Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Teşekürler cnm inşallah yükselir çünkü bayadir istiyorum ama hamile kalamadim

Hyirlisi artık canım beklicez başka yapcak bisi yok Rabbim ol der olur nasip

[QUOTEpadilla, post: 43315276, member: 276402"]Hyirlisi artık canım beklicez başka yapcak bisi yok Rabbim ol der olur nasip[/QUOTE]
Aynen oyle, O ol der oluverir

Ben bugün mide bulantısıyla uyandım ağzımda metalik bi tatlahiç bir belirti yok derken belirtiler başladı sanırım.belimin ağrısıda geçti çok şükür.vücut gebeliğe hazırlıyor kendini.kısacası bugün de böyle uyandım mide bulantısıyla

Bu aksam ben erken yattim cok yorucu bi 4 gun yasadim fuarimiz varda uzun sure ayakta durdum kosturmaca falan filen ben cok fazla acikmiyorum canim biseyler cekmiyor hatta bazen hic bise uemek istemiyorum canim istemiyo yani neyse bende bu aksam erken yattim saat 3 gbi midemde bi bulanti oldu ama kusmadim sadece bole degisik bisey oldu mideme uyku ve yorgun sersemiydim o hale uyudum sabah hic biseyim yoktu Yarin dokora gidicex baklim

B
Bulantı iyidir, b hcg yukseliyo.demek
ki vucudun tepki veriyo

Hiç kafana takma yoruldum dinlenemedim diye Allahın izniyle tutunduysa kanama olmadığı sürece Hiçbişey olmaz.yarın Dr çıkışı haberdar et bizi de

B

Bulantı iyidir, b hcg yukseliyo.demek
ki vucudun tepki veriyo
Ecemnaz mide bulantısı bi taraftan uyku hali bi taraftan sabah uyandım buraya yazdım geri uyuyup kalmışım bu saatte uyandım.bizim mercimek bebiş de aç kaldı bu saate kadar gerçi henüz kandan besleniyor sanırım:)Kalkıp bişeyler yiycem:)beta yükseliyo Anne adaylarının dengesi şaşıyor :)

Hiç kafana takma yoruldum dinlenemedim diye Allahın izniyle tutunduysa kanama olmadığı sürece Hiçbişey olmaz.yarın Dr çıkışı haberdar et bizi de
Tamam cnm yarin 4 te randevum bende asiri duygusalastim ztn normaldede alingan biriydim dahada bi hal aldi

Artisiniz normal cok iyi iki katina cilmis normal hersey yukselmese problemdi hayirli olsun
Çok teşekkür ederim .inşallah geç döllenmedir son adetim 22 eylüldü ona göre düşük değerim sadece o korkutuyor beni yarın sağlık ocağında kan vericem sonuca göre bir doktora gitmeyi düşünüyorum Gerze'de oturuyorum ve burda hangi doktora hangi hastaneye gitmeliyim bilmiyorum hayırlısı inşallah.

Canım dua edicem sana değerlerin yükselir inşallah

Kizlar bende dun aksam acildeydim cok az lekelenmem oldu ve agrim vardi doktor ulturason yapti bi baktik kalbi atiyo hersey yolunda dedi bu arada 5-6 gunluk kalp atislari duyuldu cok sukur

Aynen oyle, bunlar tatlı yorgunluklar zaten
3aydan sonra azalarak geçiyomuş, sabredicez
artık , bebişler iyi olsun da

Aynen oyle, bunlar tatlı yorgunluklar zaten
3aydan sonra azalarak geçiyomuş, sabredicez
artık , bebişler iyi olsun da
Kizlar bende dun aksam acildeydim cok az lekelenmem oldu ve agrim vardi doktor ulturason yapti bi baktik kalbi atiyo hersey yolunda dedi bu arada 5-6 gunluk kalp atislari duyuldu cok sukur
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…