Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

SiZin keseler göründükten sonra benim ki görünecek tarihe göre dimi:)benim son adet tarihim 25 Eylül
Cnm bulmiyorumki sanirim oyle olucak benimkide gec dolenme buyuk ihtimal ocok fazla yorma kafani doktora ben dedim forumlarda okuyorum keseler gorunuyormus dedim sen ne bakiosun forumlara dedi herkesin dolenmesi baskadir dedi kafani yorma bole seylere dedi

Aynen canım benimki de geç Döllenme sanırım cuma kontrolüm var kese görünürse yazarım sizde yazın inşallah görününce

Tamam bana son adet tarıhını kacgün sürdügünü bide kacgüne bir adet olduğunu söylersen bildihim kadarıyla hesaplarım tabi sizde isterseniz

İsterim tabi :) son adet tarihim 23 eylül ama kaç günde bir adet olduğum değişiyor ortalama 32 gün diyebilirim.5 gün sürüyor :)

İsterim tabi :) son adet tarihim 23 eylül ama kaç günde bir adet olduğum değişiyor ortalama 32 gün diyebilirim.5 gün sürüyor :)
Hesaplarıma göre ekimin 10 da yumurtlaman olmuş ve 17 gün kü sonucun bu yumurlamadan sonra yanı herşey yolunda inşallah adet döngüsü uzun olanlarda böyle oluyor

Kizlar lutfen cevap verirmisiniz ben hamilemiyim kan testim 180.5 cikti ama referans degeri negatif yazdgi icin hamile degilim diye anladim kafm cok karisti rica etsem gonderdigim fotografi incelermisiniz

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-27-11-11-46-1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 225
Tesekkurler canim bnim sabirszlijla bkliyorum kfam cok karisti ilk isim doktora gitmek

kızlar aşılama sonrası adet günümde dün lekelenmem oldu bugünde hafif kahverengi kanamam.sizce kantesti yaptırmalımıyım aşılama sonrası yaptırılmalı diyolar ama sonucu bile bilede yaptırmak saçma değilmi

Kizlar lutfen cevap verirmisiniz ben hamilemiyim kan testim 180.5 cikti ama referans degeri negatif yazdgi icin hamile degilim diye anladim kafm cok karisti rica etsem gonderdigim fotografi incelermisiniz
canım arkadaşlar yazmıştı. referans değerlerine göre 4 haftalık hamilesin. ekteki tabloya bakarsan anlarsın sanırım. referans değerlerini bu şekilde yazsalardı kafan karışmazdı belki

Eklentiler

• beta hcg.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 232
Sen sana yazilanlari okumayi bilmiyorsun heralde, hamilesin 4 haftalik , yandaki referans degerleri gormuyirmusun!

Kızlar bugün kim gidecekti Dr a keseyi görmek için?sonucu burdan yazarsanız sevinirim bende cuma günü gidicem Dr un size söylediklerinden bi çıkarımda bulunabilirim bende

Ne yaptin cnm neoldu sonuclarin ?
pazartesi gittiğimde değer yine az yükselmişti. bi doktor kürtajdan falan bahsetti bugün için tabi istemedim. kendi doktorumla görüştüm sağlıklı bi gebelik olmadığına karar verildi.dış gebelik şüphesini ortadan kaldırmak için metoreksat iğne yapılcak yarın. hala kanamam ağrım yok. işte ben böyle bir hal içindeyim :)

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun neden kürtaj dedi anlamadım Beta değerin kaçtı ki

canım çok geçmiş olsun neden kürtaj dedi anlamadım Beta değerin kaçtı ki
benim değerlerim başta ikiye katladı ama sonra yavaş yavaş artmaya başladı. yani hiç ikiye katlamadı. şuan bi düşüş yok yine az az artmaya devam ediyo en son 270lerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…