TebriklEr Ela Emir sen nezaman yaptırdın kan tahlilini adet gunun gecmis miydi[/QUOTE]"Ela_Emir, post: 3287626, member: 281703"]Dosya Sonucu
No
Barkod No
Tetkik Adi
SONUÇ
Referans
Kritik Referanslar
Onay Tarihi
2347129
810190
Beta-hCG
65,05
- *
kızlar netten test sonucumu kopyaladım hamilemiyim? araya tatil girdği için pazartesi doktora gösterebilcem sonucu ama dayanamadm sizlere sormak istedim
cok teşekkür ederim insallah doğrusur:)bence hamilesiniz hayırlı olsun şimdiden
sonucun 5 yüksek olmasını herkes hamilelik diyor ..bence bir doktora görün istersen hayırlı olsun inşallah herşey dileiğin gibi olur canımkızlar sonuc 6.46 hamilemiyim acaba
evet canım hamileyim ama yinede pazartesi tekrar kan tahlili istedilersonucun 5 yüksek olmasını herkes hamilelik diyor ..bence bir doktora görün istersen hayırlı olsun inşallah herşey dileiğin gibi olur canım
allah saglıklı kucagına almayı nasip etsin canımevet canım hamileyim ama yinede pazartesi tekrar kan tahlili istediler
COK TŞK CANIM PAZARTESİ TEKRAR KAN TESTİ VERİCEM İNŞALLAH DEYER YÜKSELİRallah saglıklı kucagına almayı nasip etsin canım
Hayırlı olsunkızlar sonuc 6.46 hamilemiyim acaba
inşallah cnm aminnnnnnnHayırlı olsundeğerlerimiz güzelce katlanır hayırla ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız umarım
Tabiki hamilesiniz tebriklerKizlar benim sonucum bu doktora gosteremedim hastanenin internet sitesinden baktim galiba hamileyimsonuc nasil yorular misiniz?
gözün aydın canım tüp bebekmiKizlar benim sonucum bu doktora gosteremedim hastanenin internet sitesinden baktim galiba hamileyimsonuc nasil yorular misiniz?
yok canım tüp bebek değil 4.denemezidi ve bu ay ummuyordum ondan bu şaşkınlığım çok süşür hamileyim ama insallah değerler yükselir ve bebek tutunurgözün aydın canım tüp bebekmi
canım deyere göre zaten tutunmuş allahın izniyle rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinyok canım tüp bebek değil 4.denemezidi ve bu ay ummuyordum ondan bu şaşkınlığım çok süşür hamileyim ama insallah değerler yükselir ve bebek tutunur
sende hamileymissin cnm yeni gördüm hayırlı olsun ya öyle bi durummuşki insan ne görürse görsün inanamiyo:) ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİNcanım deyere göre zaten tutunmuş allahın izniyle rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
aminnnn canım benimbe bugün beli oldu inşallah kan deyerimiz kat kat artarsende hamileymissin cnm yeni gördüm hayırlı olsun ya öyle bi durummuşki insan ne görürse görsün inanamiyo:) ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP ETSİN
Gayet net hamilesin, tebrikler, Allah sağlıkla kucagına almayı da nasip etsinipekm84 .!.:Kizlar benim sonucum bu doktora gosteremedim hastanenin internet sitesinden baktim galiba hamileyimsonuc nasil yorular misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?