Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

buarada adet günüm bügündü henüz bişey yok

[Q="ipekm84, post: 43297823, member: 713634"]buarada adet günüm bügündü henüz bişey yok[/QUOTE]
O halde hemen bi kan tahlili yaptır, istersen hafta başını beklemek yerine özellerde de yaptırabilirsiniz laboratuvar kayıt kısımlarından, ben mecburi hizmet icin Van dayım burda 17 lira özeldeki fiyatı, ya da hafta başında direk kadın doğuma randevu al ultrasona da girmiş olursun

[Q="ipekm84, post: 43297823, member: 713634"]buarada adet günüm bügündü henüz bişey yok
O halde hemen bi kan tahlili yaptır, istersen hafta başını beklemek yerine özellerde de yaptırabilirsiniz laboratuvar kayıt kısımlarından, ben mecburi hizmet icin Van dayım burda 17 lira özeldeki fiyatı, ya da hafta başında direk kadın doğuma randevu al ultrasona da girmiş olursun[/QUOTE]
çok teşekkürler sonucu burada yazacağim inşallaah

Ama biri bana cevap verse, adetten 4 gun once b hcg 12 çıkmıştı, hala günüm gelmedi ve bugün yani adetten 2 gun once değerim 59 olmuş, artış 5katı gibi bişey, normal midir ilk zamanlar boyle artış, vb ilen yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Kızlar merhaba, tüp bebek yöntemiyle ayın 19 unda tek embriyom transfer edildi. Normalde test günüm yarın olmasına rağmen dr um bugün çıkar dedi. Beta hcg sonucum 7,38 çıktı. Doktorumla konuştum... Değerin çok düşük enazından 20 lerde olsa daha iyi olurdu. Ama böyle olunca çok olumlu düşünemiyoruz kimyasal gebelik olabilir dedi. Pztesi bir daha kan ver dedi. Değeri benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen ve bebeğini kucağına alan var mı ? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Teşekkür ederim canım cevapladıgın icin, salı günü kontrolum vardı ve kesemizi görebildik cok sükür. bi problem yokmuş sanırım geç döllenmeden dolayı betam düşükmüş benim :) doktorum bi sorun olmadıgını ama tedbir amaclı progestan kullanmamı söyledi salı gununden beri cok sukur kanama yok. haftaya cuma tekrar kontrolum :) Allah saglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...

gayet normal canım hadı gozun aydın olsun rabbım tamamına erdırsın....belkı cogul gebelıktır

kantestimi yaptın canım benim yarın 13 gün
yok canım ıdrar testı yaptım ne bıleyım bır umıt belkı cıkar dedım erken cıkanlar olabılıyormus...cıkmadı malesef..bana 3 embrıyo konuldu 2 tanesı orta dıgerı daha dusuk kalıte bugune kadar hıc bırsey hıssetmıyorum dun geceden buyana ara ara usuyorum sankı bellı belırsız karnım agrıyo adet olcakmısım gbı.hemen gecıyo bakalım

Evet normal telas yapma canim iki gun sonra tekrar yaptir cunku daha yeni hamilelik

canım istanbuldanısın hangi hastanede yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…