Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlarrr bugün gebe olduğumu öğrendim Şükürler olsun.ilk betahcg değerim 1065 4haftalıkmış.sizce değerim nasıl

Kızlar benim ilk değerlerim 1280 di dünde 2800 e çıkmış ama keseye falan bakmadı doktor haftaya gel dedi sizce nasıl sonuclar keseyi ne zaman görürüm hep aklımda deli sorular :)
nasıl yA ben ilk gittiğimde 870 ti değerim 1500 de görünür dedi senn kesen oluşmuştur nedeb bakmadı acaba kalp atışlarıyla beraber mi duycak acaba. Gerçi 2800 de kalp atışı bile duyuluyo ama demekki var bildiği sonuçta doktor yani

kızlar mehaba bende 1 günn önnce kann verdim 39.6 çıktı çarşamba günnü tekrar yaptıracaz iyi midir acaba doktorum 2-3 haftalık dedi

kızlar mehaba bende 1 günn önnce kann verdim 39.6 çıktı çarşamba günnü tekrar yaptıracaz iyi midir acaba doktorum 2-3 haftalık dedi
Guzel cnm benimde pazartesi gunu 39 cikti carsamba bidaha yaptik 124 cikti doktor bu sali cagirdi ins keseyi goreboliriz

Bende anlamadım ama carsamba günü gidicem bakalım heralde o zaman belli olur herşey :S

Kizlar benimde carsamba gunu 124 du beta bu sali doktora gidicem kese gorunjrmu beta 1000 gelmis olur mu acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…