İnşaallah iyi haberlerle donersinz allahim gonlunuze gore versin :)Hayirlisi cnm beni doktor yarin cagirdi herhalde muane etck bakalm
Beta hcg 180se pozitif olması gerekiyorKizlar merhaba ben evde idrar testi yaptim pozitif çıktı hastanye gidip kan testi yaptırdım beta hcg negatig 180 cikti boyle olupta hamile kalan varmı
Canim sonuc 180.5 referans degeri negatif yaziyoBeta hcg 180se pozitif olması gerekiyor
Canım negatifin referans değerini0-1 vermiş.ben de tam olarak bilmiyorum ama 180.5 Beta Değeri pozitif bi Dr a göster benceCanim sonuc 180.5 referans degeri negatif yaziyo
Nasıl negatif cnm.yanlış okuyorsun.4 haftalık hamilesin.en sagda gormuyormusun referans degerleri.dikkatli inceleCanim sonuc 180.5 referans degeri negatif yaziyo
pozitif cnm bnem hamilesin hayırlı olsun :)Canim sonuc 180.5 referans degeri negatif yaziyo
CNM hayrlı olsun başta allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin değerinin iki gün sonra iki katına çıkması lazım şimdilik ii gibikızlar merhabalar benim sat 23 eylüldü dün kan testi yaptırdım hcg 290,1 çıktı sizce normal mi değerim? türlü türlü şeyler okudum stres yaptım bayağı lütfen yardım edin
Ne okudun canım?testin pozitif hemen Dr a git.bende gebe olduğumu öğrendiğimden beri okuyup okuyup stres yapıyorum herşeyi.bi de bişey sorucam gebelik belirtilerin nelerdikızlar merhabalar benim sat 23 eylüldü dün kan testi yaptırdım hcg 290,1 çıktı sizce normal mi değerim? türlü türlü şeyler okudum stres yaptım bayağı lütfen yardım edin
CNM hayrlı olsun başta allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin değerinin iki gün sonra iki katına çıkması lazım şimdilik ii gibi
Ne okudun canım?testin pozitif hemen Dr a git.bende gebe olduğumu öğrendiğimden beri okuyup okuyup stres yapıyorum herşeyi.bi de bişey sorucam gebelik belirtilerin nelerdi
Canim sonuc 180.5 referans degeri negatif yaziyo
Korkma Dr a git iki günde bir Beta bakıp artma olup olmadığına bakıyolar.benim hiçbi belirtim yok 4+4 haftalık.vende belirtim olmadığından korkuyorumdış gebelik vs. açıkça fazla umutlanmayın diyorlaradet gününe kadar hiç belirtim olmadı yerleşme kanaması da yaşamadım günüm geçtikten sonra az bi baş dönmesi eşliğinde mide bulantısı oldu o kadar.
Korkma Dr a git iki günde bir Beta bakıp artma olup olmadığına bakıyolar.benim hiçbi belirtim yok 4+4 haftalık.vende belirtim olmadığından korkuyorum
Ya benim Beta değerim çok iyi Olmasına rağmen keseyi de göremedi daha çok küçük cuma gel bakalım dedi.inşallah cuma görürüz keseyisağol canım benim şirkette hamile arkadaşım vardı kız doğurana kadar ne başı döndü ne midesi bulandı o kadar rahat bir hamilelik geçirdi ki sana anlatamam 9. ayına kadar da çalıştısen keseyi gördün mü peki?
Canım kesenin oluşacağı sıvıyı ultrasondan mı gördü Dr benimde keseyi göremedi ama sıvıdan filan bahsetmedi.senin Beta değerin kaç bugün baktı mi drKizlar doktordan geldim
Keseyi goremedi ama kesenin olusacagi sivi olusmus dedi saglam gorunuyor dedi persembe cagirdi ama bn gidemiycem pazartesi gidicem hayirlisi benimde en son adt tarihim 22 eyluldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?