Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar, benim de cuma gunu bhcg kan testim 171 çıktı. Bugun hafif kahverengi ve cok açık pembemsi lekelenmeler oldu akşam hemen doktora gittik nöbetci doktor pek bi ilgisizdi gerçi ama kan değerlerine bakalım artış olduysa sağlıklıdır şuan kese gözükmez dedi ve tekrar kan testi yapıldı bhcg 770 çıktı ve gebeliğimin sağlıklı devam ettiğini lekelenmeden korkmamam gerektiğini, normal oldugunu söyleyip gönderdi hiç bakmadan bile yarın kendi doktoruma gidicem.. lekelenmeler normalmidir 4.-5. Haftalarda ve değerlerimin artışı nasıl sizce kızlar çok endişeliyim bişey olur diye

Kizlar merhaba ben evde idrar testi yaptim pozitif çıktı hastanye gidip kan testi yaptırdım beta hcg negatig 180 cikti boyle olupta hamile kalan varmı

benim tutmadı aşılamam sabah lekelenme geldi devamı gelir...bitmiş durumdayım napcamıda bilemiyorum.

kızlar merhabalar benim sat 23 eylüldü dün kan testi yaptırdım hcg 290,1 çıktı sizce normal mi değerim? türlü türlü şeyler okudum stres yaptım bayağı lütfen yardım edin

kızlar merhabalar benim sat 23 eylüldü dün kan testi yaptırdım hcg 290,1 çıktı sizce normal mi değerim? türlü türlü şeyler okudum stres yaptım bayağı lütfen yardım edin
CNM hayrlı olsun başta allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin değerinin iki gün sonra iki katına çıkması lazım şimdilik ii gibi

Ne okudun canım?testin pozitif hemen Dr a git.bende gebe olduğumu öğrendiğimden beri okuyup okuyup stres yapıyorum herşeyi.bi de bişey sorucam gebelik belirtilerin nelerdi

CNM hayrlı olsun başta allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin değerinin iki gün sonra iki katına çıkması lazım şimdilik ii gibi

teşekkür ederim canım benim aminnn :) yarın 11:00 de randevum var bakalım doktor ne diyecek :)

Ne okudun canım?testin pozitif hemen Dr a git.bende gebe olduğumu öğrendiğimden beri okuyup okuyup stres yapıyorum herşeyi.bi de bişey sorucam gebelik belirtilerin nelerdi

dış gebelik vs. açıkça fazla umutlanmayın diyorlar adet gününe kadar hiç belirtim olmadı yerleşme kanaması da yaşamadım günüm geçtikten sonra az bi baş dönmesi eşliğinde mide bulantısı oldu o kadar.

Canim sonuc 180.5 referans degeri negatif yaziyo

canım orda aralıkları vermiş sağ tarafta.
negatifse 0-1 demiş,
supheliyse 1-5 arası olur demiş ,
3. hafta 5-71 arası
4.hafta 9.5- 750 arası olur diye ben anladım ama :)) istersen doktora falan sor öğren biz de öğrenelim

Korkma Dr a git iki günde bir Beta bakıp artma olup olmadığına bakıyolar.benim hiçbi belirtim yok 4+4 haftalık.vende belirtim olmadığından korkuyorum

Korkma Dr a git iki günde bir Beta bakıp artma olup olmadığına bakıyolar.benim hiçbi belirtim yok 4+4 haftalık.vende belirtim olmadığından korkuyorum

sağol canım benim şirkette hamile arkadaşım vardı kız doğurana kadar ne başı döndü ne midesi bulandı o kadar rahat bir hamilelik geçirdi ki sana anlatamam 9. ayına kadar da çalıştı sen keseyi gördün mü peki?

Kizlar doktordan geldim
Keseyi goremedi ama kesenin olusacagi sivi olusmus dedi saglam gorunuyor dedi persembe cagirdi ama bn gidemiycem pazartesi gidicem hayirlisi benimde en son adt tarihim 22 eyluldu

Ya benim Beta değerim çok iyi Olmasına rağmen keseyi de göremedi daha çok küçük cuma gel bakalım dedi.inşallah cuma görürüz keseyi

Kizlar doktordan geldim
Keseyi goremedi ama kesenin olusacagi sivi olusmus dedi saglam gorunuyor dedi persembe cagirdi ama bn gidemiycem pazartesi gidicem hayirlisi benimde en son adt tarihim 22 eyluldu
Canım kesenin oluşacağı sıvıyı ultrasondan mı gördü Dr benimde keseyi göremedi ama sıvıdan filan bahsetmedi.senin Beta değerin kaç bugün baktı mi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…