Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

yarına randevum vardı keseyi görecektik hesapta. kanama falan yok diye aramadım yarın görcez gerçekleri
Anladim bende daha hic vermedim pazartesi gunu 39 du carsaba 124 oldu bidaha vermedim kan sali gitcem doktora diye uzulme ins biseybyoktue ya

Anladim bende daha hic vermedim pazartesi gunu 39 du carsaba 124 oldu bidaha vermedim kan sali gitcem doktora diye uzulme ins biseybyoktue ya
yok ben umudu kestim artık. düşüş olsun diye dua ediyorum artık bu saatten sonra yükselse de boş gebelik olur herhalde. kürtaja falan gerek kalmadan düşer inş. hayirli haberlerini bekliyorum senden

yok ben umudu kestim artık. düşüş olsun diye dua ediyorum artık bu saatten sonra yükselse de boş gebelik olur herhalde. kürtaja falan gerek kalmadan düşer inş. hayirli haberlerini bekliyorum senden
Neden boyle bisey oldu ki en son adet nezamando

2 gune 1 mi beta veriyoruz ? Benim doktorum cumaya gel dedi sizce gideyim mi bekeyeyim mi ?

Keseye göre hesaplanıyor diye biliyorum, geç döllenme olmuş olabileceği için. Benim öyle oldu mesela. Haftalar geçtikçe ufak kaymalar da olabiliyor doğum tarihinde.

çok üzüldüm canım neyse ki fazla yükselmemiş. benim ilk kimyasal gebeliğimde adet gecikmemin 16. günü kanamam olmuştu. değerim de 320 civarıydı sanırım. günden güne düştü. senin adetin kaç gün geçti?

Bakalim benim pazartesi 39 du carsamba 124 oldu bugun tekarar beta yaptirdjm kac cikcak bakalim yafin dokta gidicem

Yumurtlamanın 8.günü beta hcg 1,4 çıktı.
Bat a 10 gün vardı.Bugün 8 gün kaldı.
Migren bel ve boyun fıtıklarım var.Doktorum şüpheliysen kesinlikle ilaç alma dedi.
Normalde 0,01 lerde olan değerin böyle çıkması aslında umutlandırdı beni. Çok erken olduğunu biliyorum.Sizce benim durum nedir?

Bende adetime 5 gun kala yaptirmistim degerim 1.20 di snr adet gunu yaptirdim 39 cikti

9 gün geçti daha düşüşü görmedim ya dış gebelikten korkuyorum. Kanaman kac gun surmustu umarim benimde baslar bian once

Bende adetime 5 gun kala yaptirmistim degerim 1.20 di snr adet gunu yaptirdim 39 cikti

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , hayırlı olsun ... :)
Belirti olarak ne yaşamıştın?
Bende en belirgin kasık batması var , ara ara daha belirgin oluyor ve uyuz uyuz bir sancı regl sancısı gibi ama çok şiddetli değil.Bir de tatlısız yaşayamam derdim şimdi bakamıyorum bile.Çikolata dahil.Ekşi baharatlı tatlar yemek istiyorum genelde.Meme uçları belirgin sivilceler oldu çevresinde .Bel ağrısı mide ağrısı var ama normalde de yaşarım. Hayırlısı bakalım...

Bendede suanda var bu durumlar normalde tatlisiz yasayamam derdim tatli yemiyorum hic ekside yemiyorum yani tuzlu seyler yiyorum daha cok goguslerim cok hasaas ztn ben ilk goguslerimin uc kismi bi buyume olmustu ole yaptirdim betayida benimde yuzumde sivilce oldu baya yazdigin butun belirtiler suanda bende var tek skkingim geceleri belim agriyor yarin doktora gidicem bakalkm soylucme bel agirisinda sen simdi adet gunune kdr kan tahilili yapma bekle adet gunu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…