hayırlı olsun canım tabiki pozitif haftaya insallah sanırım gorebilirsin daha çok yeni :)herkese merhaba :) bu forum bana bir çok konuda yardımcı oldu şimdi de yardımcı olacağını düşünüyorum. adetime 4 gün kala dayanamayıp test yaptım 2. çizgi silik çıktı. dr a gittim dr keseyi göremedi ve muhtemelen çok erken daha dedi beta hcg yaptırdı sonuçları ben alamadım ama whatsapp tan tahlil sonucunu 383 yazdı keseyi göremememizin normal olduğunu yazdı. bu durumda sonuç pozitiftir değil mi?
h
hayırlı olsun canım tabiki pozitif haftaya insallah sanırım gorebilirsin daha çok yeni :)
Tesekkurler canim bugun degerim ikiye katladibenim 12. gün değerim 67 di. aşağı yukarı aynı ve şuan gebeliğim devam ediyo. merak etme yükselerek devam edecek :)
Canim bugun tekrar yaptirdim ikiye karlanis sukur.ravbim yavrunu sana bagislasin insallah..ogrenince hersey bitiyo saniyodum meger kuskular meraklar aail bundan sonra basliyimus.simdide kese goruncek mi gorunmiycek mi kuskusu bu doguma kdr gider sanirim...benim 12. gün değerim 67 di. aşağı yukarı aynı ve şuan gebeliğim devam ediyo. merak etme yükselerek devam edecek :)
Bende agnucaston kullandim onun icindede hayiti alakali bisey vardi kullandigim ay gebe kaldim allahima sukurler olsunBu arada eger hamile kalirsam burdan paylascam diye kendi kendine aiz vermistim.kisaca anlatayim hikayemi.1.5 yillik evliyim korunmamamiza ragmen hic hamile kalanadim.gitmedigim dr kalmadi.en son hsg cekildi sol tup kapali dendi.bu surecte klomen kullandim hamile kalanadim.sogan kuru incir kuru maydinoz sut buhari bal corekotu tarcin yapnadim sey kalmadi.en son kurban bayraminda annemlerin yanina gittigimde hayit suyunu kesfettim bir de bunu deneyeyim dedim.en az 3 ay kullaniminda etki ediyormus aktar oyle dedi.adetimin ilk gunu basladim sabah aksam duzenli ictim yumurtlama doneminden 3 gun sonra biraktim.hatta hapini buldum eczaneden aldim daha pratik kullanimi diye.ama icmeme gerek kalnadan hamile oldugunu ogrendim cok sukur:))ve bugunde kesinlesti su an 4 haftalik gebeyim.once allahin izniyle hayit suyu mucizem oldu cok sukur.gebe kalamatanlar murlaka denemeliii
Evet canim biliyorum hatta bende almistim hapini adet olmayi bekliyidum kullanmak icin gerek kalmadi cok sukur.simdi kimi gorsem hamile kalmaya igrasan hep hayiti soyluyorum insallah kullananlara da vesile olur.bu arada rabbim sana bagislasin yavrunu...umarim herkese sifa olur...Bende agnucaston kullandim onun icindede hayiti alakali bisey vardi kullandigim ay gebe kaldim allahima sukurler olsun
Hayırlısı olsun cnm .ama takvimin yanlış.son adet tarihini yazmalısın hesaplama yaparken.Sabahın 3 ünde cift cizgi gormenin mutluluguyla solugu hastanede aldik ve bhcg 185,5 cikti bende cok cok yeni hamisimmm
çok sevindim canım hikayeni de okudum Allah kucağına almayı nasip etsin :)Tesekkurler canim bugun degerim ikiye katladi
Canim bugun tekrar yaptirdim ikiye karlanis sukur.ravbim yavrunu sana bagislasin insallah..ogrenince hersey bitiyo saniyodum meger kuskular meraklar aail bundan sonra basliyimus.simdide kese goruncek mi gorunmiycek mi kuskusu bu doguma kdr gider sanirim...
Adetimin baslangicini mi yazmam lazim ama ama bence cok ters oluyor oyle cnku adetm 5 gun suruyor ve bittikten sonrada sehir disina falan ciktim ben yani herhangi bi iliski olmamisti Doktorda degerime gore daha cok yeni 2 haftalik kadar demisti ona gore yaptm bendeHayırlısı olsun cnm .ama takvimin yanlış.son adet tarihini yazmalısın hesaplama yaparken.
inşallah canım yukselmistir ben sağlık ocağında yaptirdim doktora gitmedim 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum gittiğimde kalp atisini duyayim istiyorum17 joker 17 benimde 4gün önce 352ydi inş benimde yükselmiştir. salı günü gidecem doktora. peki bebeğini gördümü doktor.
293 ken yaptırdığımda silik çıkmıştı benim idrarda cikmamasi normal ama inşallah yükselir değerin daha çok yeniMrb kızlar carsamba günü değerim 6.45 ti. Cuma 28.80 olmus. Daha adetim gelmedi 2 günüm war normalde. Çok korkuyorm olmaktan bel ağrılarım var. Ayrıca idrar testinde de çıkmadı ne diyosnzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?