Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

benim artti adet zamanımda sıfır çıktı yok dedim tamam ama arkadaslarin tavsiye üzere 1 hafta sonra bidaha yaptirdim 49 a yükselmişti .inşallah yükselir canım .
İnşallah yükselir canım teşekkür ederim. adetim gelmediği için hala umudumuz var zaten.
Bu tahlili hastanede yaptırmıştım. Aile hekiminde de yaptırınca sonuç hemen çıkar mı ?

Kızlar 3 gun once beta 21.33 çıktı dün verdiğimde de 84 sizce kesin midir artık? Daha adetime 3 gün var

çok sukur yukselmis degerim pazartesi 293 tu bugünkü sonuç 3007 :)) çokmu fazla yukselmiski
Benim degerlerimle hemen hemen ayni.ben sat den emin değilim. Senin ki kacti muhtemelen o da ayni olur.benimde pazartesi 385 bugun 3500 civarında yani cok benziyor

Yani iste onu tam bilemiyorum bu ay icinde her hafta kanama yasadim biri 3 gun surdu. Hangisi adetimdi onu bilmiyorum bu degere gore belli olur sanirim sat tarihim

Benim degerlerimle hemen hemen ayni.ben sat den emin değilim. Senin ki kacti muhtemelen o da ayni olur.benimde pazartesi 385 bugun 3500 civarında yani cok benziyor
14 eylül son adet tarihim kizlar 1. bebeğimın kalp atışını duyamadim aldılar o yüzden kalp atışını duyana kadar sevinemiyorum

Olamaz cunku ondan önce duzenliydi adetim agustos ayindaydi yani benim 20eylulden sonra bu sekilde oldu kist olusmus rahim agzinda o yuzden hangisi son adetim emin olamiyordum ana simdi anladım daha sonra olamaz cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…