Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar benim adetim gecikti kan testi yaptırdım değerler normal çıktı erken gebelikse daha belli olmayabilir dedi sizce hamile olabilir miyim? Bel ağrım var 3-4 gündür ama adet olmuyorum...

Kızlar benim adetim gecikti kan testi yaptırdım değerler normal çıktı erken gebelikse daha belli olmayabilir dedi sizce hamile olabilir miyim? Bel ağrım var 3-4 gündür ama adet olmuyorum...
adetin 1 hafta gecsin bidaha kan testi yaptir derim belirtiler hamilelikte adet aynı çünkü

Merhaba arkadaalar.ben yeni katildim araniza.1.5 yillik evliyim hic korunmamiza ragmen hic gebelik yasamadim taki bu aya kadar.yumurtlamadan sonra 12.gunde idrar testim silikte olsa pozitif cikti.ayni gun kanda degerim 50 cikti.dr gosteremedim tecrubeli arkadaslar lutfen bu deger dusukmu sizce yarin tekrar yaptircam ama deger dusuk gibi geldi bana

öncelikle tebrik ederim canım değerin gayet normal hiç endişelenme

benim 12. gün değerim 67 di. aşağı yukarı aynı ve şuan gebeliğim devam ediyo. merak etme yükselerek devam edecek :)

Merhaba kizlar.. yeni uye oldum..

Bana yardimci olurmusunuz, benim tahminen yumurtlama zamanim 8-9 gun once falandi.. BAT i da 27si diye tahmin ediyorum.. hic bi belirti hissetmiyorum ama cok merak ediyorum.
Sizce test yaptiriyim mi bekleyimmi napsam

kesinlikle erken yaptırmanızı tavsiye etmiyorum :) ben de meraktan adete 4 gün kala yaptırdım pozitifi gördük ama yaptırmaz olaydım. yok değer neden az yükseldi yok neden böyle oldu vs bisürü soru :) he bide kimyasal gebelik olayı var kafayı bu sefer buna takıyorsun şüphe yiyip bitiriyo. yine de karar sizin :)

Cok tesekkur ederim cevap icin.. 27si bat diye tahmin ediyorum(emin olamiyorum) 28i yarim gun 29u tatil falan derken zaten test yaptirmam sonucunu almam falan zorlasicak gibi dusundum:) beklemeyi seciyorum galiba... :))

Cok tesekkur ederim cevap icin.. 27si bat diye tahmin ediyorum(emin olamiyorum) 28i yarim gun 29u tatil falan derken zaten test yaptirmam sonucunu almam falan zorlasicak gibi dusundum:) beklemeyi seciyorum galiba... :))
Rica ederim :) seni cok iyi anliyorum sabretmek zor. Ben her ay bir hafta öncesinden baslardim kan testi yaptirmaya yine erken davrandim ama dersimi de almis oldum tabi herseyi kafama taktigim icin:) he ayrica Acilde yaptirabilirsin tatile denk geliyosa.

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum.
Adetim 2 gün gecikince dayanamayıp kan tahlili yaptırdım beta 1.2 çıktı malesef hamile değilim bu değerle.
Acaba erken mi yaptırdım ondan mı düşük çıktı değerim.
Birde bugün gecikmenin 6. Günü doldu hala adetim gelmedi. Tekrar yaptırmayı düsünüyorum.
Bu şekilde sonradan ögrenen var mı aranız da.

benim artti adet zamanımda sıfır çıktı yok dedim tamam ama arkadaslarin tavsiye üzere 1 hafta sonra bidaha yaptirdim 49 a yükselmişti .inşallah yükselir canım .

Evet gittim canim 3 haftalik hamilesin dedi doktor sana nasil negatif dediler bu degerle dediler ulturasonla bakti doktor kese gorundu haftaya cuma kontrole cagirdi kalp atisini dinleyelim dedi cok sevindim oyle deyince doktor ya.
tebrik ederim canım insallah kalp atışını da duyarsınız bi an once allah bizede nasip etsin bende kan testi yaptirdim 3 de alcam sonucu bakalım yukseldimi

Evet gittim canim 3 haftalik hamilesin dedi doktor sana nasil negatif dediler bu degerle dediler ulturasonla bakti doktor kese gorundu haftaya cuma kontrole cagirdi kalp atisini dinleyelim dedi cok sevindim oyle deyince doktor ya.
Cok sevindim tebrik ederim bi hata oldugu belliydi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…