Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Iyi aksamlar kızlar ya aklima birsey takildi ben internetten gebelik haftasini hesaplama yaptim uc dort siteden bes hafta 5 gunluk gebesiniz diyor ama doktora gittigimde 3 haftalik dedi doktor son adet tarihimde 15 eylül

bence her zaman umut vardır canım. kötü düşünme inşallah her şey güzel olacak :)
canım merhaba. benim durumlar kötü. baştan belliydi aslında ama kendimi kandırmışım sanırım. beta hcg yerinde çok çok az yükseliyo. sana sormak istediğim benim ne kanamam var ne leke. değer 242 de kaldı. sence ne Zaman düşüşe geçer ve kanamam başlar? bi an önce olsun bitsin istiyorum ama hiç şikayetim yok korkuyorum

Iyi aksamlar kızlar ya aklima birsey takildi ben internetten gebelik haftasini hesaplama yaptim uc dort siteden bes hafta 5 gunluk gebesiniz diyor ama doktora gittigimde 3 haftalik dedi doktor son adet tarihimde 15 eylül
geç döllenme dir canım benimde büyük ihtimal oledir diye düşünuyorum bakalım keseyi gordunuzmu

Arkadaşlar ben 3 ay önce dış gebelik geçirdim şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum en son adet tarihim 6 ekim 22 ekim yumurtlama günüm 18 ekimde 2 gün ara ile ilişkiye girdik 24 ekim beta yaptıdım 0.100 çıktı 25 ekim yani bügün tekrar beta verdim sonuç 2.00 daha adetime 12 gün var artış var betamda çok erken biliyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yardıcı olur musunuz 2 günde bir beta vermeli miyim yoksa beklemeliyim

Cnm hic verme adettin gecsin oyle ver

Neoldu cnm neden deger yükselmedi doktor ne dedi

Bilmiyorum korkuyorum da geçen çok geç fark edildi ve tüpüm patladı ameliyat olmak zorumda kaldım şuan tek tüpüm var o yüzden tedirginim ama en doğrusu beklemek galiba artış nedendir peki

Bilmiyorum korkuyorum da geçen çok geç fark edildi ve tüpüm patladı ameliyat olmak zorumda kaldım şuan tek tüpüm var o yüzden tedirginim ama en doğrusu beklemek galiba artış nedendir peki
Yani artabilir illa 0 olmuyor adetin gecsin oyle ver cnm en mantiklisi dusundukce olumsuz oluyor genelde tupun noye patladi

öncelikle geçmiş olsun. dış gebelikteki beta değerlerin Nasıl ilerliyodu bilgi verirmisin?

öncelikle geçmiş olsun. dış gebelikteydi beta değerlerin Nasıl ilerliyodu bilgi verirmisin?
Canım degerim 1800 dü hastaneye yattım 2500 oldu 5 haftalıktı hizlı yükseliyordu ilaçla düşücekti olmadı fenalaştım tüpüm patladı acil ameliyat oldum sağ tüpüm alınmak zorunda kaldı çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın

gerçekten üzücü bir durum umarım en yakın zamanda güzel haberler alırsın. benimde artışta sıkıntı var ama 200lerde henüz dış gebelikten korkuyorum o yüzden sordum canım.

K
gerçekten üzücü bir durum umarım en yakın zamanda güzel haberler alırsın. benimde artışta sıkıntı var ama 200lerde henüz dış gebelikten korkuyorum o yüzden sordum canım.
kötü düşünme canım ya bende ayaklarım çok şişti o şekilde beta verdim acabamı diye korktuğum başıma geldi inşallah dış gebelik degildir ama ihmal etme git beta ver 2 günde bir hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…