Teşekürler cnm inşallah yükselir çünkü bayadir istiyorum ama hamile kalamadimMerhaba, benim de 4gun kala 12 çıkmıştı, 2gun kala tekrar baktırdım 59olmuş dr haftaya tekrar bakalım dedi, normalde 5ustu pozitif kabul ediliyo ama önemli olan 2gunde 2ye katlanması, yani 2gun sonra tekrrlamanda fayda var
Aminn inşallah sıkı sıkı tutunsun bebişlerrrCanım benim daha adet gunum bile gwlmedi ama benim de agrım oluyo senin bahsettigin zaman normal mi bilmiyorum, bebiş sıkıca tutunuyodur inşallah
Hyirlisi artık canım beklicez başka yapcak bisi yok Rabbim ol der olur nasip5 altı negatif kabul edilir, Psikolojik olabilir ama çok geç döllenme olup adet gunu geçmesine ragmen gebe olanlar da olmuş, örneğini bu sitede okumuştum, ffazla umitlenme bi hafta daha bekle istersen, o arada olacağın varsa adet olursun zaten, olmazsa b hcg tekrarlarsın hakkında hayırlısı olsun
Amin hayırla saglıkla yükselir inşallahAynurt: 43314064 .!.:Teşekürler cnm inşallah yükselir çünkü bayadir istiyorum ama hamile kalamadim
Bu aksam ben erken yattim cok yorucu bi 4 gun yasadim fuarimiz varda uzun sure ayakta durdum kosturmaca falan filen ben cok fazla acikmiyorum canim biseyler cekmiyor hatta bazen hic bise uemek istemiyorum canim istemiyo yani neyse bende bu aksam erken yattim saat 3 gbi midemde bi bulanti oldu ama kusmadim sadece bole degisik bisey oldu mideme uyku ve yorgun sersemiydim o hale uyudum sabah hic biseyim yoktu Yarin dokora gidicex baklimBen bugün mide bulantısıyla uyandım ağzımda metalik bi tatlahiç bir belirti yok derken belirtiler başladı sanırım.belimin ağrısıda geçti çok şükür.vücut gebeliğe hazırlıyor kendini.kısacası bugün de böyle uyandım mide bulantısıyla
Bulantı iyidir, b hcg yukseliyo.demekAryaaras38 .!.:Ben bugün mide bulantısıyla uyandım ağzımda metalik bi tatlahiç bir belirti yok derken belirtiler başladı sanırım.belimin ağrısıda geçti çok şükür.vücut gebeliğe hazırlıyor kendini.kısacası bugün de böyle uyandım mide bulantısıyla
Hiç kafana takma yoruldum dinlenemedim diye Allahın izniyle tutunduysa kanama olmadığı sürece Hiçbişey olmaz.yarın Dr çıkışı haberdar et bizi deBu aksam ben erken yattim cok yorucu bi 4 gun yasadim fuarimiz varda uzun sure ayakta durdum kosturmaca falan filen ben cok fazla acikmiyorum canim biseyler cekmiyor hatta bazen hic bise uemek istemiyorum canim istemiyo yani neyse bende bu aksam erken yattim saat 3 gbi midemde bi bulanti oldu ama kusmadim sadece bole degisik bisey oldu mideme uyku ve yorgun sersemiydim o hale uyudum sabah hic biseyim yoktu Yarin dokora gidicex baklim
Ecemnaz mide bulantısı bi taraftan uyku hali bi taraftan sabah uyandım buraya yazdım geri uyuyup kalmışım bu saatte uyandım.bizim mercimek bebiş de aç kaldı bu saate kadarB
Bulantı iyidir, b hcg yukseliyo.demek
ki vucudun tepki veriyo
Tamam cnm yarin 4 te randevum bende asiri duygusalastim ztn normaldede alingan biriydim dahada bi hal aldiHiç kafana takma yoruldum dinlenemedim diye Allahın izniyle tutunduysa kanama olmadığı sürece Hiçbişey olmaz.yarın Dr çıkışı haberdar et bizi de
Çok teşekkür ederim .inşallah geç döllenmedir son adetim 22 eylüldü ona göre düşük değerim sadece o korkutuyor beni yarın sağlık ocağında kan vericem sonuca göre bir doktora gitmeyi düşünüyorum Gerze'de oturuyorum ve burda hangi doktora hangi hastaneye gitmeliyim bilmiyorum hayırlısı inşallah.Artisiniz normal cok iyi iki katina cilmis normal hersey yukselmese problemdi hayirli olsun
Canım dua edicem sana değerlerin yükselir inşallahÇok teşekkür ederim .inşallah geç döllenmedir son adetim 22 eylüldü ona göre düşük değerim sadece o korkutuyor beni yarın sağlık ocağında kan vericem sonuca göre bir doktora gitmeyi düşünüyorum Gerze'de oturuyorum ve burda hangi doktora hangi hastaneye gitmeliyim bilmiyorum hayırlısı inşallah.
Gözün Aydın canım kaç haftalıkken duydunuz kalp atışınıKizlar bende dun aksam acildeydim cok az lekelenmem oldu ve agrim vardi doktor ulturason yapti bi baktik kalbi atiyo hersey yolunda dedi bu arada 5-6 gunluk kalp atislari duyuldu cok sukur
5hafta 6 gunluk tesekkur ederim insallah butun bekleyenler de duyar biran onceGözün Aydın canım kaç haftalıkken duydunuz kalp atışını
Benimde bugun 5+6 gunluk yarin gidicez ins bizde duyariz5hafta 6 gunluk tesekkur ederim insallah butun bekleyenler de duyar biran once
Aynen oyle, bunlar tatlı yorgunluklar zatenEcemnaz mide bulantısı bi taraftan uyku hali bi taraftan sabah uyandım buraya yazdım geri uyuyup kalmışım bu saatte uyandım.bizim mercimek bebiş de aç kaldı bu saate kadargerçi henüz kandan besleniyor sanırım:)Kalkıp bişeyler yiycem:)beta yükseliyo Anne adaylarının dengesi şaşıyor :)
Aynen oyle, bunlar tatlı yorgunluklar zatenEcemnaz mide bulantısı bi taraftan uyku hali bi taraftan sabah uyandım buraya yazdım geri uyuyup kalmışım bu saatte uyandım.bizim mercimek bebiş de aç kaldı bu saate kadargerçi henüz kandan besleniyor sanırım:)Kalkıp bişeyler yiycem:)beta yükseliyo Anne adaylarının dengesi şaşıyor :)
Kizlar bende dun aksam acildeydim cok az lekelenmem oldu ve agrim vardi doktor ulturason yapti bi baktik kalbi atiyo hersey yolunda dedi bu arada 5-6 gunluk kalp atislari duyuldu cok sukur
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin darısı başımızaKizlar bende dun aksam acildeydim cok az lekelenmem oldu ve agrim vardi doktor ulturason yapti bi baktik kalbi atiyo hersey yolunda dedi bu arada 5-6 gunluk kalp atislari duyuldu cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?