amin canım ne mutlu size inşallah kalp atisinida duyarsınız bian önce :)Çok sükür minik kesemizi gördük5 tup kan verdim doktorum istedi 2 hfta sonra gidicez insallah bebisimide gorurum o zaman Cok degisik duygular icindeyim rabbim herkese nasip etsinn
aminnn çok sukur inşallah 9 ay boyunca hiç bırakmaz anneciginiŞükürler olsun minik bebeğimizi gördük.tutunmuş sıkı sıkı annesine elhamdulillah.kese görmeye gittik bebeğimizi de gördük çok güZel bi duygu kızlar darısı size bekleyen herkese olsun:)
Amin gözünüz aydin Allah saglikla kavustursun insallah paylasimlari takip ediyorum ne kadar guzel duygular mutluluklar paylasiliyo insallah bende bebeyimin kalp atislarini duyarim bu mutlulugu tadarimŞükürler olsun minik bebeğimizi gördük.tutunmuş sıkı sıkı annesine elhamdulillah.kese görmeye gittik bebeğimizi de gördük çok güZel bi duygu kızlar darısı size bekleyen herkese olsun:)
Bnm ikiz gebeliğim .hiç mide bulantıdı olmadı cnm.olmayabilir.İnşallah ikizdir.bişey soracaktım Beta Değeri böyle çok yüksek olanlarda mide bulantısı çok olur diye duydum bende hiç yok sizde mide bulantısı var mı?gebelik belirtisi olarak ne var
amin canım ne mutlu size inşallah kalp atisinida duyarsınız bian önce :)
Amiiin insallahNe mutlu sizlere... Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...ben de görebilecekmiyim acaba böyle Mutlu günleri
Suan tek duam döllenmenin geç olması ,hormonlarım adetim hep sorundu benim hayatımda
Bi tane daha yapin yarin sabah insallah vardir bebiskızlar lütfen yardım testte ilk başta çizgi yoktu yarım saat sonra böyle oldu sizce bişey olabilir mi??
Rabbim size de yaşatsın inşallah bu DuygularıNe mutlu sizlere... Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...ben de görebilecekmiyim acaba böyle Mutlu günleri
Suan tek duam döllenmenin geç olması ,hormonlarım adetim hep sorundu benim hayatımda
Aminn inşallahaminnn çok sukur inşallah 9 ay boyunca hiç bırakmaz annecigini
Aminn inşallahAmin gözünüz aydin Allah saglikla kavustursun insallah paylasimlari takip ediyorum ne kadar guzel duygular mutluluklar paylasiliyo insallah bende bebeyimin kalp atislarini duyarim bu mutlulugu tadarim
Benimde mide bulantım hiç yokBnm ikiz gebeliğim .hiç mide bulantıdı olmadı cnm.olmayabilir.
Amin insallah bende bebeyimi gorup kalbini duymak icin gun sayiyorum Allah nasip ederse insallah Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin saglikla kucagina al insallah canimÇok sükür minik kesemizi gördük5 tup kan verdim doktorum istedi 2 hfta sonra gidicez insallah bebisimide gorurum o zaman Cok degisik duygular icindeyim rabbim herkese nasip etsinn
Allah'im hayirlisi ile nasip etsin insallahNe mutlu sizlere... Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...ben de görebilecekmiyim acaba böyle Mutlu günleri
seni yanlış yere ümitlendirmek istemem ama buna göre hamilesin, adet günün geçti mi, benim de 2 saat sonra belirginleşmişti ve ben de adetten 4gun once yapmıştım, gebeliğin erken dönemler i nde böyle olabiliyormuşkızlar lütfen yardım testte ilk başta çizgi yoktu yarım saat sonra böyle oldu sizce bişey olabilir mi??
Gozun aydin canim Rabim kucagina almayi nasip etsinŞükürler olsun minik bebeğimizi gördük.tutunmuş sıkı sıkı annesine elhamdulillah.kese görmeye gittik bebeğimizi de gördük çok güZel bi duygu kızlar darısı size bekleyen herkese olsun:)
inşaallah yrnı bekliyorum sabırsızlıkla dayanamazsam gece yaparım:)S
seni yanlış yere ümitlendirmek istemem ama buna göre hamilesin, adet günün geçti mi, benim de 2 saat sonra belirginleşmişti ve ben de adetten 4gun once yapmıştım, gebeliğin erken dönemler i nde böyle olabiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?