu doktor 3 gün sonra tekrarlayalım dedi 554 çıktı cuma günü gel ultrasonla bakalım demişti artışlar normal mi bana daha çok küçük görünmez demişti şimdi de cuma gel dedi kafam karıştı acaba bi terslik mi var
Senin değerin kaç çıktı ?geç döllenme de olabilir benimde baya düşük değer pazartesi bidaha kan testine bakicam degerim e ultrason için çok küçük gorunmeyebilir
bencede war gibi kaç gün wardı adetine bende zor dayanıorum daBen çok mu erken davrandm acaba değer az çıktı ya . Ama bsey olmasa 5 in üzerinde de çıkmaz sankii
6 gün vardı dün yaptrdm yarın tekrar gidicem ins vardrbencede war gibi kaç gün wardı adetine bende zor dayanıorum da
Değerler beklediğimiz gbi bi sorun görünmüyor demiş eşime sonuçları gidip alamamıştım ben ama bana 2 hafta sonra görünür demişti eşime de cuma gelsin bakalım demiş benim de içime kurt düştügeç döllenme de olabilir benimde baya düşük değer pazartesi bidaha kan testine bakicam degerim e ultrason için çok küçük gorunmeyebilir
Senin değerin kaç çıktı ?
49.45 ti cuma günü pazartesi 293 e yükselmişti şimdi pazartesi yada dayanamazsam yarın bidaha yaptircam :)
değerine bakar heralde yine alttan muayene de bile cikamayabiliir araştırmalara göre zaten alttan muayene sakıncalıymis ilk zamanlar 5 haftalik ta görünüyo sanirimDeğerler beklediğimiz gbi bi sorun görünmüyor demiş eşime sonuçları gidip alamamıştım ben ama bana 2 hafta sonra görünür demişti eşime de cuma gelsin bakalım demiş benim de içime kurt düştü
Amin inşallah kese görünmedi kan değeride düştü tekrar kan tahlili ver ona göre görüşelim dedi 4 gibi çıkacak sonuçInan cok üzüldüm insallah hakkimizda hayirlisi olur,ne dedi doktorun
Insallah mutlu haberler alirsin hayirlisiyla az kalmış 4e rabbim yüzümüzu guldursunAmin inşallah kese görünmedi kan değeride düştü tekrar kan tahlili ver ona göre görüşelim dedi 4 gibi çıkacak sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?