Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

[QUOTEGUL1976, post: 43298544, member: 642335"]kızlar yarın kan tahlili günüm tüp bebek yaptırdım bebişim tutunmüştür inşalllah dua edin bana lütfenn[/QUOTE]
İ
kızlar yarın kan tahlili günüm tüp bebek yaptırdım bebişim tutunmüştür inşalllah dua edin bana lütfenn
Mutlu haberlerini duyarız inşallah, hakkında
en hayırlısı senin de mutlu olacağın şekilde olsun bebiiiiiş sıkı tutuuuuuun

Kizlar lutfen yardim ilk testi iğlen yaptim ilk 5 dkda cizgi yoktu 30 dakikada boyle oldu ikincisini simdi yaptim ve ilk 5 dk da iki cizgi oldu hamilemiyim sizce

Eklentiler

• image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 77
Bence gayet normal benim ilk yaptırdığımda değer çok yüksekti ikinci üçüncü yaptırdığımda da ikiye değil çok daha fazla katlamıştı.şöyle Söyleyeyim adetim bir gün geçtikten sonra ilk tahlilimi yaptırdım değer 1062 idi

sagol canım benım lutfen dua et olur mu banada tup bebek yaptırdım bastan degerler dusuk vs dedıler ınsallah pazartesı guzel haberler verırım
inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede beraberinde pazartesi inşallah hamile haberini alırız burada

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.adet düzenliğim var .. ama eşim ile ekim 7 de korunmadan berabelik oldu ve ben 27 ekimde mide yanmaları kusmalar v.b derken belirtiler başlayınca kan tahlili yaptırdım.sonuç 1.34 çıktı..son adet zamanını bilmiyorum..hamile olma riskım varmı kan tahililini tekrarlıyım mı sizce..

canım gecmıs olsun sımdıden..tabı suan gebelık yok dıyo.....tam adet tarıhını bılmıyorsun...bence bı on gun snra tekrar kan testı yaptır derım

böyle degeri çıkıpta yükselen oldumu..teşekkür ederim cevabınıziçinde sağolun
ben tesekkur ederım orneklerı var hatta gec dollenme dıyolar o oldugu zaman cıkmaz dedıgım gbı suan negatıf....ınsallah bebegınız sızınle olur rabbım banada ısteyen herkese de nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…