buarada adet günüm bügündü henüz bişey yokS
seni yanlış yere ümitlendirmek istemem ama buna göre hamilesin, adet günün geçti mi, benim de 2 saat sonra belirginleşmişti ve ben de adetten 4gun once yapmıştım, gebeliğin erken dönemler i nde böyle olabiliyormuş
Amin inşallahÇok sükür minik kesemizi gördük5 tup kan verdim doktorum istedi 2 hfta sonra gidicez insallah bebisimide gorurum o zaman Cok degisik duygular icindeyim rabbim herkese nasip etsinn
O halde hemen bi kan tahlili yaptır, istersen hafta başını beklemek yerine özellerde de yaptırabilirsiniz laboratuvar kayıt kısımlarından, ben mecburi hizmet icin Van dayım burda 17 lira özeldeki fiyatı, ya da hafta başında direk kadın doğuma randevu al ultrasona da girmiş olursun[/QUOTE][Q="ipekm84, post: 43297823, member: 713634"]buarada adet günüm bügündü henüz bişey yok
Sizi sanki ben ikizler formunda okumustum ikizlere hamilemiydiniz yanlismi karistiriyormuyum acababuarada adet günüm bügündü henüz bişey yok
Siden ikiz gebelikmisiniz bana beta hcg degerlerinizi soylermisiniz bende supheliyimBnm ikiz gebeliğim .hiç mide bulantıdı olmadı cnm.olmayabilir.
rabbım yar ve yardımcın olsun canım benımde bugun 8 gunum test yaptım ama negatıfkızlar yarın kan tahlili günüm tüp bebek yaptırdım bebişim tutunmüştür inşalllah dua edin bana lütfenn
Iyi aksamlar canim benimde 4.hafta ama benim betam 7400lerdeydi bende ilk baslarda kahverengi siyah bir lekelenme oldu bende cok korktum bazen dusuk riski oluyormus bu durumlar ben doktora gittim dun doktor hic bir sorun yok dedi bebek filan olusmus dedi insallah seninkide oyledir.yorulmamaya dikkat et cok agir is yapma birde doktora git muhakkak
gayet normal canım hadı gozun aydın olsun rabbım tamamına erdırsın....belkı cogul gebelıktırAma biri bana cevap verse, adetten 4 gun once b hcg 12 çıkmıştı, hala günüm gelmedi ve bugün yani adetten 2 gun once değerim 59 olmuş, artış 5katı gibi bişey, normal midir ilk zamanlar boyle artış, vb ilen yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kantestimi yaptın canım benim yarın 13 günrabbım yar ve yardımcın olsun canım benımde bugun 8 gunum test yaptım ama negatıf
yok canım ıdrar testı yaptım ne bıleyım bır umıt belkı cıkar dedım erken cıkanlar olabılıyormus...cıkmadı malesef..bana 3 embrıyo konuldu 2 tanesı orta dıgerı daha dusuk kalıte bugune kadar hıc bırsey hıssetmıyorum dun geceden buyana ara ara usuyorum sankı bellı belırsız karnım agrıyo adet olcakmısım gbı.hemen gecıyo bakalımkantestimi yaptın canım benim yarın 13 gün
Evet normal telas yapma canim iki gun sonra tekrar yaptir cunku daha yeni hamilelikAma biri bana cevap verse, adetten 4 gun once b hcg 12 çıkmıştı, hala günüm gelmedi ve bugün yani adetten 2 gun once değerim 59 olmuş, artış 5katı gibi bişey, normal midir ilk zamanlar boyle artış, vb ilen yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pazartesi gidicem doktora heyecanla bekliyorum :)Neyse artık boşverın bunları bebişler nasıl beta hcgler arttımı ondan haber verin
canım istanbuldanısın hangi hastanede yaptırdınyok canım ıdrar testı yaptım ne bıleyım bır umıt belkı cıkar dedım erken cıkanlar olabılıyormus...cıkmadı malesef..bana 3 embrıyo konuldu 2 tanesı orta dıgerı daha dusuk kalıte bugune kadar hıc bırsey hıssetmıyorum dun geceden buyana ara ara usuyorum sankı bellı belırsız karnım agrıyo adet olcakmısım gbı.hemen gecıyo bakalım
Super hayirli haberler insallahpazartesi gidicem doktora heyecanla bekliyorum :)
Cnm bnm tup ama şöyle diyeyim. Normal Adetimin olması gereken gun degerim 2262 cıkmıştı.Siden ikiz gebelikmisiniz bana beta hcg degerlerinizi soylermisiniz bende supheliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?