Anladim bende daha hic vermedim pazartesi gunu 39 du carsaba 124 oldu bidaha vermedim kan sali gitcem doktora diye uzulme ins biseybyoktue yayarına randevum vardı keseyi görecektik hesapta. kanama falan yok diye aramadım yarın görcez gerçekleri
yok ben umudu kestim artık. düşüş olsun diye dua ediyorum artık bu saatten sonra yükselse de boş gebelik olur herhalde. kürtaja falan gerek kalmadan düşer inş. hayirli haberlerini bekliyorum sendenAnladim bende daha hic vermedim pazartesi gunu 39 du carsaba 124 oldu bidaha vermedim kan sali gitcem doktora diye uzulme ins biseybyoktue ya
Neden boyle bisey oldu ki en son adet nezamandoyok ben umudu kestim artık. düşüş olsun diye dua ediyorum artık bu saatten sonra yükselse de boş gebelik olur herhalde. kürtaja falan gerek kalmadan düşer inş. hayirli haberlerini bekliyorum senden
sat:22eylül bat:18ekimNeden boyle bisey oldu ki en son adet nezamando
Evet kese gorundu birde bide beta degerine gorede hesaplammiyormu gebelik haftasigeç döllenme dir canım benimde büyük ihtimal oledir diye düşünuyorum bakalım keseyi gordunuzmu
Valla benim pazartesi iste 39 du carsaba 124 oldu sali gunu gitcem ama bugun gidip bi beta vereyim dedim2 gune 1 mi beta veriyoruz ? Benim doktorum cumaya gel dedi sizce gideyim mi bekeyeyim mi ?
çok üzüldüm canımcanım merhaba. benim durumlar kötü. baştan belliydi aslında ama kendimi kandırmışım sanırım. beta hcg yerinde çok çok az yükseliyo. sana sormak istediğim benim ne kanamam var ne leke. değer 242 de kaldı. sence ne Zaman düşüşe geçer ve kanamam başlar? bi an önce olsun bitsin istiyorum ama hiç şikayetim yok korkuyorum
Allala normalde gorunmesi gerekiyor doktor ne dediArkadaşlar 1855 Beta değerine kese görünmüyor normal mi sizce 5.haftadayım.cvp verin lütfen
Altan baktiklari zaman kese gorunuyor bakmak istemedi herhaldeDaha erken dedi ama aklıma takıldı
Bende adetime 5 gun kala yaptirmistim degerim 1.20 di snr adet gunu yaptirdim 39 ciktiYumurtlamanın 8.günü beta hcg 1,4 çıktı.
Bat a 10 gün vardı.Bugün 8 gün kaldı.
Migren bel ve boyun fıtıklarım var.Doktorum şüpheliysen kesinlikle ilaç alma dedi.
Normalde 0,01 lerde olan değerin böyle çıkması aslında umutlandırdı beni. Çok erken olduğunu biliyorum.Sizce benim durum nedir?
9 gün geçti daha düşüşü görmedim ya dış gebelikten korkuyorum. Kanaman kac gun surmustu umarim benimde baslar bian onceçok üzüldüm canımneyse ki fazla yükselmemiş. benim ilk kimyasal gebeliğimde adet gecikmemin 16. günü kanamam olmuştu. değerim de 320
çok üzüldüm canımneyse ki fazla yükselmemiş. benim ilk kimyasal gebeliğimde adet gecikmemin 16. günü kanamam olmuştu. değerim de 320 civarıydı sanırım. günden güne düştü. senin adetin kaç gün geçti?
civarıydı sanırım. günden güne düştü. senin adetin kaç gün geçti?
Bende adetime 5 gun kala yaptirmistim degerim 1.20 di snr adet gunu yaptirdim 39 cikti
Bendede suanda var bu durumlar normalde tatlisiz yasayamam derdim tatli yemiyorum hic ekside yemiyorum yani tuzlu seyler yiyorum daha cok goguslerim cok hasaas ztn ben ilk goguslerimin uc kismi bi buyume olmustu ole yaptirdim betayida benimde yuzumde sivilce oldu baya yazdigin butun belirtiler suanda bende var tek skkingim geceleri belim agriyor yarin doktora gidicem bakalkm soylucme bel agirisinda sen simdi adet gunune kdr kan tahilili yapma bekle adet gunu yapAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , hayırlı olsun ... :)
Belirti olarak ne yaşamıştın?
Bende en belirgin kasık batması var , ara ara daha belirgin oluyor ve uyuz uyuz bir sancı regl sancısı gibi ama çok şiddetli değil.Bir de tatlısız yaşayamam derdim şimdi bakamıyorum bile.Çikolata dahil.Ekşi baharatlı tatlar yemek istiyorum genelde.Meme uçları belirgin sivilceler oldu çevresinde .Bel ağrısı mide ağrısı var ama normalde de yaşarım. Hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?