2800 kalp atisi bile duyuluyoKızlar benim ilk değerlerim 1280 di dünde 2800 e çıkmış ama keseye falan bakmadı doktor haftaya gel dedi sizce nasıl sonuclar keseyi ne zaman görürüm hep aklımda deli sorular :)
adetin geçtimiKızlarrr bugün gebe olduğumu öğrendim Şükürler olsun.ilk betahcg değerim 1065 4haftalıkmış.sizce değerim nasıl
cnm benim 4.haftada 446 cıkmıstı 2 gün sonra 1286 küsürü bişi cıktı.gayet normal bence,doktor bana ikiz olabılır dedi.yani seninki gayet normal bi değer cnm.Nasıl bu değer kızlar yardımcı olur musunuZ
nasıl yA ben ilk gittiğimde 870 ti değerim 1500 de görünür dedi senn kesen oluşmuştur nedeb bakmadı acaba kalp atışlarıyla beraber mi duycak acaba. Gerçi 2800 de kalp atışı bile duyuluyo ama demekki var bildiği sonuçta doktor yaniKızlar benim ilk değerlerim 1280 di dünde 2800 e çıkmış ama keseye falan bakmadı doktor haftaya gel dedi sizce nasıl sonuclar keseyi ne zaman görürüm hep aklımda deli sorular :)
Guzel cnm benimde pazartesi gunu 39 cikti carsamba bidaha yaptik 124 cikti doktor bu sali cagirdi ins keseyi gorebolirizkızlar mehaba bende 1 günn önnce kann verdim 39.6 çıktı çarşamba günnü tekrar yaptıracaz iyi midir acaba doktorum 2-3 haftalık dedi
Teşekkür ederim canım.ikizden hiç bahsetmedi Dr inşallah ikizdircnm benim 4.haftada 446 cıkmıstı 2 gün sonra 1286 küsürü bişi cıktı.gayet normal bence,doktor bana ikiz olabılır dedi.yani seninki gayet normal bi değer cnm.
innşallah cnm ya bnnde de yükselirGuzel cnm benimde pazartesi gunu 39 cikti carsamba bidaha yaptik 124 cikti doktor bu sali cagirdi ins keseyi goreboliriz
Bende anlamadım ama carsamba günü gidicem bakalım heralde o zaman belli olur herşey :Snasıl yA ben ilk gittiğimde 870 ti değerim 1500 de görünür dedi senn kesen oluşmuştur nedeb bakmadı acaba kalp atışlarıyla beraber mi duycak acaba. Gerçi 2800 de kalp atışı bile duyuluyo ama demekki var bildiği sonuçta doktor yani
sen bilirsin canım ama alttan baktirma zaten bi sorun cikmadikca bekle az dahaBendemi gtmesem ya alttan muayne istemiyorum ben.
cnm o zamanna 1192 olması lazım mutlaka g6örünür innşallahKizlar benimde carsamba gunu 124 du beta bu sali doktora gidicem kese gorunjrmu beta 1000 gelmis olur mu acaba ?
Kizlar benimde carsamba gunu 124 du beta bu sali doktora gidicem kese gorunjrmu beta 1000 gelmis olur mu acaba ?
1192 de görünmez canım 1500 olması lazımcnm o zamanna 1192 olması lazım mutlaka g6örünür innşallah
doktorum 1000 civarı olunca gönürür demişti artık bilemicem cnnm1192 de görünmez canım 1500 olması lazım
Hadi bu doktorların işine bak sen benmkide 1500 olmadan görünmez dedidoktorum 1000 civarı olunca gönürür demişti artık bilemicem cnnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?