Yok cnm bakmadim beta deggerrine persembe gel goruruz dedi ama benim isim oldugu icin pazartesiye kaldi o bebegin yasacagi sivi oluyor cnmCanım kesenin oluşacağı sıvıyı ultrasondan mı gördü Dr benimde keseyi göremedi ama sıvıdan filan bahsetmedi.senin Beta değerin kaç bugün baktı mi dr
En son Beta değerin kaçtı tatlım bana sıvıdan filan bahsetmedi Dr bi de hamilelik belirtilerin nelerYok cnm bakmadim beta deggerrine persembe gel goruruz dedi ama benim isim oldugu icin pazartesiye kaldi o bebegin yasacagi sivi oluyor cnm
Ya benim Beta değerim çok iyi Olmasına rağmen keseyi de göremedi daha çok küçük cuma gel bakalım dedi.inşallah cuma görürüz keseyi
Kizlar doktordan geldim
Keseyi goremedi ama kesenin olusacagi sivi olusmus dedi saglam gorunuyor dedi persembe cagirdi ama bn gidemiycem pazartesi gidicem hayirlisi benimde en son adt tarihim 22 eyluldu
Anladim cnm benim adet gunum 19 ekimdi 39 du 2 gun snr 124 oldu dun 577 di bakalim hayidlisi cnmaramızda bir gün varmış benim de 23 eylüldü. birlikte takip ederiz canım. yarın sabah da ben gidicem doktora ama benimki de görünmez herhalde dün hcg 291 di.
Merhaba arkadaşlar bende yenı üyeyim 20 eylül son adet tarıhım 13 ekımde beta hcg sonucum 33 cıktı 15 ekimde 103 oldu 19 ekimde 979 oldu bir hafta sonra yanı tam 5 haf.1 g.13743 cıktı sizce degerlerım nasıl
Arkadasım bu deger kac haftalıkkenaramızda bir gün varmış benim de 23 eylüldü. birlikte takip ederiz canım. yarın sabah da ben gidicem doktora ama benimki de görünmez herhalde dün hcg 291 di.
Belli olmaz görünebilir herkesde farklı oluyo benim son adet tarihim 25 eylüldü burdan haberleşelim kızlar tarihler yakın benimde kontrol cumao zaman yarın benimki de görünmez :)
SiZin keseler göründükten sonra benim ki görünecek tarihe göre dimi:)benim son adet tarihim 25 EylülKizlar doktordan geldim
Keseyi goremedi ama kesenin olusacagi sivi olusmus dedi saglam gorunuyor dedi persembe cagirdi ama bn gidemiycem pazartesi gidicem hayirlisi benimde en son adt tarihim 22 eyluldu
Benim ki 1800ken görünmedi neden acabaArkadaşlar kese bthcg 1500 oldugunda alttan 5000 oldugundada üstten görünuyo ona göre hesaplıyo doktorlar
Arkadasım bu deger kac haftalıkken
Bu testı ayın kacında yaptırdınızHaftasını bilmiyorum ki 23 eylül den hesaplayinca nerdeyse 5 haftalik oluyor düşük mü yaa(*
Bazen kullanılan makınayada baglı oluyo ama bu deger cok iyi engeç bir hafta sonra karından görünür yanıBenim ki 1800ken görünmedi neden acaba
Bu testı ayın kacında yaptırdınız
1800 olanımıD
Dün yani 26 sinda yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?