- 28 Ekim 2015
- 193
- 79
- 13
- 35
Mutlu haberlerini duyarız inşallah, hakkındakızlar yarın kan tahlili günüm tüp bebek yaptırdım bebişim tutunmüştür inşalllah dua edin bana lütfenn
yok canım memorıal dıyarbakırcanım istanbuldanısın hangi hastanede yaptırdın
Birkeremi yaptirdiniz daha sonra artis olarak haftaya gore nasil seyretti ben 5 hafta 3 gunlukken 23925 cikti son adet tarihime goreCnm bnm tup ama şöyle diyeyim. Normal Adetimin olması gereken gun degerim 2262 cıkmıştı.
Bir kere baktırdım cnm.4+ 5 gunlukken tek kese .6+ 2 gunlukken iki kese gorulduBirkeremi yaptirdiniz daha sonra artis olarak haftaya gore nasil seyretti ben 5 hafta 3 gunlukken 23925 cikti son adet tarihime gore
Bence gayet normal benim ilk yaptırdığımda değer çok yüksekti ikinci üçüncü yaptırdığımda da ikiye değil çok daha fazla katlamıştı.şöyle Söyleyeyim adetim bir gün geçtikten sonra ilk tahlilimi yaptırdım değer 1062 idiAma biri bana cevap verse, adetten 4 gun once b hcg 12 çıkmıştı, hala günüm gelmedi ve bugün yani adetten 2 gun once değerim 59 olmuş, artış 5katı gibi bişey, normal midir ilk zamanlar boyle artış, vb ilen yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaaaa sen diyarbakırlımısınyok canım memorıal dıyarbakır
yok dıyarbakırlı degılım.....neden sasırdınız canım iş nedenıyle burdayızaaaaa sen diyarbakırlımısın
ben diyabakırlıyım şaşırdım daha önce bir diyarbakırlıya denk gelmedim ondan ama yine gelmemişim zatenyok dıyarbakırlı degılım.....neden sasırdınız canım iş nedenıyle burdayız
evet canım dıyarbakırlı degılım.....son senemız bakalım nasıp kalır mıyız gderıyız bellı deıl..ben diyabakırlıyım şaşırdım daha önce bir diyarbakırlıya denk gelmedim ondan ama yine gelmemişim zaten
hayırlısı olsun hakınızda canımevet canım dıyarbakırlı degılım.....son senemız bakalım nasıp kalır mıyız gderıyız bellı deıl..
sagol canım benım lutfen dua et olur mu banada tup bebek yaptırdım bastan degerler dusuk vs dedıler ınsallah pazartesı guzel haberler verırımhayırlısı olsun hakınızda canım
inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede beraberinde pazartesi inşallah hamile haberini alırız buradasagol canım benım lutfen dua et olur mu banada tup bebek yaptırdım bastan degerler dusuk vs dedıler ınsallah pazartesı guzel haberler verırım
amın cumlemız ınsallahinşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerede beraberinde pazartesi inşallah hamile haberini alırız burada
canım gecmıs olsun sımdıden..tabı suan gebelık yok dıyo.....tam adet tarıhını bılmıyorsun...bence bı on gun snra tekrar kan testı yaptır derımarkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.adet düzenliğim var .. ama eşim ile ekim 7 de korunmadan berabelik oldu ve ben 27 ekimde mide yanmaları kusmalar v.b derken belirtiler başlayınca kan tahlili yaptırdım.sonuç 1.34 çıktı..son adet zamanını bilmiyorum..hamile olma riskım varmı kan tahililini tekrarlıyım mı sizce..
böyle degeri çıkıpta yükselen oldumu..teşekkür ederim cevabınıziçinde sağoluncanım gecmıs olsun sımdıden..tabı suan gebelık yok dıyo.....tam adet tarıhını bılmıyorsun...bence bı on gun snra tekrar kan testı yaptır derım
ben tesekkur ederım orneklerı var hatta gec dollenme dıyolar o oldugu zaman cıkmaz dedıgım gbı suan negatıf....ınsallah bebegınız sızınle olur rabbım banada ısteyen herkese de nasıp etsın ınsallahböyle degeri çıkıpta yükselen oldumu..teşekkür ederim cevabınıziçinde sağolun
allah isteyen herkese nasip etsin saglıklı inşallahben tesekkur ederım orneklerı var hatta gec dollenme dıyolar o oldugu zaman cıkmaz dedıgım gbı suan negatıf....ınsallah bebegınız sızınle olur rabbım banada ısteyen herkese de nasıp etsın ınsallah
bence hamilesiniz hayırlı olsun şimdidenKizlar lutfen yardim ilk testi iğlen yaptim ilk 5 dkda cizgi yoktu 30 dakikada boyle oldu ikincisini simdi yaptim ve ilk 5 dk da iki cizgi oldu hamilemiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?