Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım kesenin oluşacağı sıvıyı ultrasondan mı gördü Dr benimde keseyi göremedi ama sıvıdan filan bahsetmedi.senin Beta değerin kaç bugün baktı mi dr
Yok cnm bakmadim beta deggerrine persembe gel goruruz dedi ama benim isim oldugu icin pazartesiye kaldi o bebegin yasacagi sivi oluyor cnm

Kizlar doktordan geldim
Keseyi goremedi ama kesenin olusacagi sivi olusmus dedi saglam gorunuyor dedi persembe cagirdi ama bn gidemiycem pazartesi gidicem hayirlisi benimde en son adt tarihim 22 eyluldu

aramızda bir gün varmış benim de 23 eylüldü. birlikte takip ederiz canım. yarın sabah da ben gidicem doktora ama benimki de görünmez herhalde dün hcg 291 di.

aramızda bir gün varmış benim de 23 eylüldü. birlikte takip ederiz canım. yarın sabah da ben gidicem doktora ama benimki de görünmez herhalde dün hcg 291 di.
Anladim cnm benim adet gunum 19 ekimdi 39 du 2 gun snr 124 oldu dun 577 di bakalim hayidlisi cnm

Merhaba arkadaşlar bende yenı üyeyim 20 eylül son adet tarıhım 13 ekımde beta hcg sonucum 33 cıktı 15 ekimde 103 oldu 19 ekimde 979 oldu bir hafta sonra yanı tam 5 haf.1 g.13743 cıktı sizce degerlerım nasıl

Nasılsınız? Ben de yarın doktora gideeğim. Son adet tarihime göre 6 hafta 2 günlük hamileyim. Ayın 20 sinde betahcg değerim 12 bin küsürdü. Yarın doktora gideceğim. kalp atışını falan görür müyüm ki?
Çok heyecanlıyım.

Merhaba arkadaşlar bende yenı üyeyim 20 eylül son adet tarıhım 13 ekımde beta hcg sonucum 33 cıktı 15 ekimde 103 oldu 19 ekimde 979 oldu bir hafta sonra yanı tam 5 haf.1 g.13743 cıktı sizce degerlerım nasıl

Ne güzel artmış öyle. Maşallah.

Kadifatos 6 haftalıkken normalde kalp atışlarını duyarsın inşallah hayırlısıyla

Kizlar doktordan geldim
Keseyi goremedi ama kesenin olusacagi sivi olusmus dedi saglam gorunuyor dedi persembe cagirdi ama bn gidemiycem pazartesi gidicem hayirlisi benimde en son adt tarihim 22 eyluldu
SiZin keseler göründükten sonra benim ki görünecek tarihe göre dimi:)benim son adet tarihim 25 Eylül

Arkadaşlar kese bthcg 1500 oldugunda alttan 5000 oldugundada üstten görünuyo ona göre hesaplıyo doktorlar

Arkadaşlar merhabalar ben yeni üye oldum adetim 4 gün gecikti bugün kanda 9,3 çıktı hcg Dr iki gün sonra tekrar et dedi şüpheli durum dedi ama değerlere göre gebe çıkıyorum tecrübeli biri varmı bana fikir beyan edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…