- 12 Kasım 2013
- 1.191
- 1.039
- 133
kanama başlayınca beta hcg düşmeye başlıyor zaten canım. ben seninkinin de dış gebelik olduğunu sanmıyorum. araştırdığım kadarıyla dış gebelikte değerler daha fazla yükseliyormuş. dengesizlik oluyormuş. seninki de sanırım aynı benim gibi çok yavaş miktarda yükseliyor. insan ilk öğrendiğinde aman düşmesin diye korkuyor. böyle bir şey olunca da bir an önce düşseydi diyor. her iki durumda da beklemek zor biliyorum. iki kez kimyasal gebelik yaşadım. bi defa da bebeğin kalbi durdu. bir de sanırım dış gebelikte ağrı çok oluyormuş. birkaç güne kanaman başlar merak etme9 gün geçti daha düşüşü görmedim ya dış gebelikten korkuyorum. Kanaman kac gun surmustu umarim benimde baslar bian once
Bendede suanda var bu durumlar normalde tatlisiz yasayamam derdim tatli yemiyorum hic ekside yemiyorum yani tuzlu seyler yiyorum daha cok goguslerim cok hasaas ztn ben ilk goguslerimin uc kismi bi buyume olmustu ole yaptirdim betayida benimde yuzumde sivilce oldu baya yazdigin butun belirtiler suanda bende var tek skkingim geceleri belim agriyor yarin doktora gidicem bakalkm soylucme bel agirisinda sen simdi adet gunune kdr kan tahilili yapma bekle adet gunu yap
Bende oyleydim inan bak adetime 10 gun varken basliodum kan testi yapmaya snr idarar testi bosuru sey ama her ay hayal kirikligi yasamaktan artik bunaltmisti beni insanin piskoljisini mahfetiyor resmen ya bende ayni durumlari yasadim ztn bu ay tamam dedim ya son kez yaptirykrum bu betayi bodaha yaptirmiycam dedim 4 aydir testlere verdigimKolayca geçir inşallah hamileliğini....
Haklısın aslında yapmasam kan tahlili beklesem iyi de , ölüyorum meraktan.
Çıkmazsa ya da çıksa da yanıltıcı da olacağını biliyorum.Kendimi test etmek için aslında ....
Belirti sandıklarım psikolojik mi yoksa gerçekten öyle mi diye biraz da...
Manyakca biliyorum
Bende oyleydim inan bak adetime 10 gun varken basliodum kan testi yapmaya snr idarar testi bosuru sey ama her ay hayal kirikligi yasamaktan artik bunaltmisti beni insanin piskoljisini mahfetiyor resmen ya bende ayni durumlari yasadim ztn bu ay tamam dedim ya son kez yaptirykrum bu betayi bodaha yaptirmiycam dedim 4 aydir testlere verdigim
Paranin haddi hesabi hok
Arkadaşlar 1855 Beta değerine kese görünmüyor normal mi sizce 5.haftadayım.cvp verin lütfen
canım doktorlar 2 günde 2 kat artış olması gerekir diyorlar biliyorsun. en az %70 artması gerekiyormuş. tahlili yarın yaptırmış olsan en az 607 olması gerekiyor %70e göre hesaplarsak. senin bugün 577 bence iyi bir değer. tabi doktorun yorumu önemli. hakkında hayırlısı olsun.Kizlar tahilil sonucum geldi carsamba 124 du bugun 577 olmus nasil sizce dusuk mu ?
Aradim doktoru gayat iyi dedi korkmana gerek yok dedi normal seyrinde ilerliyor dedi ne bilim ya karalara bagladim bendecanım doktorlar 2 günde 2 kat artış olması gerekir diyorlar biliyorsun. en az %70 artması gerekiyormuş. tahlili yarın yaptırmış olsan en az 607 olması gerekiyor %70e göre hesaplarsak. senin bugün 577 bence iyi bir değer. tabi doktorun yorumu önemli. hakkında hayırlısı olsun.
Aradim doktoru gayat iyi dedi korkmana gerek yok dedi normal seyrinde ilerliyor dedi ne bilim ya karalara bagladim bende
Beni doktor cuma gunu cagrdiiValla benim pazartesi iste 39 du carsaba 124 oldu sali gunu gitcem ama bugun gidip bi beta vereyim dedim
Benim son adet tarihim 22 eyluldu iste bugun beta 577 cikti yarin gjtcektim 577 cikjnca randevu iptal ettim haftya giderim dedim hem kalp atisini duymus olurim belkiBeni doktor cuma gunu cagrdii
normaldir aceleci olmayın kese 5. haftada en net görülüyor 6.5 7 haftalıkken kalp atışı duyuluyor sakin olun ağır iş yapmayın bol dinlenin hayırlısı olsunKimse yok heralde
Cevap Verdiğiniz için çok tşkler.peki Beta hcg değerlerim çok iyi olmasına rağmen kesenin görülmemesi normal mi pekinormaldir aceleci olmayın kese 5. haftada en net görülüyor 6.5 7 haftalıkken kalp atışı duyuluyor sakin olun ağır iş yapmayın bol dinlenin hayırlısı olsun
Cnm buyuk ihtimal senin bebeisler ikiz gbi geldi bNaBirisi olumlu bişeyler yazabilir mi lütfennormal mi bu durum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?