İnşallah yükselir canım teşekkür ederim. adetim gelmediği için hala umudumuz var zaten.benim artti adet zamanımda sıfır çıktı yok dedim tamam ama arkadaslarin tavsiye üzere 1 hafta sonra bidaha yaptirdim 49 a yükselmişti .inşallah yükselir canım .
sat ve batın ne ?Kızlar 3 gun once beta 21.33 çıktı dün verdiğimde de 84 sizce kesin midir artık? Daha adetime 3 gün var
Sat 26 Eylül 2 Ekimde bitti ben 4 Ekimde evlendim :) bat 26 Ekimsat ve batın ne ?
aaa daha yeni mi ewlisin ozmaan hem bebeğin hem ewliliğin hayrlı olsun :)Sat 26 Eylül 2 Ekimde bitti ben 4 Ekimde evlendim :) bat 26 Ekim
Çok teşekkür ederim kuzumm :))aaa daha yeni mi ewlisin ozmaan hem bebeğin hem ewliliğin hayrlı olsun :)
çok sukur yukselmis degerim pazartesi 293 tu bugünkü sonuç 3007 :)) çokmu fazla yukselmiskiInsallah yukselmistir seninkide canim iyi haberlerini bekliyorum :)
Benim degerlerimle hemen hemen ayni.ben sat den emin değilim. Senin ki kacti muhtemelen o da ayni olur.benimde pazartesi 385 bugun 3500 civarında yani cok benziyorçok sukur yukselmis degerim pazartesi 293 tu bugünkü sonuç 3007 :)) çokmu fazla yukselmiski
yoo gayet normal iki katına katına çıkıo yaaa darısı başımıza bu mubarek günde llah kabul etsin dualarımızıçok sukur yukselmis degerim pazartesi 293 tu bugünkü sonuç 3007 :)) çokmu fazla yukselmiski
adetin kaç gün geçtiBenim degerlerimle hemen hemen ayni.ben sat den emin değilim. Senin ki kacti muhtemelen o da ayni olur.benimde pazartesi 385 bugun 3500 civarında yani cok benziyor
Ben bu ay ara ara hep kanana yasadim o yuzden hangisi son adetim emin olamiyorum. Gebeligi de cok surpriz bir şekilde ogrendimadetin kaç gün geçti
Amin inşallah su vatana ve yaradana hayirli salih evlatlar yetistirmek nasip olutyoo gayet normal iki katına katına çıkıo yaaa darısı başımıza bu mubarek günde llah kabul etsin dualarımızı
14 eylül son adet tarihim kizlar 1. bebeğimın kalp atışını duyamadim aldılar o yüzden kalp atışını duyana kadar sevinemiyorumBenim degerlerimle hemen hemen ayni.ben sat den emin değilim. Senin ki kacti muhtemelen o da ayni olur.benimde pazartesi 385 bugun 3500 civarında yani cok benziyor
amin insallahAmin inşallah su vatana ve yaradana hayirli salih evlatlar yetistirmek nasip olut
14 eylül son adet tarihim kizlar 1. bebeğimın kalp atışını duyamadim aldılar o yüzden kalp atışını duyana kadar sevinemiyorum[/QUOTE
Insallah bunu duyacagiz.beni cok aydinlattin o zaman benim ki 20 eylül cunku o zaman adet oldugum kesin.ondan sonrakiler adet kanamasi degil demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?