Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kese yok demedi ama keseyi şuna göremiyoruz henüz erken o Yüzden olabilir dedi.bende kafaya taktım

Bi doktora kurtaj dedi resmen bana sinirlerim oynadi hemen nasil karar verebildi anlamadm. Sonra kendi doktoruma gittim beklemek yerine persembe gunu methotrexate igne yapcak dis gebelim ihtimali varsa o da ortadan kalkcak insallah. Nasilsa saglikli bi gebelik olmadigi belli. Hayirlisiyla kurtulcam

bana da o iğneyi demişti bir doktor ama ben yaptırmadım. o iğne normalde kanser hastaları için kullanılan bir ilaçmış ve yan etkisi uzun süre geçmiyormuş. benim çok güvendiğim bir profesör var. ona gitmiştim bana aynen şunu dedi. şimdi beklicez kanamaya rağmen beta hcg sonuçları sıfırlanmazsa o zaman kürtaja karar vericez. kürtaj olduktan sonra hala hücresel boyutta gebelik kalıntısı kalırsa o zaman o iğneyi yapıcaz. yani o iğne en son çare demişti. iğnenin yan etkisi geçmeden tekrar hamile kalırsan bebeğin düşmesine sebep olabiliyormuş. ben o zaman bekledim ve kendiliğinden beta hcg sıfırlandı. sen bilirsin ama ben o iğneyi yaptırma derim.

Arkadaşlar slm ben aşılama yaptırdım 12. Kan testi yaptırdım 648.8 çıktı sizce nasıl ben Dr gitmedim dahaaa lütfen cvp yazinnn 9 yıl sonra gelen hediyem çok heycan yaptim

Merhaba arkadaslar siteye az önce üye oldum ve bayıldım çok samimi bir portal :) gercekten son bi kaç haftadır kafamı kurcalayan bi sıkıntım var ve sormadan edemeyecegim erkek arkadasımla bi cinsel hayatımız var bekledıgım adet günümün üzerinden 15gün geçti bu süre içinde 2kere idrar testi yaptım ve negatif çıktı bugunde kan tahlili yaptırdım ve HCG değerim 0.53 hamile olma ihtimalim var mı sizce?

Hayır hamile değilsin. 15 gün geçtiyse ve kanda çıkmadıysa hiç ihtimal yok

Canım bende hemşireyim kuzenlerim doktor aile hep sağlıkçı :) onlarla konuştum da sadece bi süre için korunmamızı söyledi onun dışında yan etkileri kısa süreliymiş. ben kürtaj vs istemediğim için en mantıklısı bu geliyo bize. tavsiyen için çok sağol ama perşembeye kadar kanamam başlamazsa mecburum bi bakıma. yoksa depresyona girmek üzereyim bi an önce sonuçlanması lazım.

ben en son noktaya gelmeden ağrı kesici bile içmeyen biriyim :) gereksiz kullanılan her ilaca belki bundan çok tepkiliyim. o zaman çok araştırmıştım ve kullanıp pişman olanları okumuştum. o durumda beklemenin ne kadar zor olduğunu da biliyorum canım. sonuçta psikoloji her şeyden önemli. eğer bu kadar kötüysen diyecek birşey yok.

Arkadaşlar slm ben aşılama yaptırdım 12. Kan testi yaptırdım 648.8 çıktı sizce nasıl ben Dr gitmedim dahaaa lütfen cvp yazinnn 9 yıl sonra gelen hediyem çok heycan yaptim
hayırlı olsun ikizmi yoksa maşallah bende 16.ekimde aşılama oldum bendemi yaptırsam bilemedim ya adetimde gelmedi

Be
Benim son adet tarihim 22 eyluldu iste bugun beta 577 cikti yarin gjtcektim 577 cikjnca randevu iptal ettim haftya giderim dedim hem kalp atisini duymus olurim belki
benimde son adet 19 eylul ama sanirim gec dollenme benim ki cumayi iple cekiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…