Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhabalar ,adetim bugün 9 gün geçti.29 ekimde kan tahlil sonucum 36,57 çıkmıştı ve bana gebelik var gibi dediler 1 hafta 10 gün sonra tekrar test yaptır dediler ben 2 gün sonra yani bugün yine yaptırdım 69.91 çıktı cıldırıcam ne durumdayım bilemiyorum,dinlenemiyorum o yüzden mi artış normal mi tecrübeli arkadaslardan fikir bekliyorum .kasıklarımda sürekli ağrı var .kahverengi leke geliyor.idrar testinde 2. Çizgim belirginleşti.

Dr Um benden daha panik aramaya korkuyorum:)Sağolsun çok ilgili geçen karnım çok ağrıdı Aradım hemen acile geçin Beta hcg baksınlar bende geliyorum dedi.apar topar gittik çok şükür bişey çıkmadı.şimdi belim ağrıyor diye arasam yine aynısını Söyler diye korkuyorum:)insan panik oluyor haliyle.

Benim de belim ağrıyor ama bende bel fıtığı var ondan ağrıyor suan hamile gibiyim yani öyle dediler ,kasık Ağrı'n da var bel ağrım da .dinlenmeniz lazım vücutta her şey değişir gebelikle

Merhaba bend e yeni katıldı araniza hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum inşaallah isteyen herkese de Rabbim gönlüne gore versin . ben haziran ayında bi düşük yaptım ve bu ay adetim 3 gün geçti yanı 29 ekimde olmam gerekiyordu hala olmadım pazartesi kan testi vermiştim HCG 0,1 çıktı ama yaklaşık iki haftadır sanki adet olacakmisim gibi bel bacak kaşık ağrıların var bazen hafif ayrıca uyku tukumu yum resmen suzce durum nedir psikolojik mi acaba diyorum yardım ediin lütfen

Artisiniz normal cok iyi iki katina cilmis normal hersey yukselmese problemdi hayirli olsun

Artış gayet normal görünüyor bence

Insallah canim cok sevindim oyle olm

Insallah canim sevindim oyle olmasina cok stresli oluyor gercekten saglikli birdekilde kucagimiza aliriz insallah

Merhaba benimde adetime 2 var HCG 6 çıktı sizce gebelik varmı sonrasında yükselen oldumu.
Merhaba, benim de 4gun kala 12 çıkmıştı, 2gun kala tekrar baktırdım 59olmuş dr haftaya tekrar bakalım dedi, normalde 5ustu pozitif kabul ediliyo ama önemli olan 2gunde 2ye katlanması, yani 2gun sonra tekrrlamanda fayda var

5 altı negatif kabul edilir, Psikolojik olabilir ama çok geç döllenme olup adet gunu geçmesine ragmen gebe olanlar da olmuş, örneğini bu sitede okumuştum, ffazla umitlenme bi hafta daha bekle istersen, o arada olacağın varsa adet olursun zaten, olmazsa b hcg tekrarlarsın hakkında hayırlısı olsun

Değerin ikiye katlanmasını yaşla cok alakalı olmadığını hatırlıyorum ama herşey gönlünüzce olsun"duman68, post: 43309847, member: 713747"]kızlar size göre yaşım fazla galıba..ama ne oldugunu anlmaya çalışıyorum.ben düzenli adet görmüyordum.ve şüpheler üzerine ayın 27 kan aldırdım hamilelik için 1.34 çıktı bugün bir daha yaptırdım 1.40 çıktı.yaşım 45 bende iki katı olarak değilde bu degerler az az mı yükseliyor..ya ne yapıcagımı bilemedim...[/QUOTE]
Degerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…