kızlar yarın kan tahlili günüm tüp bebek yaptırdım bebişim tutunmüştür inşalllah dua edin bana lütfenn
Yok mu benden başka bel ağrısı olan
Çalışıyorum ama rapor aldım yatıyorum bol bol.tehlikeli bi durum olabilir mieğer çalışmıyorsan bol bol yat dinlen canım :) bebiş iyice tutunsun :)
inşallah hersey istediğiniz gibi olurinşaallah canım dua et bol bol ...
Çalışıyorum ama rapor aldım yatıyorum bol bol.tehlikeli bi durum olabilir mi
Dünden beri başladı yoktu önceden o Yüzden Dr a da sormadımdoktorun birşey dedi mi ?
sor istersen canım doktor bana farklı bir durum olursa sancın vs. mutlaka gel dediDünden beri başladı yoktu önceden o Yüzden Dr a da sormadım
Benim Dr da öyle söyledi arayayım en iyisi.çok fazla bi Ağrı değil hafif bel ve sırtımda Ağrı var.rahim büyüdüğü için olur diye düşünüyorumsor istersen canım doktor bana farklı bir durum olursa sancın vs. mutlaka gel dedi
Benim de belim ağrıyor ama bende bel fıtığı var ondan ağrıyor suan hamile gibiyimDr Um benden daha panik aramaya korkuyorum:)Sağolsun çok ilgili geçen karnım çok ağrıdı Aradım hemen acile geçin Beta hcg baksınlar bende geliyorum dedi.apar topar gittik çok şükür bişey çıkmadı.şimdi belim ağrıyor diye arasam yine aynısını Söyler diye korkuyorum:)insan panik oluyor haliyle.
Artisiniz normal cok iyi iki katina cilmis normal hersey yukselmese problemdi hayirli olsunMerhabalar ,adetim bugün 9 gün geçti.29 ekimde kan tahlil sonucum 36,57 çıkmıştı ve bana gebelik var gibi dediler 1 hafta 10 gün sonra tekrar test yaptır dediler ben 2 gün sonra yani bugün yine yaptırdım 69.91 çıktı cıldırıcam ne durumdayım bilemiyorum,dinlenemiyorum o yüzden mi artış normal mi tecrübeli arkadaslardan fikir bekliyorum .kasıklarımda sürekli ağrı var .kahverengi leke geliyor.idrar testinde 2. Çizgim belirginleşti.
Artış gayet normal görünüyor benceMerhabalar ,adetim bugün 9 gün geçti.29 ekimde kan tahlil sonucum 36,57 çıkmıştı ve bana gebelik var gibi dediler 1 hafta 10 gün sonra tekrar test yaptır dediler ben 2 gün sonra yani bugün yine yaptırdım 69.91 çıktı cıldırıcam ne durumdayım bilemiyorum,dinlenemiyorum o yüzden mi artış normal mi tecrübeli arkadaslardan fikir bekliyorum .kasıklarımda sürekli ağrı var .kahverengi leke geliyor.idrar testinde 2. Çizgim belirginleşti.
Teşekkür ederim canım cevapladıgın icin, salı günü kontrolum vardı ve kesemizi görebildik cok sükür. bi problem yokmuş sanırım geç döllenmeden dolayı betam düşükmüş benim :) doktorum bi sorun olmadıgını ama tedbir amaclı progestan kullanmamı söyledi salı gununden beri cok sukur kanama yok. haftaya cuma tekrar kontrolum :) Allah saglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...
Teşekkür ederim canım cevapladıgın icin, salı günü kontrolum vardı ve kesemizi görebildik cok sükür. bi problem yokmuş sanırım geç döllenmeden dolayı betam düşükmüş benim :) doktorum bi sorun olmadıgını ama tedbir amaclı progestan kullanmamı söyledi salı gununden beri cok sukur kanama yok. haftaya cuma tekrar kontrolum :) Allah saglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...
Merhaba, benim de 4gun kala 12 çıkmıştı, 2gun kala tekrar baktırdım 59olmuş dr haftaya tekrar bakalım dedi, normalde 5ustu pozitif kabul ediliyo ama önemli olan 2gunde 2ye katlanması, yani 2gun sonra tekrrlamanda fayda varMerhaba benimde adetime 2 var HCG 6 çıktı sizce gebelik varmı sonrasında yükselen oldumu.
5 altı negatif kabul edilir, Psikolojik olabilir ama çok geç döllenme olup adet gunu geçmesine ragmen gebe olanlar da olmuş, örneğini bu sitede okumuştum, ffazla umitlenme bi hafta daha bekle istersen, o arada olacağın varsa adet olursun zaten, olmazsa b hcg tekrarlarsın hakkında hayırlısı olsunMerhaba bend e yeni katıldı araniza hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum inşaallah isteyen herkese de Rabbim gönlüne gore versin . ben haziran ayında bi düşük yaptım ve bu ay adetim 3 gün geçti yanı 29 ekimde olmam gerekiyordu hala olmadım pazartesi kan testi vermiştim HCG 0,1 çıktı ama yaklaşık iki haftadır sanki adet olacakmisim gibi bel bacak kaşık ağrıların var bazen hafif ayrıca uyku tukumu yum resmen suzce durum nedir psikolojik mi acaba diyorum yardım ediin lütfen
Canım benim daha adet gunum bile gwlmedi ama benim de agrım oluyo senin bahsettigin zaman normal mi bilmiyorum, bebiş sıkıca tutunuyodur inşallahYok mu benden başka bel ağrısı olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?