Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

TebriklEr Ela Emir sen nezaman yaptırdın kan tahlilini adet gunun gecmis miydi[/QUOTE]
hayırlı olsun..degerler yüksek allah tamamana erdirsin

Kizlar benim sonucum bu doktora gosteremedim hastanenin internet sitesinden baktim galiba hamileyim sonuc nasil yorular misiniz?

Eklentiler

• image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 374
  • image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 204
yok canım tüp bebek değil 4.denemezidi ve bu ay ummuyordum ondan bu şaşkınlığım çok süşür hamileyim ama insallah değerler yükselir ve bebek tutunur
canım deyere göre zaten tutunmuş allahın izniyle rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

canım deyere göre zaten tutunmuş allahın izniyle rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
sende hamileymissin cnm yeni gördüm hayırlı olsun ya öyle bi durummuşki insan ne görürse görsün inanamiyo:) ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN

sende hamileymissin cnm yeni gördüm hayırlı olsun ya öyle bi durummuşki insan ne görürse görsün inanamiyo:) ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN
aminnnn canım benimbe bugün beli oldu inşallah kan deyerimiz kat kat artar

ipekm84 .!.:
Kizlar benim sonucum bu doktora gosteremedim hastanenin internet sitesinden baktim galiba hamileyim sonuc nasil yorular misiniz?
Gayet net hamilesin, tebrikler, Allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsin

Kızlar bel ağrısı olan var aranızda?dünden beri belim ağrıyo çok korkuyorum.5+1 gündeyim.çok pimpirikli oldum zaten öyle bi Yapıya sahiptim bu hormonların etkisiyle iyce şüpheci olmaya başladım :))normaldir heralde bu bel ağrısı

kızlar size göre yaşım fazla galıba..ama ne oldugunu anlmaya çalışıyorum.ben düzenli adet görmüyordum.ve şüpheler üzerine ayın 27 kan aldırdım hamilelik için 1.34 çıktı bugün bir daha yaptırdım 1.40 çıktı.yaşım 45 bende iki katı olarak değilde bu degerler az az mı yükseliyor..ya ne yapıcagımı bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…